Mitu partnerit elu jooksul?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:02
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:00
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 21:59 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Okei, mittenüri kodanik, proovime olla oma jutus hästi lihtsad ja klaarid- kas sa tahad väita, et see järeldus on loogiliselt korrektne: "Õhtulehes just artikkel, 85% kõrvalsuhetest saab alguse töökohast. See tähendab, 85% tööl käivatest naistest on petnud vähemalt kord oma meest või siis suhtes olema meestöötaja elukaaslast."?

(Siit edasi tuleb veel eraldi pärl "Praktiliselt iga naine on rohkem petnud kui mees, sest naistel pole petmiseks muud vaja teha kui lihtsalt voodi minna.", kuid olgu peale, proovime jutu hoida lihtsa ja piirdume esialgu esimese väitega.)
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:09 Postitus on kustutatud
Mis teema sul on?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:14
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:13
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:02

Postitus on kustutatud
Okei, mittenüri kodanik, proovime olla oma jutus hästi lihtsad ja klaarid- kas sa tahad väita, et see järeldus on loogiliselt korrektne: "Õhtulehes just artikkel, 85% kõrvalsuhetest saab alguse töökohast. See tähendab, 85% tööl käivatest naistest on petnud vähemalt kord oma meest või siis suhtes olema meestöötaja elukaaslast."?

(Siit edasi tuleb veel eraldi pärl "Praktiliselt iga naine on rohkem petnud kui mees, sest naistel pole petmiseks muud vaja teha kui lihtsalt voodi minna.", kuid olgu peale, proovime jutu hoida lihtsa ja piirdume esialgu esimese väitega.)
Postitus on kustutatud
Ei "viitsi"? See on ju jah-ei küsimus :D Järelikult said ikka aru, et "jah" kirjutada ei saa, kuid "ei" ka ei saa mingite oma sisemiste komplekside tõttu tunnistada. Ok, ära siis vasta, ega mulle polegi seda vaja, see ju su enda huvides.
Külaline

Psühhopaatia (kreeka keeles ψυχή psychḗ, 'hing' ja πάθος páthos, 'kannatus') on nartsissistliku isiksusehäire raskekujuline vorm, mille tunnuseks on julmus, südametus ja empaatiavõime puudumine. Isiksusehäire võib väljenduda riskantses käitumises ja agressiivsuses. Psühhopaat peab oma taju kõrgemaks tegelikkuseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:37 Pigem pean viisakaks inimest, kes üldse oma partnerite arvust ei räägi, teise partnerite arvu ei küsi ja ise partnereid ei loenda ka.
Imelik, miks seda teada ei tohi? Oma mees ju!? Oma mehest tahaks ju kõike teada. Miks selle arvu teadmine ebaviisakas oleks? Mina näiteks ei tahaks suhtesse astuda mehega, kellel on palju partnereid olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:37
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:35Kui abikaasal pole vaja teada, siis pole sinul ka vaja abikaasa asju teada?
Täpselt nii. Mul on elus olnud kaks püsisuhet ja ma pole neist numbritest abikaasaga rääkinud kunagi. Pole vaja. Foorumis anonüümsena arutada jälle võib.
Mis sellest siis oleks, kui ta teaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 11:53
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 11:52
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:37

Täpselt nii. Mul on elus olnud kaks püsisuhet ja ma pole neist numbritest abikaasaga rääkinud kunagi. Pole vaja. Foorumis anonüümsena arutada jälle võib.
Mis sellest siis oleks, kui ta teaks?
Postitus on kustutatud
Kas nagu tutvumise käigus ei oskagi märke lugeda? Eks teile siis need aelejad meeldivadki kui selliste otsa koperdate. Mingi tõmme peab selliste suhtes olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:14
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:52 Aga mis moodi need mitukümneid kordi erinevatega tuleb?
Saate kokku, üks ütleb, et igav on võiks seksida, aeg läheks kiiremini.
Eks see julguse asi ka on vist?
Purjus või kaine peaga alustate kellegagi kellega pole enne asja teinud?
Kui vanemaks saad, siis mõistad isegi. Kui igal aastal on 2-3 seksisuhet, siis 10 aastaga ongi 20-30 suhet kokku. Lapsena sa lihtsalt pole veel elu elanud eks, seepärast sa võiks kuhugi reiti minna, muutud väikseks vanainimeseks siin.
Aga, miks peab igal aastal olema 2-3 seksisuhet?

Minul oli näiteks kuni 45-eluaastani täpselt 1 partner. Pärast lahutust on olnud veel 3 meest. Loodan, et selle kolmandaga oleme koos kuni elu lõpuni ja et rohkem mul partnereid ei vahetada ei ole vaja.

Mida peaks andma elule juurde palju partnereid? Kõik need partnerid, kes mul on olnud, ei ole erinenud üksteisest ega mingisuguseid erilisi, täiesti teistmoodi kogemusi andnud. Ideaalis oleks mulle sobinud, kui minu abikaasa olekski jäänud minu ainsaks sekspartneriks, aga nii paraku ei läinud. Mul oli temaga ideaalne voodiklapp.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 11:59
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:52 Aga mis moodi need mitukümneid kordi erinevatega tuleb?
Saate kokku, üks ütleb, et igav on võiks seksida, aeg läheks kiiremini.
Eks see julguse asi ka on vist?
Purjus või kaine peaga alustate kellegagi kellega pole enne asja teinud?
Kui vanemaks saad, siis mõistad isegi. Kui igal aastal on 2-3 seksisuhet, siis 10 aastaga ongi 20-30 suhet kokku. Lapsena sa lihtsalt pole veel elu elanud eks, seepärast sa võiks kuhugi reiti minna, muutud väikseks vanainimeseks siin.

Minul oli näiteks kuni 45-eluaastani täpselt 1 partner. Pärast lahutust on olnud veel 3 meest. Loodan, et selle kolmandaga oleme koos kuni elu lõpuni ja et rohkem mul partnereid ei vahetada ei ole vaja.

Mida peaks andma elule juurde palju partnereid? Kõik need partnerid, kes mul on olnud, ei ole erinenud üksteisest ega mingisuguseid erilisi, täiesti teistmoodi kogemusi andnud. Ideaalis oleks mulle sobinud, kui minu abikaasa olekski jäänud minu ainsaks sekspartneriks, aga nii paraku ei läinud. Mul oli temaga ideaalne voodiklapp.
Sinu väljamõeldud jutukesed ei ole huvitavad. Keegi ei ela sinu ela, ela oma elu ise. Kõik mis sul on olnud, on sinu enda valik ja ole rahul.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 12:02
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 11:59

Sinu väljamõeldud jutukesed ei ole huvitavad. Keegi ei ela sinu ela, ela oma elu ise. Kõik mis sul on olnud, on sinu enda valik ja ole rahul.
Mis mõttes välja mõeldud jutukesed?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 12:30
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 12:03
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 12:02
Mis mõttes välja mõeldud jutukesed?
Postitus on kustutatud
Sind tundub ikka väga huvitavat.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 13:54
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 05:47
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:37 Pigem pean viisakaks inimest, kes üldse oma partnerite arvust ei räägi, teise partnerite arvu ei küsi ja ise partnereid ei loenda ka.
Imelik, miks seda teada ei tohi? Oma mees ju!? Oma mehest tahaks ju kõike teada. Miks selle arvu teadmine ebaviisakas oleks? Mina näiteks ei tahaks suhtesse astuda mehega, kellel on palju partnereid olnud.
Postitus on kustutatud
Jah, ja ma olengi enda mehelt küsinud. Ja talle ka öelnud mitu mul on olnud. Mis seal imelikku on? Või, miks see saladus on? Oma mehest (naisest) võiks ikka kõike teada. Kuidas sa elad koos inimesega, kelle minevikku sa ei tea?
Külaline

Postitus on kustutatud
Eks ükskord ikka saad kindlasti, aga võib-olla oleks parem sellest varem teada saada, hoiaks palju aega ja hingevalu kokku. Mina näiteks sellisega ei hakkaks koos elama, kes oma 60 naisega uhkustab.
Külaline

Postitus on kustutatud
Minu arust on suhte kvaliteedi ja partnerite arvu vahel väga suur seos. Paljude partneritega inimene petab sind varem või hiljem üsna kindlasti, sest tema jaoks on tavaline ehk loomulik, et partnerid vahetuvad. Tema mõtteviis on juba selline nagu siinsel mehel, et paljude partneritega inimesed on tegijad. No, ja kes siis ei tahaks tegija olla?
Samuti, paljude partneritega inimene on üsna kindlalt HPV kandja.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 14:36
Postitus on kustutatud
Eks ükskord ikka saad kindlasti, aga võib-olla oleks parem sellest varem teada saada, hoiaks palju aega ja hingevalu kokku. Mina näiteks sellisega ei hakkaks koos elama, kes oma 60 naisega uhkustab.
Ja mina ei hakkaks sellega koos elama, kes minu käest küsib, mitu partnerit mul varem olnud on. Mis sellest, et neid on 50-aastase elu peale kokku 4.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 14:31

Postitus on kustutatud
Jah, ja ma olengi enda mehelt küsinud. Ja talle ka öelnud mitu mul on olnud. Mis seal imelikku on? Või, miks see saladus on? Oma mehest (naisest) võiks ikka kõike teada. Kuidas sa elad koos inimesega, kelle minevikku sa ei tea?
Minu jaoks on see häirekell, et järgmiseks sorib see inimene minu telefonis, loeb minu päevikut ja kui sõbranna poole lähen, siis helistab kontrolliks sõbrannale, kas ikka olen seal. Need on isiklikud asjad ja neist saab rääkida ainult mingi vajaduse kontekstis - kui tuleb jutuks. Aga mitte nii, et küsimus-vastus või siis lihtsalt teatan köögis partnerile, et sind äkki huvitab, mul on 10 partnerit olnud. Kui tuleb jutuks, las olla, aga niisama, eraldi infona seda võtta - jube.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 14:58
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 14:36
Postitus on kustutatud
Ja mina ei hakkaks sellega koos elama, kes minu käest küsib, mitu partnerit mul varem olnud on. Mis sellest, et neid on 50-aastase elu peale kokku 4.
Miks me peaks teadma mida sa teeks või ei teeks? Kui sul on 50 aasta peale ainult 4 partnerit olnud, siis rohkem neid nagunii ei tule. Mis meie selle teadmisega peale hakkame?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 15:00
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 14:31
Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 13:54 Postitus on kustutatud
Minu jaoks on see häirekell, et järgmiseks sorib see inimene minu telefonis, loeb minu päevikut ja kui sõbranna poole lähen, siis helistab kontrolliks sõbrannale, kas ikka olen seal. Need on isiklikud asjad ja neist saab rääkida ainult mingi vajaduse kontekstis - kui tuleb jutuks. Aga mitte nii, et küsimus-vastus või siis lihtsalt teatan köögis partnerile, et sind äkki huvitab, mul on 10 partnerit olnud. Kui tuleb jutuks, las olla, aga niisama, eraldi infona seda võtta - jube.
Väga imelik, et sinu jaoks tähendab sellisest teemast rääkimine kontrollimist.

Vaevalt, et sa oma mehe minevikust või lapsepõlvestki midagi tead. See on ju ka teise isiklikus elus nuhkimine. Täiesti totter! Ega teil vist eriti lähedane ja usalduslik see suhe ei ole, kui üldse mingi kontrollimise ja nuhkimise variant pähe tuleb oma mehega seoses.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 15:00Minu jaoks on see häirekell, et järgmiseks sorib see inimene minu telefonis, loeb minu päevikut ja kui sõbranna poole lähen, siis helistab kontrolliks sõbrannale, kas ikka olen seal. Need on isiklikud asjad ja neist saab rääkida ainult mingi vajaduse kontekstis - kui tuleb jutuks
Ongi selles osas kaks tüüpi inimesi- ühe jaoks on telefon ja sõbranna rangelt isiklikud asjad, suguelund aga selline poolavalik asi, mida võib rahulikult 30-60 persooni elu jooksul külastada.
Teised on sellised, et nende privaatkehaosad on ülimalt privaatsed ja väga piiratud ligipääsuga, samas telefon või sõbranna asuvad pigem neutraalses tsoonis. Ja need kaks ei hakka kunagi üksteist mõistma.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Veebr 2025 14:58Mis sellest, et neid on 50-aastase elu peale kokku 4.
Et mis ei sobinud siis need eelmised?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu ja 4 külalist