Meie kurlingupaar

vana hea klassika
Külaline

Meie kurlingupaar

Postitus Postitas Külaline »

Täna oli jälle uudis meie segakurlingupaarist. Marie Kaldvee ja Harri Lill. Ma olen juba tükk aega mõtelnud, et kas nemad on paar ka eraelus? Reisivad kogu aeg maailmas ringi, ühelt võistluselt teisele. Kas võetakse eraldi hotellituba või...? Kui emb kumb on neist abielus teisega, siis kuidas kodus olev abikaasa asjale vaatab? Vaat sellised mõtted. Äkki keegi soovib arutleda?
Külaline

Naispool on abielus teise mehega siiski, tal oli ennem abiellumist ka teine perekonnanimi. Siis juba tegeles kurlinguga.

Ise olen ka vahel pilte nähes mõelnud, et huvitav, kas nad... aga pole minu asi tegelikult :D Naine on imeilus, muud midagi.
Külaline

Naine on tõesti imeilus. Ma ei tahaks tema mehe nahas olla, kes on kodus, kui naine samal ajal kurlingupartneriga Kanadas võistleb. Sama teema on tegelikult ka iluuisutajatel paarissõidus. Seal paljud ongi vist ka päriselus paarid. Nii on lihtsam. Muidu iluuisutajast naise pärismees peab kodus telekast vaatama, kuidas tema naist tõstetakse ja hüpitatakse uisuväljakul.
Külaline

Kutt on ka päris kompu :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 11:20 Kutt on ka päris kompu :lol:
Õige, olen nõus. Huvitav kas tal ka kaasa kodus ootamas, kui ta linalakaga mööda ilma ringi lehvib?
Külaline

Ilusad inimesed mõlemad 🙂
Külaline

Niipalju võibolla kujutatakse valesti ette, et lehvitakse ringi koos meeskonna ja abilistega, mitte päris kahekesi. Kõik kardavad, et tekib suhe partneriga - pärast tekib suhe hoopsi treeneri või füsioterapeudiga. Ok, nali. Aga lihtsalt näide sellest, et asjasse mitte puutuvatele inimestele võib tunduda teisti kui on.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Veebr 2025 14:51Niipalju võibolla kujutatakse valesti ette, et lehvitakse ringi koos meeskonna ja abilistega, mitte päris kahekesi.
See on selline nishiasi, ma ei usu, et neil seal võistlustel mingit suurt tiimi kaasas on. Aga kujutame ette, võistlus sai läbi ja Harri küsib, kas teeme kannu õlut? Teeme. Siis väike söök ja hotelli magama, homme ju ka võistluspäev. Kas tuba võetakse kahene (nii on odavam), aga eraldi vooditega?
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Minu arvates väga kena paar (saaks neist) :!:
Kuvatõmmis 2025-02-15 171452.jpg
Külaline

Kosutav uni aitas Kaldvee ja Lille MM-il poolfinaali: uut energiat oli vaja
https://sport.delfi.ee/artikkel/1203747 ... t-oli-vaja

Kas magati eraldi hotellitubades või oli see "kosutav uni" ühises hotellitoas?
Külaline

Vanused ka 33 ja 30. Ideaalne match, peab olema ikka eriti professionaalne, et suudaks eraelu lahus hoida. Mingi nullist suurema tõenäosusega ei suudagi.
Külaline

Plärälärä Leenud pole 100 aasta jooksul kuhugi kadunud. Hullul Juhan Liivil oli õigus, nagu paljudel enne teda.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 08:38 Vanused ka 33 ja 30. Ideaalne match, peab olema ikka eriti professionaalne, et suudaks eraelu lahus hoida. Mingi nullist suurema tõenäosusega ei suudagi.
Kas sul on petmine nii veres?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 08:38peab olema ikka eriti professionaalne, et suudaks eraelu lahus hoida.
Kõige lihtsam oleks neil seda sporti teha abielupaarina.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 23:07
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 08:38peab olema ikka eriti professionaalne, et suudaks eraelu lahus hoida.
Just. Ja kui nad tahavad tipptasemel profid olla, siis nad sätikski ka ome eraelu selle järgi.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Mai 2025 23:07
Sa igapäevases töökeskkonnas põrutad kolleegidega? Aastais koos ja miks mitte?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 23:21
Külaline kirjutas: 03 Mai 2025 23:09Sa igapäevases töökeskkonnas põrutad kolleegidega? Aastais koos ja miks mitte?
Postitus on kustutatud.
Miks siis arvad, et nemad seda teevad?
Sa ei luba oma meest üldse enda silma alt ära, ei hommikul tööle ega paariks nädalaks lähetusse? Nii ebakindel oma suhtes?
Miks see paar peaks abielus olema, kui neil pole omavahel selliseid tundeid?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Mai 2025 00:54Miks see paar peaks abielus olema, kui neil pole omavahel selliseid tundeid?
Aga äkki on, seda ei või iial teada.
Külaline

See ei ole ju füüsiliste kontaktidega ala nagu iluuisutamine, riided ka neil seljas https://www.youtube.com/watch?v=uj-U45zUxP4
Külaline

Guest kirjutas: 04 Mai 2025 13:27 See ei ole ju füüsiliste kontaktidega ala nagu iluuisutamine, riided ka neil seljas https://www.youtube.com/watch?v=uj-U45zUxP4
Eks ikka vahel kallistavad ka üksteist.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 6 külalist