Millise mehe või naise Te automaatselt(välimuse põhjal) välistaksite?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:44 Enamus inimesi on viisakad, mitte nagu sina, ja ei hakka tõesti süldilauas kellelegi ütlema, et ta haiseb. Ma ka ei hakka. Ega ta mu ütlemise peale suitsetamist maha ei jäta ju. Hoian lihtsalt eemale, et endale see hais külge ei jääks.
Selline vastik üle dramatiseerimine ja enda teistest tähtsamaks tegemine. Issssand jumal tal kõik haiseb. Võin väita, et ei haise. Teietaolised variserid leiavad varsti mingi muuu asja kus siis kambas laulate. isssssaaaand juma, issaand juma. see on minu latt jne, jne. Või kohe hais jääb külge? Täiesti ogaraks läinud. Mu vanemad eluaeg suitsetanud. Ei jää teistele mingi hais külge. Ka elamine ei haise neil. Aga vot need veipijad. Need on moekad tegelased ja see ei häiri.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:50
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:44 Enamus inimesi on viisakad, mitte nagu sina, ja ei hakka tõesti süldilauas kellelegi ütlema, et ta haiseb. Ma ka ei hakka. Ega ta mu ütlemise peale suitsetamist maha ei jäta ju. Hoian lihtsalt eemale, et endale see hais külge ei jääks.
Selline vastik üle dramatiseerimine ja enda teistest tähtsamaks tegemine. Issssand jumal tal kõik haiseb. Võin väita, et ei haise. Teietaolised variserid leiavad varsti mingi muuu asja kus siis kambas laulate. isssssaaaand juma, issaand juma. see on minu latt jne, jne. Või kohe hais jääb külge? Täiesti ogaraks läinud. Mu vanemad eluaeg suitsetanud. Ei jää teistele mingi hais külge. Ka elamine ei haise neil. Aga vot need veipijad. Need on moekad tegelased ja see ei häiri.
Veipija on samasugune suitsetaja. Ega veipimine seda vähem suitsetamiseks siis tee.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

See ongi täpselt nii. Minu isa suitsetas ka terve elu ja iial pole ma haisenud. Suitsetas ka autos. Kellele meeldib vinguda, see teeb seda naguinii. See on umbes analoogne norimine nagu seljataga ussitamine süldilauas, kui palju keegi on juurde/alla võtnud, mis kellelgi seljas oli või mida või kui palju keegi kaasa võttis või kellelegi kinkis.

Muidugi selles osas ma nõustun, et ma tunnen tõesti inimesi keda suitsuhais ajab reaalselt ka oksele. Seda on otseloomulikult võimalik vältida kui paluda suitsetajal viisakalt kaugemale minna.

Aga püüame siiski teemas püsida:)

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 18:41 Vene ajal suitsetasid kõik ja samamoodi igal pool, mis terve Eesti rahvas siis haises või?

/Juustup
Haises küll. Meil asutuses oli seinas "popp" Mistra, mis pidi maha kiskuma seinast, sest seda suitsuhaisu, mis kabinettides oli, oli võimatu muidu välja saada majast. Tekstiilid haisevad, riided, nahk, küüned kollased ja hambad... Võid ju ennast lohutada, et "mõned on tundlikumad", aga see, et keegi suitaetajale näkku ei ütle, et ta haiseb, ei tee haisu vähemaks. Võib-olla 1-2 suitsu päevas ei anna tunda, aga pakk + kohe kindlasti on haisu järgi tuvastatav!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:50 [Võin väita, et ei haise.
Suitsetaja ei väida midagi, su jutt pole tõsiseltvõetav, küsi mittesuitetajate käest. Juustup jms elanud eluaeg suitsuhaisu sees suitsuses korteris, no pole ime, et ei tunne...
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 19:21
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:50 [Võin väita, et ei haise.
Suitsetaja ei väida midagi, su jutt pole tõsiseltvõetav, küsi mittesuitetajate käest. Juustup jms elanud eluaeg suitsuhaisu sees suitsuses korteris, no pole ime, et ei tunne...
Miks mina jälle ette jäin?
Minu isa jah suitsetas, ema mitte. Isa suitsetas rõdul ning ka autos(lahtise aknaga). Mees suitsetab rõdul või õues. See kui te ise haisete oma higi sees vms on Teie enda mure, ei ole küll nii et KÕIK suitsetajad ja nende mööbel, riided jne haiseb.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 19:19
Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 18:41 Vene ajal suitsetasid kõik ja samamoodi igal pool, mis terve Eesti rahvas siis haises või?

/Juustup
Haises küll. Meil asutuses oli seinas "popp" Mistra, mis pidi maha kiskuma seinast, sest seda suitsuhaisu, mis kabinettides oli, oli võimatu muidu välja saada majast. Tekstiilid haisevad, riided, nahk, küüned kollased ja hambad... Võid ju ennast lohutada, et "mõned on tundlikumad", aga see, et keegi suitaetajale näkku ei ütle, et ta haiseb, ei tee haisu vähemaks. Võib-olla 1-2 suitsu päevas ei anna tunda, aga pakk + kohe kindlasti on haisu järgi tuvastatav!
Tollal tõmmati siseruumides. Kõik tõmbasid. Priimat ja Belomori ja mis nad kõik olid. Lisaks oli olematu ventilatsioon. Tänapäeval tõmmatakse paremaid marke. Eluruumides ei tõmmata. Teiste seltskonnaski ei tõmmata vaid minnakse eemale.

Postitus on muudetud moderaatori poolt.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:52
Veipija on samasugune suitsetaja. Ega veipimine seda vähem suitsetamiseks siis tee.
Aga see ei haise. Jutt oli ju, et kõik suitetajad pidid nii haisema, et ka läheduses olevad inmesed haisevad.
Külaline

Ses mõttes suitsetajad ja/või nendega harjnud inimesed või lihtsalt vähetundlikuma haistmismeelega inimesed võivad ju väita, et loll jutt. Aga kui mina tunnen haisu ja tunnen, et mul läheb inimese läheduses süda pahaks, siis väitmine, et "ta ei haise midagi, ise oled snoob" ei lohuta mind eriti.
Ma ei pea teadma, kas inimene on suitsetaja või mitte, ma tunnen selle ära ju ninaga. Ja võimalik, et on suitsetajaid, kes ei haise.. seda ma ju ei tea, sest kui nad ei haise, siis nad ei häiri mind.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 19:47 Ses mõttes suitsetajad ja/või nendega harjnud inimesed või lihtsalt vähetundlikuma haistmismeelega inimesed võivad ju väita, et loll jutt. Aga kui mina tunnen haisu ja tunnen, et mul läheb inimese läheduses süda pahaks, siis väitmine, et "ta ei haise midagi, ise oled snoob" ei lohuta mind eriti.
Ma ei pea teadma, kas inimene on suitsetaja või mitte, ma tunnen selle ära ju ninaga. Ja võimalik, et on suitsetajaid, kes ei haise.. seda ma ju ei tea, sest kui nad ei haise, siis nad ei häiri mind.
Loomulikult on suitsuhais tuntav. Siin pole midagi vaieldagi üldse. Veipijatel on ka hais küljes, tean seda hästi, sest poeg teeb vahel ja tunnen selle kohe lõhna järgi ära, kuigi üritab varjata nagu suudab. Suudelda on suitsetajaga väga ebameeldiv, mul oli mees, kes sajaja vahel tegi mõne suitsu ja see oli kohe tunda. Ma ei kujuta ette, kuidas siin mõni saab rääkida, et mees suitsetab palju, aga mitte midagi ei haise, midagi pole tunda. Mu isa suitsetab, toas ta ei tõmba, aga mina tunnen ikka vanematekodus suitsulõhna.
Külaline

Minu jaoks on üks turn off koledad, katkised, kõverad, hoolitsemata hambad. Neid märkan ma inimese juures esimese asjana. Kõik minu kaaslased on olnud võrratu naeratusega.

Samuti on tähtis see, et mees peaks lugu hügieenist, ei oleks ülekaaluline, vedel ja nõrk. Kehaosad võiks proportsioonis ka olla ja omavahel harmoneeruda. Mingil tasemel stiilitaju peab olema.
kaegu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas kaegu »

Minu jaoks on täiesti välistatud igasugused kehamoonutused nagu näiteks tunnelid kõrvas või mingid orad kusagil vmt. Teiseks on 99% karvakasvanud tegelastest välistatud, sellised pika habeme ja vuntsidega - öäkk! (Võimalik, et kusagil eksisteerib ka mõni sümpaatne, seega jätan selle 1% võimaluse.)

Suitsetamist ei talu ka mina ja suitsetaja, isegi kui ta 100% õues tõmbab ja kohe peale seda nätsu suhu paneb vmt, tunnen ka kaugelt ära. Juba sellisega ühes liftis sõita on üsna raskesti talutav. Jube. Jooksen.

Halvast hambahügieenist kuni puuduvate hammasteni on juba räägitud - ühinen arvamusega, et see on 100% eemaletõukav.

Igasugune veider riietumine igapäevaelus (selles mõttes, et ei tee parasjagu pulli, vaid tõsimeeli käibki nii ringi) a la pitsilised mütsikesed või lillelised haarempüksid tähendab automaatset mahakriipsutamist.

Pekised tegelased rasvaprotsendiga ca 50+ välistan samuti.
Juustup

kaegu kirjutas: 24 Juun 2024 21:05 Minu jaoks on täiesti välistatud igasugused kehamoonutused nagu näiteks tunnelid kõrvas või mingid orad kusagil vmt. Teiseks on 99% karvakasvanud tegelastest välistatud, sellised pika habeme ja vuntsidega - öäkk! (Võimalik, et kusagil eksisteerib ka mõni sümpaatne, seega jätan selle 1% võimaluse.)

Suitsetamist ei talu ka mina ja suitsetaja, isegi kui ta 100% õues tõmbab ja kohe peale seda nätsu suhu paneb vmt, tunnen ka kaugelt ära. Juba sellisega ühes liftis sõita on üsna raskesti talutav. Jube. Jooksen.

Halvast hambahügieenist kuni puuduvate hammasteni on juba räägitud - ühinen arvamusega, et see on 100% eemaletõukav.

Igasugune veider riietumine igapäevaelus (selles mõttes, et ei tee parasjagu pulli, vaid tõsimeeli käibki nii ringi) a la pitsilised mütsikesed või lillelised haarempüksid tähendab automaatset mahakriipsutamist.

Selle riietuse koha pealt nõustun ka 100%. Peale pitsist mütsikest huvitav mis on järgmine? Fooliummüts äkki.. või siis need laste sünnipäevadele mõeldud torbikud.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 22:19
kaegu kirjutas: 24 Juun 2024 21:05 Minu jaoks on täiesti välistatud igasugused kehamoonutused nagu näiteks tunnelid kõrvas või mingid orad kusagil vmt. Teiseks on 99% karvakasvanud tegelastest välistatud, sellised pika habeme ja vuntsidega - öäkk! (Võimalik, et kusagil eksisteerib ka mõni sümpaatne, seega jätan selle 1% võimaluse.)

Selle riietuse koha pealt nõustun ka 100%. Peale pitsist mütsikest huvitav mis on järgmine? Fooliummüts äkki.. või siis need laste sünnipäevadele mõeldud torbikud.

/Juustup
mis pitsilised püksikesed? mingi uus mood? ma pole näinudki sellist asja
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 22:38
Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 22:19

/Juustup
mis pitsilised püksikesed? mingi uus mood? ma pole näinudki sellist asja
Mütsikesed. Nagu väikestel tüdrukutel, heegeldatud vms. Mingite lilledega. Tänapäeva "uute normide" kohaselt on muidugi ilmselt ka heegeldatud püksikutes mööda tänavat käimine "uus normaalsus"

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 22:43

Mütsikesed. Nagu väikestel tüdrukutel, heegeldatud vms. Mingite lilledega. Tänapäeva "uute normide" kohaselt on muidugi ilmselt ka heegeldatud püksikutes mööda tänavat käimine "uus normaalsus"

/Juustup
:D :D aa.. tänud! ma lugesin "püksikesed" mitu korda järjest :)
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 22:49
Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 22:43

/Juustup
:D :D aa.. tänud! ma lugesin "püksikesed" mitu korda järjest :)
Ega püksikesed võivad ka olla,kunagi ei tea:D

Sellega meenus veel üks eemaletõukav element- kui mees ei oska end riietada nii et ta aluspesu välja ei paista. Liiga kitsaste teksapükste probleem, istub kuhugi maha ja aluspesu paistab välja. Ma olen sellist asja isegi restoranis näinud.

Aa ja see on ka jube kui mehel on suured sangad või väga suured rinnad.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 19:28
Minu isa jah suitsetas, ema mitte. Isa suitsetas rõdul ning ka autos(lahtise aknaga). Mees suitsetab rõdul või õues. See kui te ise haisete oma higi sees vms on Teie enda mure, ei ole küll nii et KÕIK suitsetajad ja nende mööbel, riided jne haiseb.

/Juustup
Ja haisebki, kuna oled eluaeg elanud suitsuhaisu sees ja elad praegugi konitajast mehega, siis seda loomulikult ise ei tunne! Kinnita ja lõuga ja eita palju tahad, haisevad teiste jaoks su mees ja kodu. Viisakad inimesed seda näkku ei ütle, aga see ei muuda fakti.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 11:05

/Juustup
Ja haisebki, kuna oled eluaeg elanud suitsuhaisu sees ja elad praegugi konitajast mehega, siis seda loomulikult ise ei tunne! Kinnita ja lõuga ja eita palju tahad, haisevad teiste jaoks su mees ja kodu. Viisakad inimesed seda näkku ei ütle, aga see ei muuda fakti.
Fakt on see, et oled kitsarinnaline ja vastiku iseloomuga räuskaja. Fakt. Ja sellepärast ei ole sul enam kedagi. Isegi perekooli. PUNKT.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 12:07
Külaline kirjutas: 25 Juun 2024 11:05

/Juustup
Fakt on see, et oled kitsarinnaline ja vastiku iseloomuga räuskaja. Fakt. Ja sellepärast ei ole sul enam kedagi. Isegi perekooli. PUNKT.
Nojah, aga see et see üks külaline on kitsarinnaline ja tal pole enam perekooli ei pane suitsetajat kuidagi vähem haisema..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Kirile, libakägu, Tutiga Täi ja 10 külalist