Vihatunded suhtes
Vihatunded suhtes
Mida arvate? Öeldakse, et iga inimene pidi vihatundeid tundma. Kui nad suhtes väljenduvad, millised on tagajärjed suhtele? Viha pidi destruktiivne olema. Niisiis, mõjub suhtele halvasti? Või on vastupidiseid näiteid? Räägitakse, et inimesele on tähtis olla tema ise. Kui saab vihaseks, mida siis partneri juuresolekul teha, alla neelata ja head nägu näidata.. ? Aga allasurutud viha hakkab ju väljapääsu otsima. Ega's ta siis ära ei kao kuskile. Kuidas siis on, partneri suhtes ausaks jäämisega.. ? Mida siis teha? Kellelgil elulisi näiteid, või ka oma arvamust?
-
Külaline
Mina näiteks tunnen (jõuetut) vihatunnet, kui ma näen sinu järjekordseid teemaalgatusi. Eks näis, millal ja mismoodi see väljapääsu hakkab otsima. Ilmselt lähen metsa ja karjun.
-
Külaline
Tavaliselt hakkab siis nui tantsima partneri turjal. Mis seal ikka keerulist on.
-
Külaline
Prouale makstakse selle eest, et ta vähegi foorumil elu sees hoiaks. Häda on aga selles, et teemad on kõik sellised üheülbalised ja lihtsakoelised. Teine asi on see, et ega siis Tolmukübe enam teemas osale, tema on kadunud. Võimalik, et tal puuduvad ka oskused vaidlemiseks ja ta ei soovi seda teha.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 16:03 Mina näiteks tunnen (jõuetut) vihatunnet, kui ma näen sinu järjekordseid teemaalgatusi. Eks näis, millal ja mismoodi see väljapääsu hakkab otsima. Ilmselt lähen metsa ja karjun.
-
Külaline
Minu arust pigem lausa nõmedad. Lauseehitus ja väljendusoskus alla igasugust arvestust.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 17:13Prouale makstakse selle eest, et ta vähegi foorumil elu sees hoiaks. Häda on aga selles, et teemad on kõik sellised üheülbalised ja lihtsakoelised. Teine asi on see, et ega siis Tolmukübe enam teemas osale, tema on kadunud. Võimalik, et tal puuduvad ka oskused vaidlemiseks ja ta ei soovi seda teha.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 16:03 Mina näiteks tunnen (jõuetut) vihatunnet, kui ma näen sinu järjekordseid teemaalgatusi. Eks näis, millal ja mismoodi see väljapääsu hakkab otsima. Ilmselt lähen metsa ja karjun.
Vaevalt sellisele makstakse.
Palun arvestage ka sellega, et ikkagi soliidses eas daamiga väidetavalt ja tal võib lihtsalt meelest ära minna, et ta teema tegi.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 17:13Prouale makstakse selle eest, et ta vähegi foorumil elu sees hoiaks. Häda on aga selles, et teemad on kõik sellised üheülbalised ja lihtsakoelised. Teine asi on see, et ega siis Tolmukübe enam teemas osale, tema on kadunud. Võimalik, et tal puuduvad ka oskused vaidlemiseks ja ta ei soovi seda teha.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 16:03 Mina näiteks tunnen (jõuetut) vihatunnet, kui ma näen sinu järjekordseid teemaalgatusi. Eks näis, millal ja mismoodi see väljapääsu hakkab otsima. Ilmselt lähen metsa ja karjun.
-
Külaline
Huvitav, et sinu vanuses lubatakse endale visata nalja kellegi vanuse üle, kes on su enda kõrval ju plikake.Ants kirjutas: ↑07 Veebr 2025 18:55Palun arvestage ka sellega, et ikkagi soliidses eas daamiga väidetavalt ja tal võib lihtsalt meelest ära minna, et ta teema tegi.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 17:13Prouale makstakse selle eest, et ta vähegi foorumil elu sees hoiaks. Häda on aga selles, et teemad on kõik sellised üheülbalised ja lihtsakoelised. Teine asi on see, et ega siis Tolmukübe enam teemas osale, tema on kadunud. Võimalik, et tal puuduvad ka oskused vaidlemiseks ja ta ei soovi seda teha.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 16:03 Mina näiteks tunnen (jõuetut) vihatunnet, kui ma näen sinu järjekordseid teemaalgatusi. Eks näis, millal ja mismoodi see väljapääsu hakkab otsima. Ilmselt lähen metsa ja karjun.
-
Külaline
Asi võib olla tema väheses koolihariduses või ei olnud ta koolis just kõige teravam pliiats. Vanasti oli ütlus. Kuigi luuleand mul kasin, ikka luuletan kui masin.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 18:11Minu arust pigem lausa nõmedad. Lauseehitus ja väljendusoskus alla igasugust arvestust.
-
Külaline
Kui talle makstakse või muud moodi on pandud foorumit ülal hoidma, siis võiks inimene selle ju ka välja teenida. Mitte tehes nõmedaid paari küsilausega teemasid, et mida te sellest ja tollest arvate. Mõelgu välja mingeid intrigeerivaid köitvaid libateemasid, situatsioone aruteluks jne. Ja külalisena. Ja siis peab muidugi teemas ise edasi osalema ja teemat arendama. Fantaasia lennaku, aga usutavalt, mitte üle võlli. Siis oleks ehk asjast kasu, praegu on see foorumi reostamine, mida ta teeb.
-
Külaline
Miks üldse naised peavad kõike välja mõtlema ja elama mingites libalugudes? Tõesti on naiste elu tühine.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 20:37 Kui talle makstakse või muud moodi on pandud foorumit ülal hoidma, siis võiks inimene selle ju ka välja teenida. Mitte tehes nõmedaid paari küsilausega teemasid, et mida te sellest ja tollest arvate. Mõelgu välja mingeid intrigeerivaid köitvaid libateemasid, situatsioone aruteluks jne. Ja külalisena. Ja siis peab muidugi teemas ise edasi osalema ja teemat arendama. Fantaasia lennaku, aga usutavalt, mitte üle võlli. Siis oleks ehk asjast kasu, praegu on see foorumi reostamine, mida ta teeb.
-
Külaline
No ei ole ju otseselt tühine. Perekool oli ju tegelikult lõbustusfirma, sama võiks olla ka siinne arutle.ee. Olid sellised teemad nagu 'tugitool ei mahu uksest sisse', 'kuue kuusega lennukisse', 'kass jäi haigeks, aga elukaaslane läks ikkagi sünnipäevale', 'jõulud, aga ma ei taha 30 külalist', 'taldrik jäi potipõhja kinni, kuidas lahti saada', jne.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 21:07Miks üldse naised peavad kõike välja mõtlema ja elama mingites libalugudes? Tõesti on naiste elu tühine.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 20:37 Kui talle makstakse või muud moodi on pandud foorumit ülal hoidma, siis võiks inimene selle ju ka välja teenida. Mitte tehes nõmedaid paari küsilausega teemasid, et mida te sellest ja tollest arvate. Mõelgu välja mingeid intrigeerivaid köitvaid libateemasid, situatsioone aruteluks jne. Ja külalisena. Ja siis peab muidugi teemas ise edasi osalema ja teemat arendama. Fantaasia lennaku, aga usutavalt, mitte üle võlli. Siis oleks ehk asjast kasu, praegu on see foorumi reostamine, mida ta teeb.
Tegelikult need ei olnudki libalood, vaid need olid lood elust enesest. Praeguse foorumi Tolmukübe ei suuda seda iialgi kunstlikult tekitada, seega pakun, et ta võiks oma teemadetreimise lõpetada ja anda teatepulga kellelegi teravamale.
Huvitav, kuidas Te teate minu täpset või ka ligilähedast vanust? Mingid ullikesed on siin erinevaid hüpoteese erinevate kasutajate osas õhku visanud ja Teie muudkui usute? Lillelaps olete?Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 19:13Huvitav, et sinu vanuses lubatakse endale visata nalja kellegi vanuse üle, kes on su enda kõrval ju plikake.Ants kirjutas: ↑07 Veebr 2025 18:55Palun arvestage ka sellega, et ikkagi soliidses eas daamiga väidetavalt ja tal võib lihtsalt meelest ära minna, et ta teema tegi.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 17:13
Prouale makstakse selle eest, et ta vähegi foorumil elu sees hoiaks. Häda on aga selles, et teemad on kõik sellised üheülbalised ja lihtsakoelised. Teine asi on see, et ega siis Tolmukübe enam teemas osale, tema on kadunud. Võimalik, et tal puuduvad ka oskused vaidlemiseks ja ta ei soovi seda teha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist