Kaaslase kiitmise teema

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Kägu perekoolist

Kaaslase kiitmise teema

Postitus Postitas Kägu perekoolist »

Kiidaks siin oma kaaslasi kõik, kel on toredad kaaslased. Vahet siis pole, oled sa ise mees või naine ja kas kiidad oma naist või meest.

Mina olen ise naine ja olen koos väga toreda mehega. Koos oleme veel üsna lühikest aega, pisut alla aasta. Nii et võite mind naiiivseks pidada, aga olen oma elukogemuse baasil (ja seda on mul üle 50 aasta juba) üsna kindel, et olen leidnud selle õige. Jah tean, et see kõlab lapsikult ja rumalalalt, aga olen väga pikalt lihtsalt huvitavat elu elanud ja kaaslast leida isegi mitte ei püüdnud, kuniks ta lihtsalt mu ellu sisse jalutas vaatamata sellele, et alguses teda oma elust väga välja püüdsin puksida.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kägu perekoolist kirjutas: 02 Juun 2024 17:01 kuniks ta lihtsalt mu ellu sisse jalutas vaatamata sellele, et alguses teda oma elust väga välja püüdsin puksida.
Miks sa teda välja püüdsid puksida ja veel väga? Ei meeldinud või?
Kägu perekoolist

Postitus Postitas Kägu perekoolist »

Külaline kirjutas: 02 Juun 2024 17:24
Kägu perekoolist kirjutas: 02 Juun 2024 17:01 kuniks ta lihtsalt mu ellu sisse jalutas vaatamata sellele, et alguses teda oma elust väga välja püüdsin puksida.
Miks sa teda välja püüdsid puksida ja veel väga? Ei meeldinud või?
Tutvusime netis. Ja netisuhtluses ei meeldinud jah, nii et püüdisn korduvalt suhtlust lõpetada, aga tema tuli ikka tagasi. Lõpuks nõustusin temaga kohvikusse minema olles kindel, et no kohtume ära ja siis lõpetame suhtluse lõplikult. Aga läks nii, et edasi olin ma ise ka juba müüdud. Ja ma olin enne nii kindel, et ma ei taha enam mingit püsisuhet, 15 aastat vallaline olnud, lapsed suureks kasvatanud, milleks see mees veel, ainult segab harjumuspärast vaba elu.
Külaline

Kägu perekoolist kirjutas: 02 Juun 2024 19:37 Aga läks nii, et edasi olin ma ise ka juba müüdud. Ja ma olin enne nii kindel, et ma ei taha enam mingit püsisuhet, 15 aastat vallaline olnud, lapsed suureks kasvatanud, milleks see mees veel, ainult segab harjumuspärast vaba elu.
Siin tahaks öelda, et sa ei pea otsima, armastus tuleb ise sinu juurde kui sa oled selleks valmis, mitte sekunditki varem. Või kuidagi nii see ütlus oli.
Külaline

Koos ligi 20 aastat. Hea mees on, armastav, toetav, mõistev. Tema peale võin alati kindel olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:17 Kuna üldjuhul siinsel kaadril kaaslasi pole siis surigi see teema välja. Ja need kellel isegi on need ennast kaaslase kiitmisega juba ei alanda.
Tee siis ots lahti ja näita eeskuju. Aaa, sul ka ju pole :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:17 Kuna üldjuhul siinsel kaadril kaaslasi pole siis surigi see teema välja. Ja need kellel isegi on need ennast kaaslase kiitmisega juba ei alanda.
Inimesed ei vasta, sest siin on kohe kellelgi kobiseda midagi ja jutt väänatakse nii tagurpidi, et ise ka ei usu. Lõpuks saad teada, et sul on maailma kohutavaim mees üldse. Raibe julgeb aidata sind? Igavene kontrollfriik, ei saa oma kodus isegi elada, ilma et mees ei jälgiks ja märkaks kõike.
Külaline

Mul tõesti polegi kaaslast. Aastaid juba üksi ja elan seda teemaalgataja elu, mida tema enne praeguse kaaslasega kohtumist elas. Oma viimases suhtes tundsin end üksi ja õnnetuna, nüüd üksi ja isegi õnnelikuna. Õnn on enda teha.
Et siinsed mehed mind kohe mõnitama ei hakkaks, siis lisan, et elan juba aastaid tsölibaadis ja portaalides ei figureeri. Aastatega harjub meheta ära. Niisama seksi ei tahagi, ainult väga head seksi, mida saaks kindlas ja pikaaegses suhtes.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ma Jumaldan oma meest. On mõned vead muidugi, mõningad tema käitumismustrid mis mulle ei meeldi, aga ta on tõesti kiitmist väärt laias laastus. Kõik teeb ära mida paluda ja mis tema võimuses on, mingi superman ta pole aga mida oskab seda teeb. On viisakas, hindab ka minu poolset panust meie igapäevaellu, märkab detaile ning mis peamine- pole valelik. Ausus ja austus käivad siiski käsikäes.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:37 Mul tõesti polegi kaaslast. Aastaid juba üksi ja elan seda teemaalgataja elu, mida tema enne praeguse kaaslasega kohtumist elas. Oma viimases suhtes tundsin end üksi ja õnnetuna, nüüd üksi ja isegi õnnelikuna. Õnn on enda teha.
Et siinsed mehed mind kohe mõnitama ei hakkaks, siis lisan, et elan juba aastaid tsölibaadis ja portaalides ei figureeri. Aastatega harjub meheta ära. Niisama seksi ei tahagi, ainult väga head seksi, mida saaks kindlas ja pikaaegses suhtes.
Need mehed (või mees) siin on lihtsalt provokaatorid, neile pole vaja küll end tõestama hakata. Soovitaks tutvuda mõistega "internetitroll" ja leiad nende täpse kirjelduse.
Külaline

Mina olen ka väga rahul, ta on noor ja väga ilus, lisaks romantiline, oleme 1,5a koos olnud, aga siiani on tema vastu nii tugev tõmme, et vahel tulevad õnnest pisarad silma.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Mulle ka mu abikaasa meeldib. Koos oleme eelmisest sajandist peale ja aegade jooksul on päris mitu puuda soola ära söödud. Hindan temas eriti seda, et ta jaksab ka keerulistes olukordades (nt lapse pikaajaline haigus) jääda toetavaks ja teha omalt poolt kõik, mis ta suudab. Nii mõnedki räägivad, kuidas mees laseb sellisel puhul jalga, läheb paremat elu otsima. Kaaslase meelekindlus aitab mindki, tunnen et ei taha olla see keti nõrgem lüli ja tänu sellele jaksan ka ise edasi tegutseda :)
Külaline

Ju ta hea mees on, kui 17 aastat abielu püsib! Hoolitseb, isegi liialt muretseb, vaatab, et perel oleks kõik, on samaväärne lapsevanem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist