Vaikus sünnipäeval

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 20:48
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 20:02 Te ikka teate, et ühel päeval olete ise need ämmad, keda miniad igal võimalikul juhul selja taga kiruvad? Karma is a bitch.
Õnneks mul pole ega tule ühtki miniat. Ja viimasele sünnipäevale tellisin toitlustuse, nii et pole mul ühegi toiduga võimalik uhkustada kah.
Mul õnneks ei ole ühtegi ämma ega äia, kelle juires peab kohustualikus korras käima.
Küll aga kunagi(hetkel 35) saab mul ilmselt olema minia ja väimees. Ma küll südamest loodan, et ma selleks ajaks peast nii soojaks ei lähe, nagu siin näidetena on välja käidud.

Esimese lapse vanaema(ämm ma öelda ei saa, sest abielus me ei olnud) ja tema ema olid küll toredad aga see toidu toppimise komme oli neil mõlemil. Jube tüütu. Püüad viisakas olla eksole. Võtab ühe portsu aga kui rohkemast ära ütlesid, siis vihjati, et "ei kõlba jah?!" Ja see oli niisama külas käies, mitte sünnipäevadel.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 21:30
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 20:02 Te ikka teate, et ühel päeval olete ise need ämmad, keda miniad igal võimalikul juhul selja taga kiruvad? Karma is a bitch.
Õnneks mul pole ega tule ühtki miniat. Ja viimasele sünnipäevale tellisin toitlustuse, nii et pole mul ühegi toiduga võimalik uhkustada kah.
Mul õnneks ei ole ühtegi ämma ega äia, kelle juires peab kohustualikus korras käima.
Küll aga kunagi(hetkel 35) saab mul ilmselt olema minia ja väimees. Ma küll südamest loodan, et ma selleks ajaks peast nii soojaks ei lähe, nagu siin näidetena on välja käidud.

Esimese lapse vanaema(ämm ma öelda ei saa, sest abielus me ei olnud) ja tema ema olid küll toredad aga see toidu toppimise komme oli neil mõlemil. Jube tüütu. Püüad viisakas olla eksole. Võtab ühe portsu aga kui rohkemast ära ütlesid, siis vihjati, et "ei kõlba jah?!" Ja see oli niisama külas käies, mitte sünnipäevadel.
Mul äi ütleb: söö aga söö, ega pekstes parem pole. Aga see on naljaga öeldud.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 22:26
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 21:30

Mul äi ütleb: söö aga söö, ega pekstes parem pole. Aga see on naljaga öeldud.
Ma see eelmine. "Äi" pakkus vaid alkoholi ja sakuskat 😆
Oli tunduvalt lõbusam.
Õnneks me käisime mõlema juures väga harva.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 12:09
Postitus on kustutatud
No üldiselt on mnu meelest reegel see, et kes miniana ämmaga ei oska läbi saada, ei oska ka ämmana miniaga. Ja kes minana ämmaga normaalselt suheldud saab, saab ka ämmana miniaga.

Kui ma noor olin, siis ämm oli täiesti tavaline naine. mingid südamesõbrannad me ei olnud, aga viisakalt ja normaalselt saime läbi. nüüd on mul kaks miniat juba. oredad tüdrukud. Südamesõbrannad jus ei ole, aga täiesti normaalselt saame läbi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 15:29
Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 14:19
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Katsu olla nii, et seda nime ära ei teeni.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 13:45
Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 12:09
Postitus on kustutatud
No üldiselt on mnu meelest reegel see, et kes miniana ämmaga ei oska läbi saada, ei oska ka ämmana miniaga. Ja kes minana ämmaga normaalselt suheldud saab, saab ka ämmana miniaga.

Ei ole sellist reeglit. On täiesti võimalik, et üks ja sama inimene käitub ühega ühtmoodi, teisega aga täiesti teisiti. Miskipärast kipuvad just poegade emad kuidagikeskmisest rohkem omandihimulised olema ja näevad miniat oma konkurendina. Umbes et nagu, tuleb keegi võõras naine ja võtab minu pojukese minult ära! Mina sellest aru ei saa - sest täpselt samamoodi "annavad" ju ka tütarde emad oma tütre ühele poisile, kellega tütar pere loob. Aga jah, tõepoolest võivad pered pajatada just meespoole ema osas ikka päris värvikaid lugusid. Mulle endale on mu meheemast jäänud meelde põhiliselt see, et tema läheduses ei tohtinud ma aastakümnete vältel mitte ainustki lauset lõpetada - kohe, kui korrakski suu lahti tegin, nii rääkis ta juba esimese sõna ajal minule alati vahele. Samas ise õpetas kõigile, kui ebaviisakas on teiste jutule sisse sõita.
Külaline

Siit saab lugeda, et ämma-äia terrorit peab igal juhul vapralt taluma, muidu tuleb karma.
Külaline

Teemaalgataja, kas te olete introverdid oma kolme põlvkonnaga, käite lihtsalt liiga harva läbi või mõlemat?
Küsid teemasoovitusi. Oled sa valmis teemasid ise vedama ja vahetama? Ikka samad jutud nagu mujalgi võõramas seltskonnas.
Kui oled külas, kiida näiteks toitu ja lauakatmist.
Oh, kuidas sa neid kotlette teedki? Need tulevad sul alati nii head välja. Sul on nii kenad taldrikud. Need Riia serviisid on praegu vägagi moes. See laudlina sobib nii hästi talviseks ajaks. Sul on ilus kleit /lips/ mantel.
Mõtle, mis su äia-ämma huvitab ja ehk on mõni ühine teema. Aiandus - taimede ettekasvatamine. Garaaž - vanad / uued tööriistad. Reisimine - suve reisiplaanid. Kultuur - viimatised kino-teatri-kontserdikäigud. Võib-olla haagib midagi päevakajaliste teemadega?
Noored täiskasvanud on ehk rõõmsad kui saavad vanemale põlvkonnale rääkida tööst - koolist või sellest, kuidas nemad ja nende sõpruskond suhtub mingisse päevapoliitilisse teemasse. Kui muud pähe ei tule, siis mingi argiprobleemgi - viimase aja hinnatõus, mis jätab vähem raha kätte, haridusteemad - näiteks, kas ülikoolis käimise asemel võiks hoopis kutse saada… Võib-olla “murrab jää” veidi “külaklatši” - see naabri-Jüri detsembris ostetud auto on ikka nii uhke, mulle rohelised meeldivad.
Neid small-talk teemasid on mustmiljon… Meil kolme põlvkonna koosviibimistel ei teki piinlikku vaikust iial, pigem on selline katkematu jutustamine. Arutades jõutakse sageli poliitikani, minnakse tulisesse vaidlusesse, tuuakse ajaloonäiteid. Poliitikaga on muidugi tülid küll kerged tulema.
Me läheme perega tihti ka tagasi minevikku. Siis saavad nooremad põlvkonnad avada mälestusi mingitest sündmustest või inimestest ja vanemad lisada huvitavaid vaatenurki. Eeldab huvi ja valmisolekut kuulata.

Muidugi on siin nüüd mitu inimest, kes ütlevad “a keda huvitab” / ämma laudlina/ äia uus puurpink /noored tahavad jee kuulata mingit vanainimeste plära ja haigusi. Aga kokkuvõttes need argised teemad suures plaanis moodustavad perekonna ehk üksteise elust hoolimise.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Veebr 2025 14:56 Siit saab lugeda, et ämma-äia terrorit peab igal juhul vapralt taluma, muidu tuleb karma.
Siin on lihtsalt peamiselt vanamutid, kes ennast ära tunnevad :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 14:28
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 14:18 Mina ka enam ei räägi. Olen nii pettunud selles riigis ja selles, kuhu poole me tüürime. Need pole peolaua jutud. Soov seda riiki kaitsta on null ja loodan, et lapsed siit võimalikult kiiresti ära kolivad.
Ma arvan, et midagi paremaks ei lähe ja riigi eesmärk ongi kõike muud, kui eestluse säilitamine ja majanduse taaselustamine.
Hmm. Me vastupidi, räägime, kuidas kellelgi ettevõttega läheb, uued tooted, uued tuuled, käibed kasvavad, inimesi tuleb juurde palgata. Kes ostis või ostmas suuremat elamist, reisidest. Elu on ilus.
Kuidas sinu vanemad suhtuvad sellesse, et sul on 16 a noorem vändagängster. Kohe päris enda oma. Raha on miks mitte mõnda sellist omada. Kas võtad pere üritustele kaasa ja lubad teistel ka teda tarvitada või hoiad kiivalt ainult endale. Söld külas kõhu hapukapsast töis. Lähed koju kõht punnis ja vilistad sugumürsu (16a noorem) kogale ja see aitab sul liigsed kalorid ära põletada. Boonuseks veel ülivüimsad irgasmud. Nagu alati.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 20:00
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 14:18 Mina ka enam ei räägi. Olen nii pettunud selles riigis ja selles, kuhu poole me tüürime. Need pole peolaua jutud. Soov seda riiki kaitsta on null ja loodan, et lapsed siit võimalikult kiiresti ära kolivad.
Ma arvan, et midagi paremaks ei lähe ja riigi eesmärk ongi kõike muud, kui eestluse säilitamine ja majanduse taaselustamine.
Hmm. Me vastupidi, räägime, kuidas kellelgi ettevõttega läheb, uued tooted, uued tuuled, käibed kasvavad, inimesi tuleb juurde palgata. Kes ostis või ostmas suuremat elamist, reisidest. Elu on ilus.
Ma nüüd küsiksin nendelt hahaadelt, kas teie elus ei toimu midagi head? Teie ise ei tee midagi head, mida esile tuua ja mille üle uhke olla?
Aga siis no tõesti, vinguge edasi ja olete täpselt seda väärt, mida saate.
Mina jälle küsin kui tuksis peab ühe tädikese elu olema, et siin käia ja kiidelda mõõdutundetult. Tunned ennast siin virtuaalmaailmas tegijana? On see sinu räpases, haledas, üksikus elus ainuke helge hetk kui avad selle foorumi ja näed ohhhh keegi on kirjutanud. Ma ka siis kirjutan. Teadagi mida.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 17:24
Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 16:59 Minu ämm ootab ka söögilauas kiitust. Erilist uhkust tunneb ta oma süldi üle ja alati küsitleb kõik külalised üle: “Mari, kuidas sült maitseb? Jüri, kas on hea sült?” Kõik muidugi kiidavad taevani.
Mina aga sülti ei söö ja iga aasta ämm justkui kuuleb seda esimest korda ja imestab “sina ei söögi sülti!?!” Ja nii juba aastaid. Olen siis nagu must lammas seal laua taga.
Minu ämm lunis ka kogu aeg kiitust enda toitudele. Samas minu roogi ei kiitnud ta mitte kunagi. Kuna otseselt endale kiituse lunimine oleks jätnud mageda mulje, siis kasutas ta n-ö ümberpööratud taktikat, ehk et hakkas suure hooga oma toite alati halvustama ja laitma, näiteks: "Äh, see supp on nii kole soolane!" Meie pidime siis kiiresti vaidlema hakkama, et oh ei, see on maailma parim supp! Kohe seejärel teatas: "Need pirukad läksid täitsa metsa!", jäädes kannatamatult ootama, et me nüüd ta pirukaid kiitma hakkaksime. Lõpuks me enam ei jaksanud talle näiliselt vastu vaieldes teda lakkamatult kiita, jäime vait. Tema ikka ootas ja ootas, et me ta väite tükkis kastme kohta ümber lükkaks ja kiidaks, aga kui seda ei tulnud, muutus jube morniks, tuju rikutud.
Enamus. Julgelt 99% naistest üle 50 mutistuvad ja muutuvad sellisteks. V.a see, et need tänapäeva mutistunud tegelased ei viitsi isegi süüa enam teha. Nad nõuavad kiitust a'la küll ma olen ikka veel boiruslik, seksikas. Ptüi kui jälk ütlevad mehed sisimas ja lähevad sauna.
Külaline

Lastetu, aher vanatüdruk?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:43
Ma nüüd küsiksin nendelt hahaadelt, kas teie elus ei toimu midagi head? Teie ise ei tee midagi head, mida esile tuua ja mille üle uhke olla?
Mina jälle küsin kui tuksis peab ühe tädikese elu olema, et siin käia ja kiidelda mõõdutundetult. Tunned ennast siin virtuaalmaailmas tegijana? On see sinu räpases, haledas, üksikus elus ainuke helge hetk kui avad selle foorumi ja näed ohhhh keegi on kirjutanud. Ma ka siis kirjutan. Teadagi mida.
Otsusta nüüd ükskord ära- kas on räpane, hale ja üksildane elu või on rikkus, üritused ja vändagängster. Vaesel mehel juba juhe nii koos, et ei suuda enam isegi järge pidada, kuidas halvasti öelda :lol: :lol: :lol:
Külaline

Tehke näiteks viktoriin.
Otsi internetist fakte ja tee siis nende põhjal valikvastustega mäng.

Nt nimed
Mitme inimese eesnimi rahvastikuregistri järgi on praegu Meeta (vastus 83).
Aga Mart? (2396)

Riigid
Millise riigi rahvaarv on maailma suurselt 3. India ja Hiina järel? (USA)

jne
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 18:14
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:43
Otsusta nüüd ükskord ära- kas on räpane, hale ja üksildane elu või on rikkus, üritused ja vändagängster. Vaesel mehel juba juhe nii koos, et ei suuda enam isegi järge pidada, kuidas halvasti öelda :lol: :lol: :lol:
Millest sa räägid? Arusaamatu.
Külaline

Kui sul lapsed kaugele lähevad siis mitte riigi, vaid sinu enda pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:50
Mingit targemat mõtet tõesti pähe ei tulnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 23:48
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:50
Vasta küsimusele. Ära targuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 01:14
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 23:48
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 10:50 Lastetu, aher vanatüdruk?
Vasta küsimusele. Ära targuta.
Keegi ei pea su lollidele küsimustele vastama.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 3 külalist