Seksiprobleemid, kas esinevad?
Seksiprobleemid, kas esinevad?
Kas läheb nagu lepse reega, et maha ja taha ja natuke eelmängu ka ja orgasm tuleb nii, mis mühiseb ja ühtegi ebakõla polegi vastava tegevuse juures? Või ei ole nii roosiline midagi, ei praeguse partneri ega eelnevate partneritega?
-
Külaline
Nii ja naa. Kuidas sul omal on? Sul 54 aastat juba turjal ja neid kogemusi võiks kapaga olla 
-
Külaline
Mul vanus ka sinna kanti. Kogemused piirduvad kahega.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2025 12:03 Nii ja naa. Kuidas sul omal on? Sul 54 aastat juba turjal ja neid kogemusi võiks kapaga olla![]()
Küsimusele ei tea vastata. Huvitab ennastki see küsimus, kuidas teil.
-
Külaline
Meil on nii et midagi probleeme pole jah.
-
Külaline
Kuna tarbin erinevaid prouasid siis kõik sujub. Vaheldus on ikka erutav.
-
Külaline
On nad ka nelja-viiekümbised erutavad prouad?Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 16:40 Kuna tarbin erinevaid prouasid siis kõik sujub. Vaheldus on ikka erutav.
-
Külaline
On küll, aga kas just erutavad? Nagu olen aru saanud, siis lihtsalt saadaval. Võtab, kes teda tahavad ja tundub, et teda tahavad suht mitte midagi ütlevad naised ja siis on mees nendes jälle jube pettunud ja nemad mehes ja siis me peame jälle lugema, kui vastikud ja koledad me olemeKülaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 17:31On nad ka nelja-viiekümbised erutavad prouad?
-
Külaline
neljaviiekübine pole ju erutav
-
Külaline
Halvustad suguõdesid? Kuidas siis nii?Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 19:41On küll, aga kas just erutavad? Nagu olen aru saanud, siis lihtsalt saadaval. Võtab, kes teda tahavad ja tundub, et teda tahavad suht mitte midagi ütlevad naised ja siis on mees nendes jälle jube pettunud ja nemad mehes ja siis me peame jälle lugema, kui vastikud ja koledad me olemeKülaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 17:31On nad ka nelja-viiekümbised erutavad prouad?Aga ikka paneb edasi samal rindel.
-
Külaline
Oma abikaasaga kõik sujub väga hästi. Isegi "maha ja taha" on vahel päris äge. Meeldib vahelduseks küll. Oleneb kohast kah, eks ole ikka põnevaid paiku, kus seksida.
Me pole ka enam nelja-viiekümbised.
-
Külaline
50 n ja 54 m. Probleeme pole. Sagedus kukkunud 1-2 korrani nädalas. Kõik muu sama hea kui viimased 20 aastat. Ise peab tahtma. Ise peab vaeva nägema, et ka see pool suhtest ära ei vajuks.
-
Külaline
"Seksiprobleemid, kas esinevad?" - mis kuradi lause see selline on?
-
Külaline
Mina mehena ütlen, et esinevad. Naine ütleb, et ei esine. Tema viskab paar korda kuus selili ja ütleb tee ära kui nii vaja. Aa mul pole sellist seksi vaja. Saan mujalt päris seksi. Nüüd jälke häda. Sa pole pool aastat tahtnud seksida. Noo aga mina ei taha selkist seksi. Kui ving jätkub tuleb vist lahutada. Ma ei pea õnnetult elama seetõttu, et sai kunagi vale valik tehtud ja sellise otsa koperdatud. Vingugu ja olgu "seksikas" üksi. Või leidku keegi kellele see sobib. Mulle ei sobi.
-
Külaline
Mis on sinu asi kes, kus castab või kirjutab. Teeb teemasid. Targutajad ei meeldi kellegile. Kui midagi öelda pole siis ole lihtsalt vait.
-
Külaline
Kui armastust pole, tuleb lahku minna. Loogiline.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:12 Mina mehena ütlen, et esinevad. Naine ütleb, et ei esine. Tema viskab paar korda kuus selili ja ütleb tee ära kui nii vaja. Aa mul pole sellist seksi vaja. Saan mujalt päris seksi. Nüüd jälke häda. Sa pole pool aastat tahtnud seksida. Noo aga mina ei taha selkist seksi. Kui ving jätkub tuleb vist lahutada. Ma ei pea õnnetult elama seetõttu, et sai kunagi vale valik tehtud ja sellise otsa koperdatud. Vingugu ja olgu "seksikas" üksi. Või leidku keegi kellele see sobib. Mulle ei sobi.
-
Külaline
Need emased ei taha ju minna. Polegi neil kuskile eriti minna. Heast elust ei taha ka loobuda. Avastavad, et isssssand kui kallis elu on.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 14:28Kui armastust pole, tuleb lahku minna. Loogiline.Külaline kirjutas: ↑05 Veebr 2025 11:12 Mina mehena ütlen, et esinevad. Naine ütleb, et ei esine. Tema viskab paar korda kuus selili ja ütleb tee ära kui nii vaja. Aa mul pole sellist seksi vaja. Saan mujalt päris seksi. Nüüd jälke häda. Sa pole pool aastat tahtnud seksida. Noo aga mina ei taha selkist seksi. Kui ving jätkub tuleb vist lahutada. Ma ei pea õnnetult elama seetõttu, et sai kunagi vale valik tehtud ja sellise otsa koperdatud. Vingugu ja olgu "seksikas" üksi. Või leidku keegi kellele see sobib. Mulle ei sobi.
-
Külaline
Miks pidi sellest postitusest raporteerima? Kas midagi on valesti öeldud?
-
Külaline
Lapstroll, väsi juba ära. Valus on sinu jama lugeda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist