Kas pole naljakas: Kert Kingo visati EKRE fraktsioonist välja

vana hea klassika
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

sool kirjutas: 22 Juun 2024 23:14
Juustup kirjutas: 22 Juun 2024 23:06
sool kirjutas: 22 Juun 2024 22:41

Enne just hõiskasid, et ekre on aus, nüüd äkki, et “aga teised ka”. Sellega olen nõus, eesti poliitmaastik on enneolematult vilets. Ei olegi ausat, veel hullem, et enamus neist juhtidest pole ka targad.
Aga see ei tee ekret kuidagi ausamaks. Kōik nad on masendavad, aga ekre on neist kaugelt kõige hullem.
Ja muide, kirjutan seda endise valijana, siis kui Helmed veel veidi tagasi hoidsid oma verbaalset kõhulahtisust.
Ei ole see EKRE midagi kõige hullem- täiesti normaalne erakond on. Eesti poliitmaastik on lihtsalt alla käinud ja seda KK "kindlates kätes"
Ja see nn "verbaalne kõhulahtisus" on muideks vajalik, seda vahtu mida REF-id ajavad ei suuda keegi kuulata.

/Juustup
Ma ei ole sinuga üldse nõus ja õnneks on ekre reitingud madalad nii et võimule nad ei saa nagunii isegi kui oma pereheitmisest imekombel toibuvad.
Aga hetkel saame leppida kokku, et jääme tugevalt eriarvamusele ekre tõsiseltvõetavuse osas.
Jah. Mina isiklikult leian, et hetkel on kõige olulisem üldse palvetada, et järgmine päev oleks üleüldse mingi riik mida juhtida. See on kõik nii äkiline ja jube, et me ei suuda seda ettegi kujutada.
Ilmselt tuleb kirikusse minna ja palvetada.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kõvad poliitika-analüütikud siin ei tee vahet Tartu linnavolikogul ja riigikogul. Aga ARVAMUS on kõva!
Külaline

Revolver kirjutas: 22 Juun 2024 20:27xx
MIS SA revolver kustutad. keegi sai teada kes sa oled ja koristad oma jälgi väää
Külaline

sool kirjutas: 22 Juun 2024 22:41

Enne just hõiskasid, et ekre on aus, nüüd äkki, et “aga teised ka”. Sellega olen nõus, eesti poliitmaastik on enneolematult vilets. Ei olegi ausat, veel hullem, et enamus neist juhtidest pole ka targad.
Aga see ei tee ekret kuidagi ausamaks. Kōik nad on masendavad, aga ekre on neist kaugelt kõige hullem.
Ja muide, kirjutan seda endise valijana, siis kui Helmed veel veidi tagasi hoidsid oma verbaalset kõhulahtisust.
Ei ole see EKRE midagi kõige hullem- täiesti normaalne erakond on. Eesti poliitmaastik on lihtsalt alla käinud ja seda KK "kindlates kätes"
Ja see nn "verbaalne kõhulahtisus" on muideks vajalik, seda vahtu mida REF-id ajavad ei suuda keegi kuulata.

/Juustup
Ma ei ole sinuga üldse nõus ja õnneks on ekre reitingud madalad nii et võimule nad ei saa nagunii isegi kui oma pereheitmisest imekombel toibuvad.
Aga hetkel saame leppida kokku, et jääme tugevalt eriarvamusele ekre tõsiseltvõetavuse osas.
Eks sinutaolisel on ju ainult üks erakond reformierakond. sinutaolistel nad oskavad hästi ajusid pesta. lumpen kellele räägi kida tahad ja nad teevad, valivad, koogutavad. sõimavad kasvõi ekret. peaasi, et ulusad ja rikkad jalaga ei lööks ja peale ei sülitaks. sülitavad, sülitavad
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 21:23

/Juustup
Eks sinutaolisel on ju ainult üks erakond reformierakond. sinutaolistel nad oskavad hästi ajusid pesta. lumpen kellele räägi kida tahad ja nad teevad, valivad, koogutavad. sõimavad kasvõi ekret. peaasi, et ulusad ja rikkad jalaga ei lööks ja peale ei sülitaks. sülitavad, sülitavad
Mida sa õiendad. Ma pole elus reformi valinud. See, et mulle ekre ei meeldi, ei tähenda, et mulle meeldiks reformierakond. Ekreiitidel on kõigil ainult üks argument, "aga vaata, milline reform on". See, et reform on paras jubedus, ei tee ekret kuidagi paremaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 4 külalist