Parim seks
-
Külaline
Kui detailseks tohib jutustades minna?Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 19:25 Milline on olnud sinu parim seksikogemus ja kellega??
-
Külaline
Võib väga detailidesse minna.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 20:40 Kui detailseks tohib jutustades minna?
-
Külaline
Oled sina alles üks tegelane. Algatuseks veidi lugemist. Mulle endale meeldib see stseen, kus härra Eckhart emaga vallatles
https://maaja.ee/3-osa/
-
Külaline
Oma mehega. Ühel Muhumaa pangal telkimisel. Koidikul. Detailidesse küll laskuda ei saa, neid ei teagi. Puhas emotsioon korraga nii loodusest kui ka abikaasa käitumisest, võimas kehaline vapustus. Mõlemad meenutame seda kui üht parimatest.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 19:25 Milline on olnud sinu parim seksikogemus ja kellega??
-
Külaline
Tupenurme pangal?Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 22:54Oma mehega. Ühel Muhumaa pangal telkimisel. Koidikul. Detailidesse küll laskuda ei saa, neid ei teagi. Puhas emotsioon korraga nii loodusest kui ka abikaasa käitumisest, võimas kehaline vapustus. Mõlemad meenutame seda kui üht parimatest.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 19:25 Milline on olnud sinu parim seksikogemus ja kellega??
-
Külaline
Mida see roheline emotikon tegelikult tähendab?Külaline kirjutas: ↑12 Veebr 2025 21:51Tupenurme pangal?Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 22:54Oma mehega. Ühel Muhumaa pangal telkimisel. Koidikul. Detailidesse küll laskuda ei saa, neid ei teagi. Puhas emotsioon korraga nii loodusest kui ka abikaasa käitumisest, võimas kehaline vapustus. Mõlemad meenutame seda kui üht parimatest.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 19:25 Milline on olnud sinu parim seksikogemus ja kellega??![]()
-
Külaline
Mul pole olnud veel parimat seksi. Maganud olen 3 erinevaga, aga siiani on parem olnud ise endale tehes, ehk siis iseendaga on olnud parim seks.
Arvan, et parim seks kellegagi saab olla siis kui on teise vastu ka tunded.
Arvan, et parim seks kellegagi saab olla siis kui on teise vastu ka tunded.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist