Kogemusi psühholoogidega
-
Külaline
Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
-
Külaline
Tilk-tilk, kevad tuleb! Aga miks sa ise oma kena soovitust järgida ei taha?Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56 Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
-
Külaline
Täpselt! Alles nüüd märkasid, et kaklemine ja trollitamine oli nii Perekooli ja on ka Arutle sisu? Mõnuga on mittu püsikasutajat (aliasega) juba välja söödud, ja trollid naudivad võitu.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:56 Kõik, nüüd on küll viimane tilk. Ainult kakleks! Naudi teemat üksi või mõttekaaslastega edasi.
-
Külaline
Meenutab ühe minu õpetajat kes klassivennalt räigelt peksa saanud õpilasele ütles: jah, mõni on oma väljendustes aktiivsem, aga mõte jääb ju samaks.Külaline kirjutas: ↑13 Veebr 2025 14:23 Jah, mõne väljendus oma kogemuste jagamisel võib olla robustsem, teisel viisakam, kuid mõte on sama.
-
elemaskaee
- Kontakt:
Ma võtan nüüd üldse loodulikku vahendit (Restilen - https://restilen.com ) depressiooni vastu ja sellest on siiani suur abi olnud. Aitab mulle kallitest tablettidest ja jubedatest kõrvalmõjudest, sest ma tahan elada mitte hädapärast funktsioneerida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen, Bing [Bot], roosaroos, Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 7 külalist