Millist lemmiklooma te ei võtaks?
Mina ei võtaks väikseid sädistavaid linde, aga suured papagoid on küll ägedad.
Ma ei võtaks enam lemmiklooma, kes sureb väga kiiresti, nt hiired ja rotid, ehkki muidu nad mulle meeldivad.
Ma ei võtaks ka hamstrit ega merisiga, mu meelest on nad natuke juhmid, aga või-olla on see mul asjatu eelarvamus.
Ma ei võtaks kalu, sest ma ei naudiks akvaariumipuhastamisega seotud protseduure üldse, samas mulle meeldib küll vaadata, kuidas kalad ujuvad ja taimed mahedas valguses tsillilt hõljuvad.
Ma ei võtaks eksootilist lemmikut või metslooma kodulemmikuks.
Madu ka ei sooviks, sest neile tuleks elussööki anda.
Mulle meeldiksid koduloomadena koerad, kassid, hobused, eeslid, kitsed, veised, lambad, kanad. Aga piisab ka ainult koerast.
Ma ei võtaks enam lemmiklooma, kes sureb väga kiiresti, nt hiired ja rotid, ehkki muidu nad mulle meeldivad.
Ma ei võtaks ka hamstrit ega merisiga, mu meelest on nad natuke juhmid, aga või-olla on see mul asjatu eelarvamus.
Ma ei võtaks kalu, sest ma ei naudiks akvaariumipuhastamisega seotud protseduure üldse, samas mulle meeldib küll vaadata, kuidas kalad ujuvad ja taimed mahedas valguses tsillilt hõljuvad.
Ma ei võtaks eksootilist lemmikut või metslooma kodulemmikuks.
Madu ka ei sooviks, sest neile tuleks elussööki anda.
Mulle meeldiksid koduloomadena koerad, kassid, hobused, eeslid, kitsed, veised, lambad, kanad. Aga piisab ka ainult koerast.
-
külaline
Madu ja koera ei võtaks. Kass(id) on alati ja nii jääb.
-
Juustup
Närilisi(surevad ruttu), kalasid(ei oska ega viitsi akvaariumiga tegeleda), madu(ei ole just eriti sotsiaalne isend), koer(ei viitsi 4x päevas iga ilmaga jalutamas käia, käppasid pesta jne.
Ainus aksepteeritav lemmikloom on kass. Ja kassil ja kassil on ka vahe- mingit kisakõri ei suudaks välja kannatada.
Tänavaloomi aitan ja toetan nii palju kui mul on võimalik.
/Juustup
Ainus aksepteeritav lemmikloom on kass. Ja kassil ja kassil on ka vahe- mingit kisakõri ei suudaks välja kannatada.
Tänavaloomi aitan ja toetan nii palju kui mul on võimalik.
/Juustup
Sädistavaid linde ei võtaks. Tahan hommikuti magada. Samal põhjusel jääb ka koer ära, kui ta pole just hommikuse unega (milles ma kahtlen).
-
Külaline
Ainult koera võtaks. Kui oleks suur aed ja keegi, kes tuleks koera hoidma kui ise peaks kuskile sõitma. Või siis kui juba vana ja vaene penskar, et polegi kuskile sõita. Siis võtaks koera ka ilma aiata. Oleks põhjus, mis 3x päevas jalutama minna.
Aga hetkel on kass. Ise tuli meie juurde. Väga viisakas ja iseseseiv, käib oma kassiluugist sisse-välja, saab ka nädala üksi rahulikult olla, naabrimees käib toitu andmas.
Muid loomi koju ei võtaks kuidagi.
Aga hetkel on kass. Ise tuli meie juurde. Väga viisakas ja iseseseiv, käib oma kassiluugist sisse-välja, saab ka nädala üksi rahulikult olla, naabrimees käib toitu andmas.
Muid loomi koju ei võtaks kuidagi.
-
Külaline
No kass võib olla ka paras kisakõri, kui dementseks jääb. Meil üks selline on. Muidu oli hea rahulik loom, kõikidega sõber. Nüüd lõugab kõrva kommikul, õhtul ja päeval. Tervis korras arsti sõnul, hambad ka korras, kõik kontrollitud, aga näe hakkas undama. Unustab ära, kus ta on ja paistab, et otsib midagi. Ise ei võtaks madusid ja putukaid. Kõik teised on meil olnud või on hetkel esindatud. Kalad ka.
-
Külaline
Koer üldiselt harjub pere rütmiga ära ja magab, kui peremees ka hilja tõuseb ja ärkab vara, kui peremees sedasama teeb.
-
Külaline
Ei võtaks ühtegi v.a kass või koer. Kõik need kilpkonnad, papagoid ja muud eksootilised lemmikloomad jätavad mind külmaks. Lisaks on see minu meelest ebaeetiline. Ei võtaks ka hamstreid ega rotti.
-
Külaline
Ma ei võtaks sellist lemmiklooma, kes omanikule kohe üldse mingit hingamisruumi ei jäta. Sellised on mõned ülearetatud koeratõud. Ei ole eriti tore 16 aastat ühte haletsusväärset värinahunnikut taluda, kes ei suuda endale mitte ühtki minutit ise tegevust ega elu leida.
Kass on selles valguses täitsa ingel. Rotid on tegelikult ka väga laheda iseloomuga ja targad, kahju ainult, et vähe aega elavad. Rotid on samuti väga kiinduvad nagu koeradki, aga nemad ei ela inimesel seljas, vaid pühendavad end oma liigikaaslasele (rotte peetakse enamasti mitmekesi) ja tänu sellele saab omanik hingamisruumi.
Kass on selles valguses täitsa ingel. Rotid on tegelikult ka väga laheda iseloomuga ja targad, kahju ainult, et vähe aega elavad. Rotid on samuti väga kiinduvad nagu koeradki, aga nemad ei ela inimesel seljas, vaid pühendavad end oma liigikaaslasele (rotte peetakse enamasti mitmekesi) ja tänu sellele saab omanik hingamisruumi.
-
Külaline
Mu tuttaval on selline värinahunnik. Väike punnis silmadega sikedakarvaline, tõu nime ei mäleta. Omanikud nimetavad teda seltsikoeraks, tegelikkuses enamuse ajast ta lihtsalt istub kas perenaise süles või diivanil jä näeb hirmunud välja. Iga väiksem ootamatu liigutus viib ta endast välja ja vahel on selle tagajärjeks pissitirtsud siin-seal. Milleks sellist kehvade närvidega ülearetatud tõugu pidada, mina aru ei saa.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 07:34 Ma ei võtaks sellist lemmiklooma, kes omanikule kohe üldse mingit hingamisruumi ei jäta. Sellised on mõned ülearetatud koeratõud. Ei ole eriti tore 16 aastat ühte haletsusväärset värinahunnikut taluda, kes ei suuda endale mitte ühtki minutit ise tegevust ega elu leida.
-
Külaline
Ma ei võtaks ühtki muud lemmiklooma peale kassi. Kass on minu jaoks ideaalne: armas, sotsiaalne ja kiinduv; samas saab ka ise endaga hakkama ja ei vaja jalutamist, treenimist, kasvatamist vms. Jänesed võiksid mulle vist ka meeldida, aga olen kuulnud, kuidas nad võivad elamises kõik puruks närida jne. Igasugused muud loomad, linnud jne on kindlasti omamoodi toredad, aga minu meelest mitte piisavalt nunnud, et tahaksin neid oma lemmikuks võtta. Koeri ma pelgan ja muidu nad mulle ka eriti ei meeldi, lisaks tähendaks koera pidamine minu jaoks liiga palju kohustusi.
-
hmm
ei võtaks midagi peale koera, aga eelistan suuri karvaseid krantse, äärmisel juhul mõni keskmisest suuremat kasvu karvane tõukoer, nt njuufa või labrador või sakslane või kaukaaslane - nende segu krantse on juba aastate jooksul olnud ja nad on hästi treenitavad.
siledad koerad, ilma koonuta koerad, sülekoerad ja koerte minimudelid on täiesti välistatud.
kassid on samuti absoluutselt välistatud, sest kahel pereliikmel hakkavad juba kassi nägemisest (või ruumis, kus on kunagi kasse peetud) silmad vett jooksma. maod on jäledad ja samuti välistatud.
siledad koerad, ilma koonuta koerad, sülekoerad ja koerte minimudelid on täiesti välistatud.
kassid on samuti absoluutselt välistatud, sest kahel pereliikmel hakkavad juba kassi nägemisest (või ruumis, kus on kunagi kasse peetud) silmad vett jooksma. maod on jäledad ja samuti välistatud.
-
Külaline
Koera ei võtaks kindlasti, minu arust on koeral, ükskõik kui hooldatud ja puhas ta oleks, ikka mingi spetsiifiline lõhn- olen võibolla friik, aga no mulle tõesti tundub. Lapsest peale on mulle kassid rohkem meeldinud, aga omale ei võtaks, kuna jälle- ma ei talu nende liivakasti puhastamist.
Kindlasti on välistatud igasugused putukad, teod ja kalad. Madu ka pole minu jaoks, ehkki ma neid ei karda, nagu paljud naised.
Minu lemmikud on hiired. Jah, nad elavad liiga vähe ja olen kaks korda pidanud läbi elama jubeda hetke, mil puuri vaadates...mu pisike lebab kangestunult
Aga ma armastan neid väikesi sibajaid niipalju, et ei kujutaks elu ilma nendeta enam ettegi 
Kindlasti on välistatud igasugused putukad, teod ja kalad. Madu ka pole minu jaoks, ehkki ma neid ei karda, nagu paljud naised.
Minu lemmikud on hiired. Jah, nad elavad liiga vähe ja olen kaks korda pidanud läbi elama jubeda hetke, mil puuri vaadates...mu pisike lebab kangestunult
-
Külaline
Madu. Sest kardan neid paaniliselt. Isegi pildi nägemine paneb ihukarvad püsti ja tekitab vastikuse tunde. Ilmselt foobialaadne asi.
Lapsena on olnud jaapani tantsuhiired, merisead ja kalad.
Kass on ainuke kes mulle sobib. Koerad meeldivad ka aga ma olen nende jaoks liiga laisk inimene.
Lapsena on olnud jaapani tantsuhiired, merisead ja kalad.
Kass on ainuke kes mulle sobib. Koerad meeldivad ka aga ma olen nende jaoks liiga laisk inimene.
-
Külaline
Koera, madu, ämblikke tarantleid, kalu, merisigu
Võtaks kassi, jänese, hamstri, roti
Võtaks kassi, jänese, hamstri, roti
-
Külaline
Elan pool aastat linnakorteris ja pool suvekodus. Mingit loomaaeda niimoodi pidada ei saa, eriti kui vahepeal nt reisimas käia. Kass on, aga seegi tuli ise. Vahva loom on, ei märatse, ei lõhu ega lärma. Sai teine leitud õige noorukesena.
-
külaline
Sama siin. Ei kujuta ette, et peaksin peale laste kasvatamise kasvatama ja treenima veel koera.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 18:15 Ma ei võtaks ühtki muud lemmiklooma peale kassi. Kass on minu jaoks ideaalne: armas, sotsiaalne ja kiinduv; samas saab ka ise endaga hakkama ja ei vaja jalutamist, treenimist, kasvatamist vms.
Muidu lapsepõlves mitmel sõbrannal olid koerad ja need olid toredad käisime koos jalutamas. Aga üks asi on tegeleda koeraga teismelisena, kui sul on vähe kohustusi ja teine asi täiskasvanud inimesena, kellel on ilma koeratagi palju tegemist.
-
Külaline
Päris naljakas, koera treenimisest tehakse nagu ma ei tea mis suur aeganõudev kohustus. See võtab päevas 10-15 minutit. Kui enne pole koera olnud, siis vist peaks käima ka mõned kuud kutsikakoolis, õpetatakse nipid selgeks ja siis lased ise edasi. Kui koer on juba vanem, ega siis iga päev ei peagi teda enam treenima. Laste kasvatamine on ka ju selline pidev protsess, mis eraldi aega ei võta, see on lihtsalt igapäevaelu osa. Ei tea, mis kasvatustööd sa teed muidu lastega, mis hirmsasti aega võtab?külaline kirjutas: ↑04 Juul 2024 22:10Sama siin. Ei kujuta ette, et peaksin peale laste kasvatamise kasvatama ja treenima veel koera.Külaline kirjutas: ↑25 Juun 2024 18:15 Ma ei võtaks ühtki muud lemmiklooma peale kassi. Kass on minu jaoks ideaalne: armas, sotsiaalne ja kiinduv; samas saab ka ise endaga hakkama ja ei vaja jalutamist, treenimist, kasvatamist vms.
Muidu lapsepõlves mitmel sõbrannal olid koerad ja need olid toredad käisime koos jalutamas. Aga üks asi on tegeleda koeraga teismelisena, kui sul on vähe kohustusi ja teine asi täiskasvanud inimesena, kellel on ilma koeratagi palju tegemist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 7 külalist