Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
Kas olete nõus hakkama prostituudiks?
Mäletan, kui mina veel koolis käisin, siis ringles selline hüpoteetiline küsimus ringi. Tavaline vastus oli, et kui mul on laps ja pole, mille eest talle süüa anda, siis hakkan. Kuidas teiega on? Kas tuleb sama vastus, või veel midagi, või las lapsuke sureb nälga, aga mina, fuih, sellise asjani ei alandu.. Ja kas see ongi alandumine, kui on rikkad kliendid, suht vähe tööd, raha tuleb ludinal, tükki küljest ära ei võta, ühendab meeldiva kasulikuga (nagu vanasti öeldi), tööl käima ei pea.. Minul sellist raha vaja ei lähe, aga iseenesest töö nagu töö ikka, vabariigi ajal oli kollanegi pass olemas.. Oli üks Inglise dokfilm, seal näitas intervjuud prostiga, see seletas, et "see" on samamoodi nagu oma mehega, muud vahet pole, ainult et raha tuleb "selle" eest..
-
Külaline
Näljane räägib jälle leivast.
Ei, ei oleks nõus. Kui eluspüsimiseks muud üle ei jää, siis sellel pole nõusolemisega midagi pistmist.
Ei, ei oleks nõus. Kui eluspüsimiseks muud üle ei jää, siis sellel pole nõusolemisega midagi pistmist.
-
Külaline
Hüpoteetiliselt, kui see on töö nagu iga teine, siis miks peaks nälgiva lapse toitmiseks just sellise töö valima?
Ei, ma ei oleks mitte mingi summa eest nõus oma keha müüma. Äärmiselt naiivne arvamus vanema naisterahva kohta, et prostituutidel on rikkad kliendid, vähe tööd ja raha tuleb ludinal. Tasub oma silmaringi laiendada natuke, infot on piisavalt selle kohta.
Ei, ma ei oleks mitte mingi summa eest nõus oma keha müüma. Äärmiselt naiivne arvamus vanema naisterahva kohta, et prostituutidel on rikkad kliendid, vähe tööd ja raha tuleb ludinal. Tasub oma silmaringi laiendada natuke, infot on piisavalt selle kohta.
-
Külaline
Hüpoteetiliselt on selleks paar põhjust. See töö ei nõua mingit eriharidust ja sinna tööle on kerge saada. Riputad kuulutuse üles ja paari tunni pärast on esimese kliendi käest raha juba kätte saadud. Sellepärast see töö valitakse.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 14:13Hüpoteetiliselt, kui see on töö nagu iga teine, siis miks peaks nälgiva lapse toitmiseks just sellise töö valima?
Teine asi on see, et mis selline töö naise närvide ja psüühikaga teeb. Aga eks selliseid arutelusid on ennegi olnud. Mis on parem, kas maxima kassas kuu aja eest 1000 kätte ja palgapäev korra kuus või prostituudi töö eest sama summa nädalaga kätte ja palgapäev on iga päev.
-
Külaline
Kui olekski ainult need kaks valikut, siis igal juhul istuks rõõmsalt seal maxima kassas, poleks küsimustki.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 14:22Hüpoteetiliselt on selleks paar põhjust. See töö ei nõua mingit eriharidust ja sinna tööle on kerge saada. Riputad kuulutuse üles ja paari tunni pärast on esimese kliendi käest raha juba kätte saadud. Sellepärast see töö valitakse.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 14:13Hüpoteetiliselt, kui see on töö nagu iga teine, siis miks peaks nälgiva lapse toitmiseks just sellise töö valima?
Teine asi on see, et mis selline töö naise närvide ja psüühikaga teeb. Aga eks selliseid arutelusid on ennegi olnud. Mis on parem, kas maxima kassas kuu aja eest 1000 kätte ja palgapäev korra kuus või prostituudi töö eest sama summa nädalaga kätte ja palgapäev on iga päev.
-
Külaline
Prostiks hakkavadki need, keda isegi Maxima kassasse ei võeta- narkarid, illegaalid jne. Kui on maxima kassa, siis igal juhul valin selle- aus töö vähemalt.
-
Külaline
Pole küll seda tööd teinud, aga kujutan ette, et enamik kliente on neil paksud, haisvad vanamehed. Ei usu, et prostituudid “meeldiva kasulikuga ühendavad” ja oma tööd naudivad. Seega ei, mitte mingil juhul.
-
Külaline
no ma kardan, et mu sissetuleku ja töö suhe ei oleks praegusega võrreldav. nii et ei.
-
Külaline
Sa ikka tead palju hea välimusega, noor ja oskaja teenib? Kui välimust, oskusi pole siis muidugicei teeni ka midagiKülaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 16:09 no ma kardan, et mu sissetuleku ja töö suhe ei oleks praegusega võrreldav. nii et ei.
-
Külaline
Me õnneks ela mingis Tutsumutsu riigis, vaid kõrgelt arenenud riigis, kus on sotsiaalabi ette nähtud, kui end ülal pidada ei suuda. Mitte keegi ei jää lapsega nälga ja tänavale.
-
Külaline
Ega see pole niiväga hakata ka, veidike kaubandusliku välimust peab ka olema.
-
Külaline
Tavaline eesti naine ei julge ju voodis mingit aktiivsust näidata, aga prost peab ikka natuke liigutama ka, ei saa nii, et võtad püksid ära ja lihtsalt ootad nagu 90% eesti naisi 
-
Külaline
sinusugusega ei viitsi nagunii kumbki midagi peale hakataKülaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 18:22 Tavaline eesti naine ei julge ju voodis mingit aktiivsust näidata, aga prost peab ikka natuke liigutama ka, ei saa nii, et võtad püksid ära ja lihtsalt ootad nagu 90% eesti naisi![]()
-
Külaline
Sinuga ei taha keegi midagi näidata.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 18:22 Tavaline eesti naine ei julge ju voodis mingit aktiivsust näidata, aga prost peab ikka natuke liigutama ka, ei saa nii, et võtad püksid ära ja lihtsalt ootad nagu 90% eesti naisi![]()
-
Külaline
Oijah, kõik on karmid seksikiisud, kui oleks aga kellegagi näidara

-
Külaline
Pakun, et pigem 90% sinu kogemustest on sellised. Eks põgjuseid pead endast otsima.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 18:22 Tavaline eesti naine ei julge ju voodis mingit aktiivsust näidata, aga prost peab ikka natuke liigutama ka, ei saa nii, et võtad püksid ära ja lihtsalt ootad nagu 90% eesti naisi![]()
Aga muidu ei, ei suudaks olla prostituut ja mingeid rõvedaid vanamehi teenindada.
-
Külaline
See amet ei ole kergete killast. Toon ühe näite. Tuleb keskealine mees ja tal ei seisa hästi. Pead tal kõvaks lutsima, sest muidu akti ei toimu. Lutsid nagu jaksad, aga ei midagist. Lõug juba krampis. Mees võib vihastada ja osa raha tagasi küsida. Kuigi süüdi on tema, sest tal ei tõuse. Siis vaidle ja kuluta närve. See amet ei sobi hella hingega inimestele.
-
Külaline
Ja millised on sinu kogemused?Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 20:35Pakun, et pigem 90% sinu kogemustest on sellised. Eks põgjuseid pead endast otsima.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 18:22 Tavaline eesti naine ei julge ju voodis mingit aktiivsust näidata, aga prost peab ikka natuke liigutama ka, ei saa nii, et võtad püksid ära ja lihtsalt ootad nagu 90% eesti naisi![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 20:38 See amet ei ole kergete killast. Toon ühe näite. Tuleb keskealine mees ja tal ei seisa hästi. Pead tal kõvaks lutsima, sest muidu akti ei toimu. Lutsid nagu jaksad, aga ei midagist. Lõug juba krampis. Mees võib vihastada ja osa raha tagasi küsida. Kuigi süüdi on tema, sest tal ei tõuse. Siis vaidle ja kuluta närve. See amet ei sobi hella hingega inimestele.
-
Külaline
Prost peab sind rahuldama.Külaline kirjutas: ↑11 Veebr 2025 18:22 Tavaline eesti naine ei julge ju voodis mingit aktiivsust näidata, aga prost peab ikka natuke liigutama ka, ei saa nii, et võtad püksid ära ja lihtsalt ootad nagu 90% eesti naisi![]()
Mitteprostiga armatsetakse.
Need on täiesti erinevad tegevused.
Kui naine jääb ootele ja midagi ei toimu, siis ei toimugi midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: silli ja 4 külalist