Kas seksite pimedas, või valges?

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Kas seksite pimedas, või valges?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kas on vahet? Oli kord tuttav meesterahvas, kelle isa rääkis talle, et tema ema oli nõus ainult pimedas teki all. Ja see isa polnudki oma naist kordagi alasti näinud. Kuidas teil selle asjaga lood on? Lihtsalt huvitav, et kas tänapäeval ka "pimedas ja teki all" või see ikkagi ajastust ei sõltu. Kas on ka seksides mingi valehäbi?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Valges ikka muidugi
Külaline

Mis suur seksiteemade huvi sul nüüd viimasel ajal on? Mine otsi endale mees, kui see seksivärk asu ei anna.
Külaline

Küll sul ikka neid tuttavaid mehi on, kes muudkui lobisevad sulle oma asju 😃🤣 ja sina siis imestad ja muudkui treid teemasid.
Külaline

Asja on tehtud nii pimedas kui valges, nii niidul kui aasal, saunas, telgis, toas voodis.
Külaline

Mul meeldiks teha seda asja hämaras.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Veebr 2025 16:18 Kas on vahet? Oli kord tuttav meesterahvas, kelle isa rääkis talle, et tema ema oli nõus ainult pimedas teki all. Ja see isa polnudki oma naist kordagi alasti näinud. Kuidas teil selle asjaga lood on? Lihtsalt huvitav, et kas tänapäeval ka "pimedas ja teki all" või see ikkagi ajastust ei sõltu. Kas on ka seksides mingi valehäbi?
Tead, see pole sinu asi. Lõpeta oma nõmedate teemade treimine.
Külaline

Kuidas teemaalgatajal muidu selle asjaga on? Sooviks selgitusi :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Selles pealkirjas ei peaks olema koma. 'Kas seksite pimedas või valges?' oleks õige.
Selle teema on teinud inimene, kes komakasutust ei tunne. Väga imelik ja veidi ka häbiväärne. Miks selline inimene siia teemasid treib?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:31 Tead, see pole sinu asi. Lõpeta oma nõmedate teemade treimine.
Ei pahanda temaga. Minule ta meeldib. Võta või naiseks ära.
Sina saaksid sellest teemast mitte osa võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:20 Mul meeldiks teha seda asja hämaras.
Mulle meeldib ka nii kõige rohkem.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:40 Selles pealkirjas ei peaks olema koma. 'Kas seksite pimedas või valges?' oleks õige.
Selle teema on teinud inimene, kes komakasutust ei tunne. Väga imelik ja veidi ka häbiväärne. Miks selline inimene siia teemasid treib?
Talle makstakse äkki?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:47
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:20 Mul meeldiks teha seda asja hämaras.
Mulle meeldib ka nii kõige rohkem.
Sama siin. Mulle meeldib kui hämaras toas keegi siseneb tagantpoolt, nii et ma tema nägu ma ei näe. Erutav.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:41
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:31 Tead, see pole sinu asi. Lõpeta oma nõmedate teemade treimine.
Ei pahanda temaga. Minule ta meeldib. Võta või naiseks ära.
Sina saaksid sellest teemast mitte osa võtta.
Saaksin, kui ta grammatikat tunneks. Naiseks võid sa ju võtta ka täiesti kirjaoskamatu inimese, keegi ei keela.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:45
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 18:40 Selles pealkirjas ei peaks olema koma. 'Kas seksite pimedas või valges?' oleks õige.
Talle makstakse äkki?
Maksta võiks siiski inimesele, kes tunneb elementaarset emakeele grammatikat, ei topiks valedesse kohtadesse komasid ja kes samas suudaks tekitada mingeid normaalseid mõtlemapanevaid teemasid, mis tekitaksid arutelu. Ka võiks see palgaline inimene suuta seda endaalagatatud teemat edasi arendada ja teemas kaasa rääkida, seda see tolmukübe praegu ilmselgelt ei suuda teha. Leidku see Arutle.ee siis mingi parem teemaalgataja kui see Tolmukübe, too on küll läbi kukkunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 21:36
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:45
Talle makstakse äkki?
Maksta võiks siiski inimesele, kes tunneb elementaarset emakeele grammatikat, ei topiks valedesse kohtadesse komasid ja kes samas suudaks tekitada mingeid normaalseid mõtlemapanevaid teemasid, mis tekitaksid arutelu. Ka võiks see palgaline inimene suuta seda endaalagatatud teemat edasi arendada ja teemas kaasa rääkida, seda see tolmukübe praegu ilmselgelt ei suuda teha. Leidku see Arutle.ee siis mingi parem teemaalgataja kui see Tolmukübe, too on küll läbi kukkunud.
Sul kruvid logisevad, sa ei ole võimeline arutlema. Mis sõna see sul on "endaalagatatud".
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:45Talle makstakse äkki?
Aga äkki ei maksta?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 22:19
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 19:45Talle makstakse äkki?
Aga äkki ei maksta?
Aga äkki makstakse?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:48 Asja on tehtud nii pimedas kui valges, nii niidul kui aasal, saunas, telgis, toas voodis.
Nii jah. Enamasti ikka valges igal pool. Pimedas pole eriti huvitav. Mõnikord siiski, vahelduseks.
Ennevanasti käiski see pimedas ja teki all, kui majad olid pisikesed, kolm-neli põlvkonda elas koos, aga lapsi sündis ikka palju. No ega avalikult söögitoas kolde ees ei seksitud, ikka väikeses kambris pärast pikka päevatööd.
Külaline

Pimedas ja teki all. Häält ka ei tee.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist