Kõndides jalad valutavad
-
Külaline
Kõndides jalad valutavad
Viimased paar aastat jalad kuidagi väga tundlikud, kiiremat kõndi tehes kohe lööb valu kuskile. Säärde, kanda, kuidas kunagi. Talvesaabas on skechers, algul tundusid mega mugavad ja pehmed, nüüd aasta hiljem mõju nagu kadunud. Märja ja porise ilmaga mingine puma toss, sellel ka keskmise pehmusega tald, aga pigem ikkagi kõvad ja pikka maad käia ei saa. Vanasti kandsin suvel javereid (
) ja ei mingit muret, nüüd kõvem tald ja kohe valus. Kevad tuleb, tahaks jälle pikemaid jalutuskäike tegema hakata, aga paar sammu ja jalad kanged juba. Scholli geeltaldu olen proovinud, aga igasse jalanõusse ei istu ja kannaosa pudenes päris kähku laiali, kallid ka. Olen ma imelik või kellelgi veel sellised probleemid?
-
Külaline
ilmselt tallatugesid vaja. Mine käi jalalaba diagnostikas, seal öeldakse mis sind aitab.
Mina kasutan Scholli ortopeedilisi taldasid, aga neid Eestis ei müüda minumeelest.
Mina kasutan Scholli ortopeedilisi taldasid, aga neid Eestis ei müüda minumeelest.
-
Külaline
Võta kaalust maha.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 11:05 Viimased paar aastat jalad kuidagi väga tundlikud, kiiremat kõndi tehes kohe lööb valu kuskile. Säärde, kanda, kuidas kunagi. Talvesaabas on skechers, algul tundusid mega mugavad ja pehmed, nüüd aasta hiljem mõju nagu kadunud. Märja ja porise ilmaga mingine puma toss, sellel ka keskmise pehmusega tald, aga pigem ikkagi kõvad ja pikka maad käia ei saa. Vanasti kandsin suvel javereid () ja ei mingit muret, nüüd kõvem tald ja kohe valus. Kevad tuleb, tahaks jälle pikemaid jalutuskäike tegema hakata, aga paar sammu ja jalad kanged juba. Scholli geeltaldu olen proovinud, aga igasse jalanõusse ei istu ja kannaosa pudenes päris kähku laiali, kallid ka. Olen ma imelik või kellelgi veel sellised probleemid?
-
Külaline
Tahtsin ka küsida, kuidas kaaluga lood on?
Minul hakkadid jalad(tallad) tunda andma siis, kui üleliigne kaal kogunes.
Minul hakkadid jalad(tallad) tunda andma siis, kui üleliigne kaal kogunes.
-
Külaline
Soovitan pöörduda reformierakonna kontorisse ja küsida sealt. Oled aastaid neid valinud ja nad võlgnevad sulle vastuse.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 11:05 Viimased paar aastat jalad kuidagi väga tundlikud, kiiremat kõndi tehes kohe lööb valu kuskile. Säärde, kanda, kuidas kunagi. Talvesaabas on skechers, algul tundusid mega mugavad ja pehmed, nüüd aasta hiljem mõju nagu kadunud. Märja ja porise ilmaga mingine puma toss, sellel ka keskmise pehmusega tald, aga pigem ikkagi kõvad ja pikka maad käia ei saa. Vanasti kandsin suvel javereid () ja ei mingit muret, nüüd kõvem tald ja kohe valus. Kevad tuleb, tahaks jälle pikemaid jalutuskäike tegema hakata, aga paar sammu ja jalad kanged juba. Scholli geeltaldu olen proovinud, aga igasse jalanõusse ei istu ja kannaosa pudenes päris kähku laiali, kallid ka. Olen ma imelik või kellelgi veel sellised probleemid?
-
Külaline
Kaal, lampjalad, treenimatus - erinevad võimalused. Skechers on alguses mõnusad pehmed ja nagu jala järgi, varsti see kaob ära ja minul on kogemus, et hakkavad jalas loksuma - ju see miski kohev asi kaob ajaga ära.
Mina alustaks arstist, saad suunamise ortopeedile, lased üle vaadata jalad. Minul takistab kõndimist näiteks väga ära lamendunud lampjalg. Eluaeg on olnud, nüüd peale 50 saamist on täitsa maadligi vajunud. See takistab oluliselt kõndimist.
Mina alustaks arstist, saad suunamise ortopeedile, lased üle vaadata jalad. Minul takistab kõndimist näiteks väga ära lamendunud lampjalg. Eluaeg on olnud, nüüd peale 50 saamist on täitsa maadligi vajunud. See takistab oluliselt kõndimist.
-
Külaline
Spordijalatsite tallad ongi mõeldud 6 kuuliseks tarbimiseks, siis svammist tald vajub kokku ja ei ole enam elastne. Need kes palju jooksevad, nendel kulub jalatsi tald juba 3 kuuga ära.
-
Külaline
Osta siis uued skechersid, kes sul keelab? Ja kehakaal vajadusel üle vaadata.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 11:05 Viimased paar aastat jalad kuidagi väga tundlikud, kiiremat kõndi tehes kohe lööb valu kuskile. Säärde, kanda, kuidas kunagi. Talvesaabas on skechers, algul tundusid mega mugavad ja pehmed, nüüd aasta hiljem mõju nagu kadunud. Märja ja porise ilmaga mingine puma toss, sellel ka keskmise pehmusega tald, aga pigem ikkagi kõvad ja pikka maad käia ei saa. Vanasti kandsin suvel javereid () ja ei mingit muret, nüüd kõvem tald ja kohe valus. Kevad tuleb, tahaks jälle pikemaid jalutuskäike tegema hakata, aga paar sammu ja jalad kanged juba. Scholli geeltaldu olen proovinud, aga igasse jalanõusse ei istu ja kannaosa pudenes päris kähku laiali, kallid ka. Olen ma imelik või kellelgi veel sellised probleemid?
-
Külaline
Kuidas see "üle vaatamine" muidu käib? Mida saadud tulemusega pihta hakata?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 16:39Ja kehakaal vajadusel üle vaadata.
-
Külaline
viis kilo ülekaalu on juba mega koormus liigestele.
üle vaadaku pigem toitumine, et mida ja mis koguses rasva ja suhkrut sisse lükkab.
üle vaadaku pigem toitumine, et mida ja mis koguses rasva ja suhkrut sisse lükkab.
Kaalu on palju küll, 81 kg 164 pikkuse juures. Samas tippkaal oli 97 ja praegusi vaevusi ei esinenud. Uusi jalanõusid osta keelab rahakott, ongi üks talvesaabas ja üks toss, hädapärast mingid tallad jaksaks osta kui teaks millised ka head on
Kevadeks on olemas uued skechersi "kaunad", aga need praegust lund ja märga ei kannata, tuleb seni üle elada kuidagi. Mis see jalalaba diagnostika endast kujutab ja kas läheb haigekassa teenuste alla? Või perearstist alustama ja ta siis suunab kuskile?
Viimati muutis Babyyoda, 07 Veebr 2025 22:17, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Perearst käsib sul vähem süüa.
-
Külaline
uuskasutusest saab paari jalatseid 5 euro eest.
-
Külaline
Vaevalt sa uuskasutusest nii uusi ja kvaliteetseid jalatseid saad, et sellest jalgade tervisele abi oleks. Vanu juuste pole ju mõtet juurde osta, ühed juba on.
-
Külaline
Põhiline oleks kaalu alandada. Siis leiad ka endale mehe ja küll see juba uued jalanõud poest ostab. Kui veab, siis ostetakse ka uus kuub selga.
Kaalu vaja alla saada jah, aga samal ajal tahaks ikka liigutada ka end, või diivanil lebama ja paastuma seni kuni 20 kilo kergem? 
-
Külaline
Kaalu alla saamine ja enese liigutamine on omavahel seoses. Kui sa veel mehele saaks, siis kaoks kaal nagu nõiaväel, sest mehega koos elades on liigutamist ikka palju rohkem.
-
Külaline
Saad mõnitamisest mingi rahulduse või?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:30Kaalu alla saamine ja enese liigutamine on omavahel seoses. Kui sa veel mehele saaks, siis kaoks kaal nagu nõiaväel, sest mehega koos elades on liigutamist ikka palju rohkem.
Miks on vaja selliseid nõmedusi kirjutada tõsises teemas? Ela end kuskil mujal välja, pubekas.
-
Külaline
Kui valud löövad erinevatesse piirkondadesse jalas, siis ei ole ainult jalalabale suunatud võtetest nagunii kasu. Üleüldist koormust jalgadele on tarvis vähendada ning seda saab läbi kaalu alandamise. Kaalualanduse puhul on esimene asi toitumine. Liikumine on muidugi ka tähtis aga siis saabki valida esialgu sellise liikumise, mis jalgu liigselt ei koorma (vesiaeroobika, jõusaal, harjutused mida saab teha istudes jne).
-
Külaline
Tegu ei ole ju mõnitamisega. Mees võib olla näiteks sportlikum ja teeb sulle nö tuule alla. Käite koos vesiaeroobikas, jalgrattaga sõitmas, jalutamas jne ehk liigute, mitte ei vedele koos diivanil. Samuti annab armumine naisele tiivad, ta hakkab vähem sööma ja muutub kõhnemaks. Teeb seda suure armastuse nimel mehe pärast.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 00:49Saad mõnitamisest mingi rahulduse või?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 22:30Kaalu alla saamine ja enese liigutamine on omavahel seoses. Kui sa veel mehele saaks, siis kaoks kaal nagu nõiaväel, sest mehega koos elades on liigutamist ikka palju rohkem.
Miks on vaja selliseid nõmedusi kirjutada tõsises teemas? Ela end kuskil mujal välja, pubekas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist