Kas seksite pimedas, või valges?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

No minu tavapärane seksimeetod on...
Lähen hotellituppa, võtan ennast peaaegu alasti, mingi seksika pesutüki ehk jätan selga, seon oma silmad kinni ja heidan voodile. Ootan kui tuleb kaaslane, keda kunagi kohanud olen ja lasen tal endaga teha, mida tahab. Tema jaoks on valge, minu jaoks pime.

Proovi ka, Tomukübe. Sa kindlasti ei kahetse seda.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:33 No minu tavapärane seksimeetod on...
Lähen hotellituppa, võtan ennast peaaegu alasti, mingi seksika pesutüki ehk jätan selga, seon oma silmad kinni ja heidan voodile. Ootan kui tuleb kaaslane, keda kunagi kohanud olen ja lasen tal endaga teha, mida tahab. Tema jaoks on valge, minu jaoks pime.

Vigade parandus: tuleb kaaslane, keda kunagi kohanud ei ole.
Külaline

Lähen hotellituppa, võtan ennast peaaegu alasti, mingi seksika pesutüki ehk jätan selga, seon oma silmad kinni ja heidan voodile. Ootan kui tuleb kaaslane, keda kunagi kohanud pole ja lasen tal endaga teha, mida tahab. Tema jaoks on valge, minu jaoks pime.

Ma jäin mõtlema, et kui mina oleksin see keda kunagi kohanud pole. Ja naine oleks seotud silmadega keda mina ka kohanud pole. Appi, sa andsid hea mõtte.

Vastupidi võiks ka olla, mees silmad kinni seotult voodis ja tundmatu naine teeb mis tahab.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:33Lähen hotellituppa, võtan ennast peaaegu alasti, mingi seksika pesutüki ehk jätan selga, seon oma silmad kinni ja heidan voodile. Ootan kui tuleb kaaslane, keda kunagi kohanud olen ja lasen tal endaga teha, mida tahab. Tema jaoks on valge, minu jaoks pime.
Aga kui mees ei tule ja lõpuks tuleb hoopis koristaja? :D
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:00
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 18:33Lähen hotellituppa, võtan ennast peaaegu alasti, mingi seksika pesutüki ehk jätan selga, seon oma silmad kinni ja heidan voodile. Ootan kui tuleb kaaslane, keda kunagi kohanud olen ja lasen tal endaga teha, mida tahab. Tema jaoks on valge, minu jaoks pime.
No koristajad tavaliselt ikka ei jaluta kohe peale hotelli saabumist tuppa. :) Aga no eks siis saab näha, mis siis saab. :)
Ja milline mees see tulemata jätab, kui teab, et teda ootab voodis kinniseotud silmadega alasti naine?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:09 Ja milline mees see tulemata jätab, kui teab, et teda ootab voodis kinniseotud silmadega alasti naine?
Palju kordi sa nii teinud oled?
Mina hakkaks kahtlustama midagi, et liiga ilus, et olla tõsi.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:09No koristajad tavaliselt ikka ei jaluta kohe peale hotelli saabumist tuppa
Männikul oli kunagi hotell Trapp. Seal olid nö vana kooli uksed, mis ei käinud kaardiga lahti. Said lihtsalt ukse lukust lahti jätte ja siis sai mees tuppa tulla. Moodsates hotellides on see häda, et kõik käib kaardiga ja see kellel kaarti pole, see sisse ei pääse.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:09 Ja milline mees see tulemata jätab, kui teab, et teda ootab voodis kinniseotud silmadega alasti naine?
Nii, vahele jäid. Mees ei saagi tuppa tulla kui kaarti pole.
See sinu mehe fantaasia kuidas tahaksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:35
Nii, vahele jäid. Mees ei saagi tuppa tulla kui kaarti pole.
See sinu mehe fantaasia kuidas tahaksid.
No miks mehel kaarti ei peaks olema? Retseptsioois saab ju asju kokku leppida. Mina jõuan esimesena hotelli, tuba kahele on broneeritud ja makstud. Lähen retseptsiooni broneeringu numbriga, ütlen, et võtan ainult ühe kaardi välja, mu kaaslane võtab oma kaardi ise ja lähen tuppa. Mees jõuab hotelli juurde, kirjutab ja kontrollib üle, et ma olen olemas ja valmis. Selle sõnumi peale tean ka mina, et nüüd aeg voodisse heita. Tema küsib retseptsioonist oma kaardi ja tuleb sisse. Ei saa ju nii rumal olla, et nii lihtsat lahendust ise välja ei mõtle?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:58 Mina jõuan esimesena hotelli, tuba kahele on broneeritud ja makstud.
Tuba kahele, broneeringul mõlema nimed.
Siis ju pole enam tundmatu mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 22:15
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:58 Mina jõuan esimesena hotelli, tuba kahele on broneeritud ja makstud.
Tuba kahele, broneeringul mõlema nimed.
Siis ju pole enam tundmatu mees.
Ei pea olema mõlema nimed broneringul. Broneerija nimi on oluline. Kaaslase nimi ei ole. Broneerib mees ja annab mulle numbri, mitte täis broneeringu. Hotelli retseptsioonis ainult selle numbri alusel registreeritakse mind sisse, loomulikult minu nimega. Aga see pole ju oluline jällegi. Nemad ju seal ei tea, et ma tegelikult broneerija nime ei tea ja tema minu nime. Nemad lihtsalt kirjutavad andmed eraldi oma süsteemi sisse ja annavad eraldi kaardid.

Proovi ise, bookingus broneerides ei küsita sult kaalsase nime, lihtsalt inimeste arvu.
Külaline

Kuidas maksmine seksi eest on korraldatud? Kas mees jätab lahkudes sulle öökapi peale eelnevalt kokku lepitud summa?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 22:28 Proovi ise, bookingus broneerides ei küsita sult kaalsase nime, lihtsalt inimeste arvu.
Olgu ma usun sind.

Teineteisega pilte ei vaheta?
Saate kuskil portaalis pilditult jutule.
Ilmselt sina pakud sellise lahenduse.
Muid mõõte, kaalu, vanust ka ei tea?
Kummiga või kummita?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 22:39 Kuidas maksmine seksi eest on korraldatud? Kas mees jätab lahkudes sulle öökapi peale eelnevalt kokku lepitud summa?
Mina teen seda lõbu pärast. Raha teenimiskes kasutan oma aju, mitte oma keha.

Ja ei, me ei vaheta pilte. See võtaks ju mängu ilu ära. Siiski, ma kirjeldan üldjoontes oma kehatüüpi, et kui mehel see tüüp ei sobi, siis pole ju mõtet tulla. Jama ju kui tuled kohale ja siis ei tõusegi, sest see kondihunnik või rasvane tädi ei eruta kohe üldse mitte. Isegi alasti voodis ootamine ei pruugi siis aidata.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 22:58 Mina teen seda lõbu pärast
Mees teeb mis tahab. Selle all võib mõelda igasugu asja mida ma ei oska isegi välja mõelda. Kägistamised, hädade peale laskmised. Midagi ikka kokku lepite mida ei tohi teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 23:08
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 22:58 Mina teen seda lõbu pärast
Mees teeb mis tahab. Selle all võib mõelda igasugu asja mida ma ei oska isegi välja mõelda. Kägistamised, hädade peale laskmised. Midagi ikka kokku lepite mida ei tohi teha?
Jah, piirid on ette kokku lepitud. Mees teeb, mis mees tahab kokkulepitud piirides. Muuseas turvakaalutulustel on üheks piiriks see, et abituks siduda ma ennast ei lase. Kui ikka üle piiri minema hakkab, saaksin ma lihtsalt vastu hakata.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 23:25 Jah, piirid on ette kokku lepitud. Mees teeb, mis mees tahab kokkulepitud piirides.
Ihatahes julge oled küll.
Kas mehed teevad midagi teisiti ka võrreldes sellega, kui sina neid näed? Midagi mis muidu ei teeks?
Sinul ma kujutan ette, silmad kinni olles, saad ainult mõttes teist ette kujutada. Võibolla see teebki miski salapära. Satud sõltuvusse.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 22:28Proovi ise, bookingus broneerides ei küsita sult kaalsase nime, lihtsalt inimeste arvu.
Imelik. Minu käest Booking küsib küll kaaslase nime.
Mis ei tähenda sugugi, et ma suvalises muul teel bronnitud hotellis ei saaks vastuvõtus teise toakaardi jätta kellelegi teisele sisse saamiseks.
Külaline

Ehk siis viskad selili. Ajad jalad rõuku ja inised. Rahulda mind tont. Niikuinii saad paugu lahti. Mina olen naine ja ole õnnelik, et.....
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:09
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 21:00
No koristajad tavaliselt ikka ei jaluta kohe peale hotelli saabumist tuppa. :) Aga no eks siis saab näha, mis siis saab. :)
Ja milline mees see tulemata jätab, kui teab, et teda ootab voodis kinniseotud silmadega alasti naine?
Igat lehma ka ei nussi. Loodust ikka ei sunni. Mehel peaks olema silmad seotud
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist