Pipraplaaster ja pesemine

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Pipraplaaster ja pesemine

Postitus Postitas Külaline »

No ma ei leia infot, kas võib dušši alla pesema minna kui pipraplaaster on peal? Ma käin igapäevaselt trennis, et tahaks ikka peale trenni pessu ka minna ju :)
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 18:59 No ma ei leia infot, kas võib dušši alla pesema minna kui pipraplaaster on peal? Ma käin igapäevaselt trennis, et tahaks ikka peale trenni pessu ka minna ju :)
Duši alla. Võib küll, eks kui lööb lahti või läheb liiga märjaks, paned uue või jääbki nii. Seda üle kahe päeva ju nagunii ei soovitata peal hoida.
Külaline

Pipraplaastrit kasutatakse närvi-, lihas- või liigesevalu ja külmetuse korral. Mitte ühelgi juhul neist ei tule kasuks trenni minek! Duši alla ronides seguneb sealt ülejooksev vesi ka selle pipraekstraktiga, millega plaaster immutatud on - olenevalt piirkonnast vaata ise kuhu või millistesse õõnsustesse see vesi sealt sattuda võib. Loll mõte igatepidi.
Saa terveks, eemalda plaaster, mine trenni ja siis duššita ennast.
Külaline

Võib minna trenni ja duši alla, loomulikult. Küll aga arvestada, et sooja mõjul on efekt oluliselt tugevam ehk siis nii trennis higistades kui ka hiljem duši all võib kipitada ja olla päris ebameeldiv nahal. Samuti võib see juhtuda siis kui eemaldada plaaster vahetult enne ning osa kleepainest jääb nahale (aitab õliga immutatud lapiga puhastamine).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist