Kui teie mees tarbib prostituute

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kui teie mees tarbib prostituute

Postitus Postitas Külaline »

Mis tundeid ja mõtteid see teis tekitab? Kas jätate mehe maha? Püüate seda enda jaoks selgitada ja mõistaning leppida - püüate aru saada, mida teie olete valesti teinud? Või lõpetate kohe suhte?
Külaline

Selles pole miskit halba, sest ke meist vaheldust ei sooviks :D Tallinnas ja Tartus tegutseb kümneid välismaiseid eksootilisi neide ja miks mitte vahelduse mõttes neid proovida. Oma naist ei tohi teiste proovimise käigus unarusse jätta, siis on hundid söönud ja lambad terved.
Külaline

Just mõtlesin, et ei ole siin tükk aega midagi roppu ja roojast lugeda olnud. Ainult vaesed unistavad rikas olemisest.
Aga näe, ilmuski!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:54Just mõtlesin, et ei ole siin tükk aega midagi roppu ja roojast lugeda olnud
Pole selles teemas midagi roppu. Ma sooviks teada naiste mõtteid, kes on mehe prostituudiga teolt tabanus.
Külaline

🤮
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:57Ma sooviks teada naiste mõtteid, kes on mehe prostituudiga teolt tabanus.
Ei mingeid mõtteid, seksikiisu nagu olen, viskasin kleidikese seljast ja liitusin paarikesega. Kõik oli totes amazeballs. Mjäääuuu
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:57
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:54Just mõtlesin, et ei ole siin tükk aega midagi roppu ja roojast lugeda olnud
Pole selles teemas midagi roppu. Ma sooviks teada naiste mõtteid, kes on mehe prostituudiga teolt tabanus.
TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Aga kas just ja ainult prostituutidega?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:54 Just mõtlesin, et ei ole siin tükk aega midagi roppu ja roojast lugeda olnud. Ainult vaesed unistavad rikas olemisest.
Aga näe, ilmuski!
Uiui, tuti-pluti, kes see unistas? Sina? Aga hakka tegutsema unistamise asemel.
Külaline

Loomulikult oleks siis suhe lõppenud. Armukese puhul veel mõtleks seda asja, eks oleneb asjaoludest. Ja ega ise enam selles suhtes truu ei oleks, aga võib juhtuda, et ei läheks lahku. Aga prostituutide puhul kindel lahkuminek.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 23:10 Loomulikult oleks siis suhe lõppenud. Armukese puhul veel mõtleks seda asja, eks oleneb asjaoludest. Ja ega ise enam selles suhtes truu ei oleks, aga võib juhtuda, et ei läheks lahku. Aga prostituutide puhul kindel lahkuminek.
:D
Loomulikult on armuke hullem, kui prost, kas sa kukkusid kuu pealt?
OMG.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32 TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Kas ta küsis päris kõikidelt meestelt seda?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 23:39
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 23:38
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32 TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Postitus on kustutatud
Sa siis teeksid seda 90% meestega?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 23:38
Väidetavalt jah!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 21:50 Selles pole miskit halba, sest ke meist vaheldust ei sooviks :D Tallinnas ja Tartus tegutseb kümneid välismaiseid eksootilisi neide ja miks mitte vahelduse mõttes neid proovida. Oma naist ei tohi teiste proovimise käigus unarusse jätta, siis on hundid söönud ja lambad terved.
Ma soovitaks ikkagi neid asju ajada nii, et naine teada ei saa. Vot siis on hundid söönud ja lambad teved. Mida ei tea pole olnud. Aga muidu ikka tasub proovida ja kogeda. Eriti kui kodus on selline harv üksluine maha ja taha ja kaelast ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32
TA olen. Minu laste isa ütles, et KÕIK mehed petavad. Ja see on normaalne - lepi sellega!
Kõik õige. Häda ajab härja kaevu. Kui mees on rahuldatud siis on rõõmus ja rõõsa. Kui ise ei viitsi ja ei taha sellega tegelda las mees lahendab probleemi omamoodi. Mehed on loomult tegutsejad. Armuke oleks hullem ja kulukam. Armuke võib su mehe ka ära võtta.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 23:10 Loomulikult oleks siis suhe lõppenud. Armukese puhul veel mõtleks seda asja, eks oleneb asjaoludest. Ja ega ise enam selles suhtes truu ei oleks, aga võib juhtuda, et ei läheks lahku. Aga prostituutide puhul kindel lahkuminek.
Imelik. Prosti pärast lähed lahku aga armuke sobib. Unelmate naine. Aga räägi mismoodi see mitte truu olemine käib. Kust ja kuidas leiad mehe
Külaline

Ma aran, et ei lähe sa lahku midagi. Sa ei saaks üksi elades lihtsalt hakkama.
Külaline

Teadasaamise hetkest on minu jaoks see suhe läbi ja seda lõplikult. Miks jmt üle pead ei murra, see on täielikult tema isiklike valikute küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2025 00:34
Külaline kirjutas: 31 Jaan 2025 22:32

Kõik õige. Häda ajab härja kaevu. Kui mees on rahuldatud siis on rõõmus ja rõõsa. Kui ise ei viitsi ja ei taha sellega tegelda las mees lahendab probleemi omamoodi. Mehed on loomult tegutsejad. Armuke oleks hullem ja kulukam. Armuke võib su mehe ka ära võtta.
Aga, kui oma naine tahab ja viitsib vägagi seksida? Ja on muus mõttes ka normaalne ja hea naine. Kas siis on ka ok, et mees tarbib prostituute?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist