Keda nimetate hingesugulaseks?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Keda nimetate hingesugulaseks?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kas usute hingesugulusse? Mina usun. Nimetan sarnast inimest (või looma, nt oma kassi), kellega on hea klapp. Või kuidas teie hingesugulasest aru saate?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ei kasutagi sellist sõna.
Külaline

Usun meeldimisse ja inimestevahelisse klappi. Kui sulle pakub rõõmu kõiki, kes sulle väga meeldivad ja kellega on lihtne teineteist mõista, hingesugulasteks nimetada, siis nimeta pealegi, aga pea siiski meeles, et neid sugulasi on sel juhul maailmas väga palju. Mingisse ühte või paari väljavalitud väga erilisse suhtesse ma ei usu ja elu pole ka pannud selles osas ümber mõtlema.
Külaline

Loomulikult kaht sõbrannat, kes on mu elus 40 ja 26 aastat. Sama kallid, sama usaldusväärsed, igapäevaselt, vajadusel igaminutiselt olemas.
Külaline

Oma meest, sest me mõtleme väga sarnaselt.
Külaline

kah oma meest. me mõtleme sarnaselt, tunneme sarnaselt ja meil on koos imehea olla. juba 30 aastat.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 15:08 kah oma meest. me mõtleme sarnaselt, tunneme sarnaselt ja meil on koos imehea olla. juba 30 aastat.
Nii tore, et on ka neid, kellel on kõik hästi. Seda pidevat juttu, kuidas kõik lahku lähevad, on juba valus kuulata.
Mul ka mehega koos 25a. ja loodan, et edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 15:52
Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 15:08 kah oma meest. me mõtleme sarnaselt, tunneme sarnaselt ja meil on koos imehea olla. juba 30 aastat.
Nii tore, et on ka neid, kellel on kõik hästi. Seda pidevat juttu, kuidas kõik lahku lähevad, on juba valus kuulata.
Neid ikka leidub.. Mul ka sama. Ja ka 25 aastat. Kusjuures ma ise olen 42 aastane :)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 16:05
Neid ikka leidub.. Mul ka sama. Ja ka 25 aastat. Kusjuures ma ise olen 42 aastane :)
Noh, siis see keskeakriis veel üle elamata. Minu mees keeras ära siis, kui koos oli oldud 24 toredat aastat. Ega poleks veel pool aastat enne uskunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 16:10

Noh, siis see keskeakriis veel üle elamata. Minu mees keeras ära siis, kui koos oli oldud 24 toredat aastat. Ega poleks veel pool aastat enne uskunud.
Mul mees on peaaegu 20 aastat vanem kui mina :) Ei tal enam tule..
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 16:13

No vana Ilvest see 60+ vanus ei takistanud. Aga nojah, kui mingi ätiga oled, siis vähemalt see pluss, et väiksema tõenäosusega jookseb minema. Sama sellel jälle teised miinused.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 17:17
No vana Ilvest see 60+ vanus ei takistanud. Aga nojah, kui mingi ätiga oled, siis vähemalt see pluss, et väiksema tõenäosusega jookseb minema. Sama sellel jälle teised miinused.
Ma väga ei ole näinud neid miinuseid. Aga no küllap nad tulevad jah kui vanus kasvab. A no mis teha, armusin ära 25 aastat tagasi. Ja siiamaani armunud :)
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 17:20

Ma väga ei ole näinud neid miinuseid. Aga no küllap nad tulevad jah kui vanus kasvab. A no mis teha, armusin ära 25 aastat tagasi. Ja siiamaani armunud :)
Minu arust on paarike vanuses 17 ja 37 ikka üsnagi miinus ja 42 ja 62 isegi veel hullem. Aga no mis sellest enam.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 17:30
Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 17:20

Minu arust on paarike vanuses 17 ja 37 ikka üsnagi miinus ja 42 ja 62 isegi veel hullem. Aga no mis sellest enam.
Objektiivses mõttes ja üldiselt olen nõus. Aga näed, läks nii. Ja kuna ma ise olen mehe ja kogu oma eluga nii rahul, siis mul on hea meel, et tol korral olin nii põikpäine. Aga jah, riskid on suured ja ma kindlasti seda ei soovitaks. Oma tütrele olen ka öelnud, et ärgu vaadaku minu ja issi pealt. Tegelt see pole normaalne ja tavaliselt ei lähe nii hästi selliste suhetega.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ma ei tea, selle hingesugulusega on nagu suure armastusega - et tegelikult on see ikka natuke otsustamise küsimus ka. Et kas toidan oma suhet (olgu siis paarilise või sõbraga) ja kasvame n-ö üha enam kokku, või lasen meeldimisel olla, kuni see on, ja kui elu hakkab kuidagi teise suunda tirima (sõbrasuhetes nt kolimise, erineval ajal pereloomise, tööalaste valikute jne puhul), siis jätangi asja soiku. Ka sõbrasuhetes on sageli algul n-ö armumiseperiood - kui teine inimene on ülimalt huvitav, veel natuke tundmatu, mõlemad teevad jõupingutusi, et koos oleks eriti tore jne. Pikaajalise sõpruse puhul muutuvad trumpideks teineteise läbi ja lõhki tundmine, koos üle elatud raskused, teineteisele toeks oldud hetked jne, aga inimesed muutuvad elu jooksul ja vabalt võib olla, et tegelikult enam teineteisega nii hästi ei sobitagi, koos olles elataksegi selle kunagise klapi aurude peal. Ehk siis ma olen aru saanud, et suhted ikkagi vajavad neisse investeerimist ka, mitte ainult ei saa lootma jääda selle peale, et ah, me oleme hingesugulased, mõistame teineteist veerandilt sõnalt ja nii jääbki.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist