Kõhukinnisus
-
Külaline
Kõhukinnisus
Vabandan ette kui detailid häirivad kedagi
Aga pikemat aega olnud rütm, et hommikul enne söömist tuleb eelmise päeva mant välja ja veidi peale söömist ka värskelt söödu. Nüüd viimasel ajal keha streikima hakanud, hetkel nt kolmas päev ilma et sealt midagi väljuda tahaks. Toitumist kuidagi muutnud pole, kas stress kuidagi võib mõjutada? Ma hästi rutiinides kinni ka, oluline et peale söömist kõik välja tuleks ja siis pessu, kui vastupidi, siis päev kohe rikutud. Aga päris 5 tundi pole ju aega oodata ka. Lisaks ei ela üksi ja on mingid kindlad kellaajad, kui vannituba privaatselt ja rahus kasutada saab, ilma et keegi kuklasse hinnaks. Ja nüüd tundub et keha täitsa stressi läinud sellest. Varasemalt kohvi ja suits on aidanud, nüüd ei aita need ka. Lahtisti olemas, aga tahaks loomulikul teel asja aetud saada, mitu päeva tasuks oodata? Seal kirjas ka et toimib 6-12 tunni jooksul, õhtul võttes siis kaks varianti kas hakkab öösel toimima või hommikul tööle jõudes, aga tööl pole aega wc vahet joosta (ei tule vist ka ühe korraga kõik?). Kunagi reisil oli 5 päeva kõht kinni, aga lõpuks hakkas ise tööle ja tuli lupsti välja kõik, vast pigem oodata siis lihtsalt?
-
Külaline
-
Külaline
Minul aitab küüslauk. Küüslauguleivad või peedisalat küüslauguga tõmbab alati põhja alt. Oleks ma vaid raseduse ajal selle avastanud. Vot siis ma vaevlesin. Käisin kord nädalas nr2-el
Aga samas vb raseduse ajal poleks ka see toiminud.
Kiivi koorega pidavat aitama. Ja magneesium. Üleliigne tuleb vedelal kujul välja.
Kiivi koorega pidavat aitama. Ja magneesium. Üleliigne tuleb vedelal kujul välja.
-
Külaline
-
Külaline
Mind aitab keedupeet. Kui niisama ei taha, riivi, maitsesta soola-pipraga ja söö toidu kõrvale kohe hulgim.
-
Külaline
Kui ma söön päevas ühe suure õuna võin kindel olla et olen järgmise päeva hommikul olen tualetis edukas.
Teine on keedupeet mis teeb kõhu korda.Igas supermarketis on müügil keedetud peet ilma E-aineteta.Peet on muidu väga magus ja mulle väga meeldib.Muidugi on müügil ka hakitud peet äädika,küüslaugu,soola marinaadis.Aga minu meelest on see rohkem peedi maitse rikkumine.
Teine on keedupeet mis teeb kõhu korda.Igas supermarketis on müügil keedetud peet ilma E-aineteta.Peet on muidu väga magus ja mulle väga meeldib.Muidugi on müügil ka hakitud peet äädika,küüslaugu,soola marinaadis.Aga minu meelest on see rohkem peedi maitse rikkumine.
-
Külaline
Imelik, et sellele kommentaarile on miinuseid laotud. Mind see tõesti alati aitab. Supilusikatäis õunaäädikat klaasi vee kohta. Joon enne hommikusööki ja toimib.Külaline kirjutas: ↑02 Veebr 2025 13:21 Õunaveiniäädikas aitab mind alati.
-
Külaline
Just. Tahtsin ka õuna soovitada. Eriti kui natuke enne magamaminekut süüa.Külaline kirjutas: ↑03 Veebr 2025 20:25 Kui ma söön päevas ühe suure õuna võin kindel olla et olen järgmise päeva hommikul olen tualetis edukas.
-
Külaline
Enamus vastuseid on sellised, mis toimivad nö normaalse seedimise korral.
Kui ikka kõhukinnisust päevi ja juba vängemat abi vaja, siis peedid, õunad ja ploomid ei aita midagi.
Apteegis on müügis looduslikud tabetid Fruit Fibres ja Eucarbon. Kumbagi õhtul üks sisse rohke veeja ja magneesiumi kapsel ka otsa. Paar õhtut nii ja peaks juba mõjuma. Soovitan ka Microlaxi väljutamisel kasutada. Saab suurema tropi eest ära.
Kui ikka kõhukinnisust päevi ja juba vängemat abi vaja, siis peedid, õunad ja ploomid ei aita midagi.
Apteegis on müügis looduslikud tabetid Fruit Fibres ja Eucarbon. Kumbagi õhtul üks sisse rohke veeja ja magneesiumi kapsel ka otsa. Paar õhtut nii ja peaks juba mõjuma. Soovitan ka Microlaxi väljutamisel kasutada. Saab suurema tropi eest ära.
-
Külaline
Probiootikumid hommikuti tund enne sööki tühja kõhu peale.
Lisaks veel kaerahelbepuder tundub ka, et paneb süsteemi tööle.
Lisaks veel kaerahelbepuder tundub ka, et paneb süsteemi tööle.
-
Külaline
Ma nii imestan, et keegi peab kolmepäevast pausi probleemiks. Ja lausa nii suureks, et tuleb eriabinõusid rakendama hakata.
-
Külaline
Kui muidu tavapärane on kord päevas käia, siis kolmandal päeval kõht juba valutab ja vaevab. Lisaks suureneb hemorroidide tekke risk.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:17 Ma nii imestan, et keegi peab kolmepäevast pausi probleemiks. Ja lausa nii suureks, et tuleb eriabinõusid rakendama hakata.
Mina käin vahel lausa 2x päeva jooksul. Esimese raseduse ajal oli kohutav kinnisus ja käisin nädalas korra. Kohutav piin oli olla.
-
Külaline
Tegelikult see ongi probleem. Su seedimine ei tööta korralikult.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:17 Ma nii imestan, et keegi peab kolmepäevast pausi probleemiks. Ja lausa nii suureks, et tuleb eriabinõusid rakendama hakata.
-
Külaline
Iga päev kohe kindlasti, vahel ka kaks korda.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:41 Kas te siin kõik siis käite tõesti iga päev?
-
Külaline
Ja iga päev korra kindlasti. Eile sõin toorest hapukapsast ja täna olen selle tõttu juba 3x käinudKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:41 Kas te siin kõik siis käite tõesti iga päev?
Aga muidu on 1-2× kindel taks. Ja just hommikupoole, peale ärkamist, kui olen natuke liigutanud ennast.
-
Külaline
Uskumatu! Ma võin süüa, mida tahes, aga ikka käin kord nädalas. Vahel ka harvem. Pole kunagi selle peale tulnud, et nii on täitsa vale ja et kolm päeva pausi oleks nii suur kõhukinnisus, et peaks erakorralisi meetmeid abiks võtma. Päris vanaks olen elanud sellise süsteemiga.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:22Ja iga päev korra kindlasti. Eile sõin toorest hapukapsast ja täna olen selle tõttu juba 3x käinudKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 11:41 Kas te siin kõik siis käite tõesti iga päev?
Aga muidu on 1-2× kindel taks. Ja just hommikupoole, peale ärkamist, kui olen natuke liigutanud ennast.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist