Pigem laseb see saja erineva nimega vanamees täpselt samamoodi edasi nagu Perekoolis. Ropendab ja halvustab, aga teiste vastused ei meeldi, neid aina raporteerib. Vahepeal tundub olevat blokeeritud, siis on siin kohe meeldivam olla. Kui see jälle tagasi saab, on kõik teemad rõvedusi täis.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:07Eks need samad kurjad ja õelad perekooli käod aka kanad annavad ka siin tooniKülaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 06:40 Siin ei loeta neid kommentaare läbi, mida kustutatakse. Kui keegi raporteerib, siis kustutatakse. Roppused võivad ükskõik kui kaua, kui keegi pole raporteerinud. Mõni on siin sama nipi ära õppinud, mis Perekoolis oli: muudkui litsun aga raporteerimise nuppu, kui mõni vastus ei meeldi. Silma hakkas see torkama juba ammu.
Kas olete äia, ämma, minia, väimehega seda teinud?
-
Külaline
-
Külaline
Jäta järgi ükskord. Nii nagu perekoolis teadsid kes täpselt mida postitas nii nüüd ka siin. Nii tüütu.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 06:40Pigem laseb see saja erineva nimega vanamees täpselt samamoodi edasi nagu Perekoolis. Ropendab ja halvustab, aga teiste vastused ei meeldi, neid aina raporteerib. Vahepeal tundub olevat blokeeritud, siis on siin kohe meeldivam olla. Kui see jälle tagasi saab, on kõik teemad rõvedusi täis.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:07Eks need samad kurjad ja õelad perekooli käod aka kanad annavad ka siin tooniKülaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 06:40 Siin ei loeta neid kommentaare läbi, mida kustutatakse. Kui keegi raporteerib, siis kustutatakse. Roppused võivad ükskõik kui kaua, kui keegi pole raporteerinud. Mõni on siin sama nipi ära õppinud, mis Perekoolis oli: muudkui litsun aga raporteerimise nuppu, kui mõni vastus ei meeldi. Silma hakkas see torkama juba ammu.
-
Külaline
Ei olnud mingit salaviina. Joodi poest ostetud kraami. Inimesed olid adekvaatsed ka ka suguühet sooritanud ja minia ei olnud purupurjus. Lihtsalt natuke svipsis ja ilmselt ülemeelikus tujus. Aga ega ma ei tea, äkki nad olid seda ka varem teinud ja see ei olnud esmakordne.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 16:03Okei, ehk siis hariduse kohta saime vastuse. Aga küsimuse teine pool- monopolist salaviin, eks?
-
Külaline
Eks see ole ka omamoodi kõnekas, et "prime time´l" on foorumis vaid 65 inimest. Keegi ei viitsi siin enam lugemas käia, kui pooled kommentaarid kustutatakse. Paistab, et järjest vähemaks jääb. Ma ise käin ka siin järjest harvem.
Eks varsti kaovad reklaami ostjad - sest kellele siis ikka reklaamida, kui lugejaid ei ole? Ja siis nii ongi....
Eks varsti kaovad reklaami ostjad - sest kellele siis ikka reklaamida, kui lugejaid ei ole? Ja siis nii ongi....
-
Külaline
Jah ma olen nõus. Tänu sellele tsensuurile kaotab see foorum iga päev külastajaid. Nalja visata ei tohtinud ja nüüd on tulemus näha. Keegi väga ei kirjuta.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 22:16 Eks see ole ka omamoodi kõnekas, et "prime time´l" on foorumis vaid 65 inimest. Keegi ei viitsi siin enam lugemas käia, kui pooled kommentaarid kustutatakse. Paistab, et järjest vähemaks jääb. Ma ise käin ka siin järjest harvem.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist