Kas sööd väga vähe ja ikka pigem trulla?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:42Uskumatu! Ma võin süüa, mida tahes, aga ikka käin kord nädalas. Vahel ka harvem. Pole kunagi selle peale tulnud, et nii on täitsa vale ja et kolm päeva pausi oleks nii suur kõhukinnisus, et peaks erakorralisi meetmeid abiks võtma. Päris vanaks olen elanud sellise süsteemiga.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:22Ja iga päev korra kindlasti. Eile sõin toorest hapukapsast ja täna olen selle tõttu juba 3x käinudKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:41 Kas te siin kõik siis käite tõesti iga päev?
Aga muidu on 1-2× kindel taks. Ja just hommikupoole, peale ärkamist, kui olen natuke liigutanud ennast.
Kõhukinnisus
-
Külaline
-
Külaline
Söön väga palju ja olen sale.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 13:24Kas sööd väga vähe ja ikka pigem trulla?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:42Uskumatu! Ma võin süüa, mida tahes, aga ikka käin kord nädalas. Vahel ka harvem. Pole kunagi selle peale tulnud, et nii on täitsa vale ja et kolm päeva pausi oleks nii suur kõhukinnisus, et peaks erakorralisi meetmeid abiks võtma. Päris vanaks olen elanud sellise süsteemiga.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:22
Ja iga päev korra kindlasti. Eile sõin toorest hapukapsast ja täna olen selle tõttu juba 3x käinud
Aga muidu on 1-2× kindel taks. Ja just hommikupoole, peale ärkamist, kui olen natuke liigutanud ennast.
-
Külaline
Siis sul ongi ju mingi anomaalia ikka keskmise inimesega võrreldes. Keskmine vanem inimene, kes väga palju sööb, on paks. Ja keskmine vanem inimene, kellel kõht käib läbi vaid kord nädalas, on kõht juba nii kinni, et ise enam ei tule sealt midagi välja, kuivanud tropp on ees. Seega oled teistsugune tõesti, tavalisel inimesel niimoodi asi ei toimi.Söön väga palju ja olen sale.
-
Külaline
Nõustun. Kehakaal siin üldse ei pruugi rolli mängida. Aga kui süüa palju, kusagilt peavad jäägid ju välja ka tulemaKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 14:46Siis sul ongi ju mingi anomaalia ikka keskmise inimesega võrreldes. Keskmine vanem inimene, kes väga palju sööb, on paks. Ja keskmine vanem inimene, kellel kõht käib läbi vaid kord nädalas, on kõht juba nii kinni, et ise enam ei tule sealt midagi välja, kuivanud tropp on ees. Seega oled teistsugune tõesti, tavalisel inimesel niimoodi asi ei toimi.Söön väga palju ja olen sale.
Kapsalehed ja taimse toidu puhul vb tõesti ebamus imendub ja jääke väga ei teki. Või on su organismil erakordne võime kõik toit omastada.
Ma see "kajakas" kes mitu korda käib päevas. Vanemaks ma ennast veel ei pea. 35 alles.
Näiteks peeti süües on juba järgmine hommik see väljas ka.
-
Külaline
See peaks lausa vastupidi olema - mida rohkem kapsalehti, juurikaid ja muid vilju, seda rohkem seedumatuid kiudaineid, seda suurem mass väljutada. Peetakse heaks asjaks, et sool saab tihedalt füüsiliselt puhastatud. Väiksem oht jämesoolevähi tekkeks.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:16Kapsalehed ja taimse toidu puhul vb tõesti ebamus imendub ja jääke väga ei teki.
Normaalseks peetakse 3 x päevas kuni 3 x nädalas.
-
Külaline
3x päevas kakal? Seda nagu küll palju. 1x tundub norm.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:32Normaalseks peetakse 3 x päevas kuni 3 x nädalas.
-
Külaline
See aitab https://www.benu.ee/tooted/seedimine-ja ... uposiit-n6
Toimib nagu Microlax, aga vähem vastik sellega toimetada.
Toimib nagu Microlax, aga vähem vastik sellega toimetada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist