Naised kes ei anna kötte = petmised, armukesed

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Naised kes ei anna kötte = petmised, armukesed

Postitus Postitas Külaline »

Naised, kes ei anna end kätte peavadki leppima sellega, et mees leiab kellegi teise, kes ei piparda. Seega ei maksa mehe peale pahane olla, kui too petab, kuna naine ise ei anna ennast kätte. ;)
Külaline

Täiesti ükskõik nendest naistest ja nende probleemidest.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 17:20 Naised, kes ei anna end kätte peavadki leppima sellega, et mees leiab kellegi teise, kes ei piparda. Seega ei maksa mehe peale pahane olla, kui too petab, kuna naine ise ei anna ennast kätte. ;)
See on valus teema. Kui näiteks ollakse abielus 8 aastat ja naine tüdineb seksist ja ei anna mehele kätte, siis soovitan mehel lahutada, kui mees on näiteks vanuses 30-35. Jõuab uue naise leida.
Külaline

Pipardamine tähendab, et naine sind ei taha. Kellegi teise võtab heameelega ja ise suhkrusena, pole pipart ollagi, seega pole asi naises, vaid naisele vastumeelses mehes.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:06Kui näiteks ollakse abielus 8 aastat ja naine tüdineb seksist ja ei anna mehele kätte, siis soovitan mehel lahutada, kui mees on näiteks vanuses 30-35. Jõuab uue naise leida.
Ja võtab uue naise, elab jälle 8a ja naine tüdineb seksist. Siis võtab jälle uue? Alguses on kõigil suur himu seksida, mingi aja pärast aga kaob see himu ära. Enamasti naistel. Nii on lihtsalt.
On muidugi ka naisi, kes seksivad 2-3x nädalas ja kõrge eani välja. Neil kaovad millegipärast mehed just kõrvalt ära. No ei viitsi enam. Eks peame nii edasi elama, kes rohkem, kes vähem, kes üldse ilma.
Külaline

Alguses on kõigil suur himu seksida, mingi aja pärast aga kaob see himu ära. Enamasti naistel. Nii on lihtsalt.
Äkki lõpetaks selle ühe juurest teise juurde jooksmise ära ja natuke analüüsiks, miks naised enam ei soovi selle mehega seksida. Põhjuseks on enamasti see, et mees kohtleb naist kui mööblit ja kodumasinat, ei arvesta tema soovidega, ootab teenindamist, pereellu ei panusta. Seal on põhjus, mitte kuskil mujal. Mehega, kes peab oma naisest lugu ja tegeleb ka lastega, teeb kodutöid, ei peta, tahetakse ka seksida. Aga mida teeb rumal mees. Avastab, et naine ei ole enam nii õhinas kui varem ja läheb siis magab kellegi teisega. Siis on perel lõplikult kriips peal. Oleks mees suunatud oma energia oma naisele, mis tal kulus võõraste naiste tagaajamisele, saaks veel suhet päästa.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:43
Alguses on kõigil suur himu seksida, mingi aja pärast aga kaob see himu ära. Enamasti naistel. Nii on lihtsalt.
Äkki lõpetaks selle ühe juurest teise juurde jooksmise ära ja natuke analüüsiks, miks naised enam ei soovi selle mehega seksida. Põhjuseks on enamasti see, et mees kohtleb naist kui mööblit ja kodumasinat, ei arvesta tema soovidega, ootab teenindamist, pereellu ei panusta. Seal on põhjus, mitte kuskil mujal. Mehega, kes peab oma naisest lugu ja tegeleb ka lastega, teeb kodutöid, ei peta, tahetakse ka seksida. Aga mida teeb rumal mees. Avastab, et naine ei ole enam nii õhinas kui varem ja läheb siis magab kellegi teisega. Siis on perel lõplikult kriips peal. Oleks mees suunatud oma energia oma naisele, mis tal kulus võõraste naiste tagaajamisele, saaks veel suhet päästa.
Sinuga ei taha küll seksida. Õudne mis jama sa koguaeg ajad, elad mingites raamatutarkustes?
Külaline

Ossaa, kus nüüd sai saba peale astutud trollile, pistis räuskama! Vist valusasti sai tallatud.
Külaline

Mina olen õnneks vallaline ja olen olnud nii mõnegi suhtes mehega afääris. Põnevust jagub ;) Ning eks ka nende meestel muutub suhtes olles ka enda sekselu paremaks, kui saab vahelduseks teiste naistega olla. Suhtes ühe inimesega seksida on nagunii igav.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 17:25 Mina olen õnneks vallaline ja olen olnud nii mõnegi suhtes mehega afääris. Põnevust jagub ;) Ning eks ka nende meestel muutub suhtes olles ka enda sekselu paremaks, kui saab vahelduseks teiste naistega olla. Suhtes ühe inimesega seksida on nagunii igav.
Sa ei karda, et mõne mehe naisel katus ära sõidab ja su autoga alla ajab?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:39 ;)
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 17:25 Mina olen õnneks vallaline ja olen olnud nii mõnegi suhtes mehega afääris. Põnevust jagub ;) Ning eks ka nende meestel muutub suhtes olles ka enda sekselu paremaks, kui saab vahelduseks teiste naistega olla. Suhtes ühe inimesega seksida on nagunii igav.
Postitus on kustutatud
Milles vallaline naine süüdi on, et mehed petavad? :D Vallaline inimene võib teha mis tahes ju.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 19:02
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:55
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:39 ;)
Postitus on kustutatud
Milles vallaline naine süüdi on, et mehed petavad? :D Vallaline inimene võib teha mis tahes ju.
Postitus on kustutatud
No aga kuidas saab haiget teha, kui need naised nt ei tea, et mees petab? Teadmatus ei saa haiget teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 19:09
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 19:02
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:55

Postitus on kustutatud
No aga kuidas saab haiget teha, kui need naised nt ei tea, et mees petab? Teadmatus ei saa haiget teha.
No kui tõenäoline on, et armuke välja ei tule? Pigem ikka tuleb. Ja vahet ei ole, pettev mees on kõnts ja see naine samuti, kes asjaosaline on.
Külaline

Siis on sul olnud vähe meeste valikut kui suhtes mehi vaatad. Iga afäär võib arenda suhteks, miks alustada seda juba pagasiga a'la mehe exnaine, mingid teise naise lapsed....
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:20
Sa ei karda, et mõne mehe naisel katus ära sõidab ja su autoga alla ajab?
Keegi ei taha autot lõhkuda. Nagu vastu seina sõidaks :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:43
Ah jälle see jutt, et mees on ikka kõiges süüdi!
Millal mõni naine ise oma käitumise eest vastutama hakkab?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:27 Postitus on kustutatud
Seksida ei taha, aga lahku minna ka ei taha. Mida sellise naisega teha?
Mis tuju sellel mehel on kui naine otsustab kuu lõpus, et "nüüd oled ennast see kuu ilusti ülal pidanud, lapsi lasteaeda viinud, nõusid pesnud ja palgatõusu said ka 200 eurot, lähme magamistuppa, ma lasen püksid korra alla, tee siis kähku ära"
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:03
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 09:57 Seksida ei taha, aga lahku minna ka ei taha. Mida sellise naisega teha?
Mis tuju sellel mehel on kui naine otsustab kuu lõpus, et "nüüd oled ennast see kuu ilusti ülal pidanud, lapsi lasteaeda viinud, nõusid pesnud ja palgatõusu said ka 200 eurot, lähme magamistuppa, ma lasen püksid korra alla, tee siis kähku ära"
Postitus on kustutatud
Miks peaks lahku minema? Käid teedküla peal ringi ära. Meel hea. Kodus ka kohe parem õhkkond. Isegi seksi ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 12:03
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 09:57 Seksida ei taha, aga lahku minna ka ei taha. Mida sellise naisega teha?
Postitus on kustutatud
Eesti naise arvates asjad peaksid nii käima. Kui seksi tahad teha, siis tuleb nädal varem masseerima asuda. Sada muud tähtsamat asja tuleb vahele.

Enne pulmi on muidugi demovariant, siis tehakse igasugu vigureid ööl ja päeval. Aga hiljem muutub tolmu võtmine oluliseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 13:41 Enne pulmi on muidugi demovariant, siis tehakse igasugu vigureid ööl ja päeval. Aga hiljem muutub tolmu võtmine oluliseks.
Võta siis ometi ise see tolm ära. Nii võid lõpuks isegi seksi saada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu, Kirile ja 3 külalist