Kumb on lähedasem inimene, sõber või elukaaslane?
Kumb on lähedasem inimene, sõber või elukaaslane?
Juhul, kui sõber on olnud palju aastaid, aga elukaaslane kõigest mõned aastad? Ideaalis peaks nagu elukaaslane lähem inimene olema? Või mis te arvate?
-
Külaline
Loomulikult sõber.
-
Külaline
Elukaaslane. Täiesti võrreldamatult lähedasem
-
Külaline
Jajah, muidugi. Kui juhtud teda petma vm tegema, räägid sõbrannale või elukaaslasele?
-
Külaline
Elukaaslasele loomulikult. Mida ma sõbrannale sellest veel kellama peaks. Et tõmban üle aisa ja siis lähen veel küla peale kaagutama? Sellisel juhul poleks ma ju oma elukaaslast niiehknaa väärt.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 14:52Jajah, muidugi. Kui juhtud teda petma vm tegema, räägid sõbrannale või elukaaslasele?
-
Külaline
Milleks sinusugusele sõbranna, kui ei usalda? Selline pole sõbranna, vaid lihtsalt tuttav.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 14:58Elukaaslasele loomulikult. Mida ma sõbrannale sellest veel kellama peaks. Et tõmban üle aisa ja siis lähen veel küla peale kaagutama? Sellisel juhul poleks ma ju oma elukaaslast niiehknaa väärt.
-
Külaline
Ma usaldan oma sõpru vägagi, aga iga eraelulist asja nendega ei aruta. Nad pole mu elukaaslased, me ei ela kommuunis.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:07Milleks sinusugusele sõbranna, kui ei usalda? Selline pole sõbranna, vaid lihtsalt tuttav.
Sa räägid absoluutselt kõik, mis su elus toimub, sõpradele ära? Ja nemad sulle?
-
Külaline
Südameasjad küll. Kahele südamesõbrannale. Eraelu just ongi see, mille usaldamine teeb sõbrast sõbra.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:48Ma usaldan oma sõpru vägagi, aga iga eraelulist asja nendega ei aruta. Nad pole mu elukaaslased, me ei ela kommuunis.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:07Milleks sinusugusele sõbranna, kui ei usalda? Selline pole sõbranna, vaid lihtsalt tuttav.
-
Külaline
See on ok kuni vanuseni umbes 20. Sealt edasi on selline asi päris jube.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:50Südameasjad küll. Kahele südamesõbrannale. Eraelu just ongi see, mille usaldamine teeb sõbrast sõbra.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:48Ma usaldan oma sõpru vägagi, aga iga eraelulist asja nendega ei aruta. Nad pole mu elukaaslased, me ei ela kommuunis.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:07Milleks sinusugusele sõbranna, kui ei usalda? Selline pole sõbranna, vaid lihtsalt tuttav.
-
Külaline
Sa ei tea lihtsalt tõelisest sõprusest midagi.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:57See on ok kuni vanuseni umbes 20. Sealt edasi on selline asi päris jube.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:50Südameasjad küll. Kahele südamesõbrannale. Eraelu just ongi see, mille usaldamine teeb sõbrast sõbra.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:48
Ma usaldan oma sõpru vägagi, aga iga eraelulist asja nendega ei aruta. Nad pole mu elukaaslased, me ei ela kommuunis.
-
Külaline
Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödas
Ma ei löö küll üleaisa ka. Aga kui peaks valima, siis kindlasti pigem et kaaslane ühe korra peol üle piiri läheb. Kui et ta regulaarselt meie asju välja lobiseb.
-
Külaline
Sellepärast ongi meil niipalju lahutusi, et oma elukaaslane, abikaasa on naistel tähtsuselt kuskil 3-5 kohal. Ikka on tähtsamad sõbrannad, lapsed jne. Eriti kole on pilt nn teise-kolmanda ringi prouade seas. Seal on eespool oma kaasast veel laste isad, eeonevad poissõbrad jne.
-
Külaline
Sina oledki see kes sõbraga seksib.
-
Külaline
Kui sa teaksid kuidas naised. Pealtnäha ontlikud perenaised oma kodust väljapoole kommunikeerivad enda pere elu. Ka intiimelu. Sõbrannad. Uhuu terapeudid jne. Nii saavad nad endale kannataja ja märtri oreooli luua. Ja loomulikult saavad kõik sõbranbad aru kui selline mõnel nädalavahetusel libastub ja satub mõne võõra riista otsa. Tal vaesekesel raske elu ja jobu mees ju kodus.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:19Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödasMu konkurentsitult kõige lähedasem ja tähtsam inimene on elukaaslane ja ma olen selle üle tõesti väga õnnelik. Ma muidugi ei tahaks ka omale sõbrannaks inimest, kes oma intiimsed eraelulised detailid mulle edasi pläägutab. See on nii õudne tegu lihtsalt. Ausalt, ühekordne üleaisalöömine on tühiasi selle kõrval, et keegi pereasju väljaspoole rääkimas käib.
Ma ei löö küll üleaisa ka. Aga kui peaks valima, siis kindlasti pigem et kaaslane ühe korra peol üle piiri läheb. Kui et ta regulaarselt meie asju välja lobiseb.
-
Külaline
No ausalt öeldes ongi ilmselt jobu mees kui naine nii käitub. Hea mehe kõrvalt lihtsalt ei tehta nii. Ei halata sõbrannadele ja ei käida ka võõra riista otsas.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:41Kui sa teaksid kuidas naised. Pealtnäha ontlikud perenaised oma kodust väljapoole kommunikeerivad enda pere elu. Ka intiimelu. Sõbrannad. Uhuu terapeudid jne. Nii saavad nad endale kannataja ja märtri oreooli luua. Ja loomulikult saavad kõik sõbranbad aru kui selline mõnel nädalavahetusel libastub ja satub mõne võõra riista otsa. Tal vaesekesel raske elu ja jobu mees ju kodus.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:19Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödasMu konkurentsitult kõige lähedasem ja tähtsam inimene on elukaaslane ja ma olen selle üle tõesti väga õnnelik. Ma muidugi ei tahaks ka omale sõbrannaks inimest, kes oma intiimsed eraelulised detailid mulle edasi pläägutab. See on nii õudne tegu lihtsalt. Ausalt, ühekordne üleaisalöömine on tühiasi selle kõrval, et keegi pereasju väljaspoole rääkimas käib.
-
Külaline
On õudne tegu omaenda isiklikke asju jagada? WOW. Kindel, et su peas on kõik korras? Aa, sa oled see, kes läheb räägib pigem psühholoogiga ja võimalik, et krõbistab ka AD-sid, jumala eest, et oma isiklikku asja mitte jagada, eks. Minu meelest on su elu päris kohutav, et mehe majja tulles lakkasid isiklsusena eksisteerimast.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:19Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödasMu konkurentsitult kõige lähedasem ja tähtsam inimene on elukaaslane ja ma olen selle üle tõesti väga õnnelik. Ma muidugi ei tahaks ka omale sõbrannaks inimest, kes oma intiimsed eraelulised detailid mulle edasi pläägutab. See on nii õudne tegu lihtsalt. Ausalt, ühekordne üleaisalöömine on tühiasi selle kõrval, et keegi pereasju väljaspoole rääkimas käib.
-
Külaline
Täiesti eluvõõras jutt sul. Samasugune nagu hea naise kõrvalt ei peteta. Kellega need mehed petavad siis?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:43No ausalt öeldes ongi ilmselt jobu mees kui naine nii käitub. Hea mehe kõrvalt lihtsalt ei tehta nii. Ei halata sõbrannadele ja ei käida ka võõra riista otsas.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:41Kui sa teaksid kuidas naised. Pealtnäha ontlikud perenaised oma kodust väljapoole kommunikeerivad enda pere elu. Ka intiimelu. Sõbrannad. Uhuu terapeudid jne. Nii saavad nad endale kannataja ja märtri oreooli luua. Ja loomulikult saavad kõik sõbranbad aru kui selline mõnel nädalavahetusel libastub ja satub mõne võõra riista otsa. Tal vaesekesel raske elu ja jobu mees ju kodus.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:19
Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödasMu konkurentsitult kõige lähedasem ja tähtsam inimene on elukaaslane ja ma olen selle üle tõesti väga õnnelik. Ma muidugi ei tahaks ka omale sõbrannaks inimest, kes oma intiimsed eraelulised detailid mulle edasi pläägutab. See on nii õudne tegu lihtsalt. Ausalt, ühekordne üleaisalöömine on tühiasi selle kõrval, et keegi pereasju väljaspoole rääkimas käib.
-
Külaline
Mida sina tead pereelust? Ära haara seal lusikat kus sulle pole seda pakutud. Mine ja pläkuta mööda küla edasi.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 19:49On õudne tegu omaenda isiklikke asju jagada? WOW. Kindel, et su peas on kõik korras? Aa, sa oled see, kes läheb räägib pigem psühholoogiga ja võimalik, et krõbistab ka AD-sid, jumala eest, et oma isiklikku asja mitte jagada, eks. Minu meelest on su elu päris kohutav, et mehe majja tulles lakkasid isiklsusena eksisteerimast.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:19Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödasMu konkurentsitult kõige lähedasem ja tähtsam inimene on elukaaslane ja ma olen selle üle tõesti väga õnnelik. Ma muidugi ei tahaks ka omale sõbrannaks inimest, kes oma intiimsed eraelulised detailid mulle edasi pläägutab. See on nii õudne tegu lihtsalt. Ausalt, ühekordne üleaisalöömine on tühiasi selle kõrval, et keegi pereasju väljaspoole rääkimas käib.
-
Külaline
Ei saa aru, mis see lause tähendab. Et keegi pole enam isiksus, kui ei jaga oma eraelu sõbrannadega või? Mu meelest on täiesti vastupidi, tugevad isiksused ei pea vajalikuks pidevalt sõbrannadelt/sõpradelt tuge, kaasakiitmist ja lohutust otsida.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 19:49Minu meelest on su elu päris kohutav, et mehe majja tulles lakkasid isiklsusena eksisteerimast.
-
Külaline
Oma isikliku elu küla peale laiali laotamine näitab tõesti tugevat isiksustKülaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 19:49On õudne tegu omaenda isiklikke asju jagada? WOW. Kindel, et su peas on kõik korras? Aa, sa oled see, kes läheb räägib pigem psühholoogiga ja võimalik, et krõbistab ka AD-sid, jumala eest, et oma isiklikku asja mitte jagada, eks. Minu meelest on su elu päris kohutav, et mehe majja tulles lakkasid isiklsusena eksisteerimast.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 17:19Jah, ma tõesti olen üle 20'ne. Mu sõbrannatamise ajad on ammu möödasMu konkurentsitult kõige lähedasem ja tähtsam inimene on elukaaslane ja ma olen selle üle tõesti väga õnnelik. Ma muidugi ei tahaks ka omale sõbrannaks inimest, kes oma intiimsed eraelulised detailid mulle edasi pläägutab. See on nii õudne tegu lihtsalt. Ausalt, ühekordne üleaisalöömine on tühiasi selle kõrval, et keegi pereasju väljaspoole rääkimas käib.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist