Kas see naine armastas oma meest?
Kas see naine armastas oma meest?
Lugesin kuskilt, et oli paar, nad ei seksinud, kuna naine ei tahtnud. Juba pikemat aega, vist mitu aastat.. ? Igatahes, lõpuks mees leidis endale armukese ja muutus silmanähtavalt õnnelikuks. Ütles veel naisele, et sa mind ei armasta. Naisel nüüd vesi ahjus, kas mees ta maha jätab ja seletab mehele, et ta armastab teda (ise usub seda). Mida arvate, kas armastab, või ei armasta?
-
Külaline
Kui nii ütleb, ju armastab. Armastus ja seks pole kuidagi omavahel seotud. Kui ei taha seksida, siis ei taha.
-
Külaline
Kui sa kedagi armastad, siis teed tema heaks mida tahes, et teda õnnelikuna näha. See naine valetas.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 15:54 Kui nii ütleb, ju armastab. Armastus ja seks pole kuidagi omavahel seotud. Kui ei taha seksida, siis ei taha.
Et kui on kooselu armastusest, aga seksi ei pruugi olla seal, kuna seks ja armastus ei ole tõesti omavahel seotud, nagu sa ütled? Et inimesed armastavad üksteist, aga ei seksi. Muidugi, läheduse tundmiseks on ka muid viise.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:21 Millegipärast tuli meelde seriaal Unorthodox.
Ei usu, et armastus tähendab "mida iganes" tegemist. Nt. kui mu mees ütleks, et ta tappis kellegi ära ja paluks mul laiba ära peita ja politseile valetada, ma ei teeks seda. Mitte sellepärast, et ma teda ei armasta, vaid et ma taha, et ta terve elu veedaks värisedes, et millal politsei uksele koputab.
Seks ja armastus ei ole tõesti omavahel seotud, kinldasti mitte sellises mõttes, et seksib=armastab, ei seksi, ei amasta. Aga primitiivsed inimesed ei saa tihti sellistest elementaarsetest asjadest aru.
-
Külaline
Miks sa neid teemasid teed, nüüd jälle 3 uut teemat valmis treitud, mis su mõte on, miks sa seda kõike teed?Tolmukübe kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:50Et kui on kooselu armastusest, aga seksi ei pruugi olla seal, kuna seks ja armastus ei ole tõesti omavahel seotud, nagu sa ütled? Et inimesed armastavad üksteist, aga ei seksi. Muidugi, läheduse tundmiseks on ka muid viise.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:21 Millegipärast tuli meelde seriaal Unorthodox.
Ei usu, et armastus tähendab "mida iganes" tegemist. Nt. kui mu mees ütleks, et ta tappis kellegi ära ja paluks mul laiba ära peita ja politseile valetada, ma ei teeks seda. Mitte sellepärast, et ma teda ei armasta, vaid et ma taha, et ta terve elu veedaks värisedes, et millal politsei uksele koputab.
Seks ja armastus ei ole tõesti omavahel seotud, kinldasti mitte sellises mõttes, et seksib=armastab, ei seksi, ei amasta. Aga primitiivsed inimesed ei saa tihti sellistest elementaarsetest asjadest aru.
-
Külaline
Aga mingu. Lendab majast välja ja kükitab kuskil kööktoas. SaviKülaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:06 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Tundub, et inimesel on tõsine seksinälg. Siis ei suuda muust vadrata.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 18:45Miks sa neid teemasid teed, nüüd jälle 3 uut teemat valmis treitud, mis su mõte on, miks sa seda kõike teed?Tolmukübe kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:50Et kui on kooselu armastusest, aga seksi ei pruugi olla seal, kuna seks ja armastus ei ole tõesti omavahel seotud, nagu sa ütled? Et inimesed armastavad üksteist, aga ei seksi. Muidugi, läheduse tundmiseks on ka muid viise.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:21 Millegipärast tuli meelde seriaal Unorthodox.
-
Külaline
Kas seks on sama hea kui laiba peitmine?Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 17:21 Millegipärast tuli meelde seriaal Unorthodox.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline