Teiste osalejate halvustamine on keelatud. Sina oled teinud palju just seda.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:30Täiesti üle mõistuse on see kustutamine siin. Tõesti ei saa aru, miks seda on vaja teha? Täiesti tavalisi, neutraalseid kommentaare kustutatakse. Samas teema "Nipiraamat", mis on igas mõttes labane ja nõme, ilutseb uhkelt edasi.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 17:00 Jeerum, kustutatud on minu postitus, kus ma arutlesin, et 12 tooli tsiteerimine pole eriline harituse tunnus ning arvasin, et Marcus Aurelius või Tammsaare oleks iseasi. Lausa naljakas. Ühtegi roppust ma kunagi ei kirjuta, selles ei saa ka asi olla.
Tahad teemat lugeda, siis avastad, et suur hulk kommentaare on lihtsalt ära kustutatud.
Liiklus kipub siin foorumis niigi väga aeglane olema ja siis, kui keegi viitsibki midagi kirjutada, siis kustutatakse see lihtsalt, heast peast, ära.
Parim asi, mis juhtus eelmisel aastal?
-
Külaline
-
Külaline
Tõesti? Kas tood mõne näite, keda ja kuidas ma olen halvustanud?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:22Teiste osalejate halvustamine on keelatud. Sina oled teinud palju just seda.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:30Täiesti üle mõistuse on see kustutamine siin. Tõesti ei saa aru, miks seda on vaja teha? Täiesti tavalisi, neutraalseid kommentaare kustutatakse. Samas teema "Nipiraamat", mis on igas mõttes labane ja nõme, ilutseb uhkelt edasi.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 17:00 Jeerum, kustutatud on minu postitus, kus ma arutlesin, et 12 tooli tsiteerimine pole eriline harituse tunnus ning arvasin, et Marcus Aurelius või Tammsaare oleks iseasi. Lausa naljakas. Ühtegi roppust ma kunagi ei kirjuta, selles ei saa ka asi olla.
Tahad teemat lugeda, siis avastad, et suur hulk kommentaare on lihtsalt ära kustutatud.
Liiklus kipub siin foorumis niigi väga aeglane olema ja siis, kui keegi viitsibki midagi kirjutada, siis kustutatakse see lihtsalt, heast peast, ära.
-
Külaline
Eks sa ise tead. Kui niiviisi jätkad, siis panen su IP bloki alla. Praegu veel hoiatan.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:41Tõesti? Kas tood mõne näite, keda ja kuidas ma olen halvustanud?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:22Teiste osalejate halvustamine on keelatud. Sina oled teinud palju just seda.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:30
Täiesti üle mõistuse on see kustutamine siin. Tõesti ei saa aru, miks seda on vaja teha? Täiesti tavalisi, neutraalseid kommentaare kustutatakse. Samas teema "Nipiraamat", mis on igas mõttes labane ja nõme, ilutseb uhkelt edasi.
Johannes AavikKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 18:36Ok, hingede öö on juba hästi, kui sa just ei guugeldanud, see loetakse pettuseks.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 18:08Üks on Ristikivi, aga kes oli see Tammsaare vihkaja, ei tule praegu meelde, olen kuulnud kunagi küll. Luuletaja oli vist.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 12:16
Sarnaselt ühe teise Eesti keele klassikuga, vähem küll kirjanduse, tunnen ma vastumeelsust Tammsaare vastu. Mitte küll niipalju, et nagu tema, lausa paroodia kirjutada. Minu lemmikuks on hoopis teine mees, see kelle tuntumas teoses olulises rollis "kuldsete nööpidega vakmästare" on.
Sa ju tead millisest 2 kirjanikust ma räägin?
Aga pane tähele, et mind ristküsitleda pole küll mõtet - ma ei väitnud, et ma olen mingi kirjanduskorüfee, kuid jään endiselt selle juurde, et poppide teoste tsiteerimine pole mingi kultuursuse näitaja. Neid tsiteerivad ka need, kes raamatut ennast pole lugenudki. Mõni tsiteerija pole isegi filmi näinud.
Aga Tammsaare paroodiaid ei ole liiga palju kirjutatud. Peaks teadma. Muidu ka oluline mees Eesti kultuuris üleüldse.
-
Külaline
Sulle paneme ka bloki peale!Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:44Eks sa ise tead. Kui niiviisi jätkad, siis panen su IP bloki alla. Praegu veel hoiatan.
-
Külaline
Millise paroodia ta kirjutanud on? Mõtlesin muidu ka Aaviku peale. Kivirähk on kirjutanud ainsa mulle teadaoleva Tammsaare paroodia "Eesti matus". Teda ilmselt siin ei mõeldud. Sisetunne väidab endiselt, et tegu oli mingi luuletajaga või igal juhul mitte prosaistiga, aga meelde ei tule.WD40 kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:46Johannes AavikKülaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 18:36Ok, hingede öö on juba hästi, kui sa just ei guugeldanud, see loetakse pettuseks.Külaline kirjutas: ↑24 Jaan 2025 18:08 Üks on Ristikivi, aga kes oli see Tammsaare vihkaja, ei tule praegu meelde, olen kuulnud kunagi küll. Luuletaja oli vist.
Aga pane tähele, et mind ristküsitleda pole küll mõtet - ma ei väitnud, et ma olen mingi kirjanduskorüfee, kuid jään endiselt selle juurde, et poppide teoste tsiteerimine pole mingi kultuursuse näitaja. Neid tsiteerivad ka need, kes raamatut ennast pole lugenudki. Mõni tsiteerija pole isegi filmi näinud.
Aga Tammsaare paroodiaid ei ole liiga palju kirjutatud. Peaks teadma. Muidu ka oluline mees Eesti kultuuris üleüldse.
-
Külaline
Ma loodan, et see on mõne külastaja suvaline kõvatamine. Kui niimoodi suhtlevad foorumi moded, on asi tegelt veids nõme.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 11:44Eks sa ise tead. Kui niiviisi jätkad, siis panen su IP bloki alla. Praegu veel hoiatan.
-
Külaline
Kes sinu käest küsis? Sinu nõmetsemised võin ka ükshaaval ette näidata. Kas tahad?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 12:47Ma loodan, et see on mõne külastaja suvaline kõvatamine. Kui niimoodi suhtlevad foorumi moded, on asi tegelt veids nõme.
-
Külaline
Jep! Väga tahaks. Palun näitaKülaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 12:50Kes sinu käest küsis? Sinu nõmetsemised võin ka ükshaaval ette näidata. Kas tahad?
-
Külaline
Loomulikult on see külastaja suvaline kõvatamine. Ma isegi ei imestaks, kui ta on seesama vanamees, keda ennast on siit mitu korda ära blokeeritud.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 12:47Ma loodan, et see on mõne külastaja suvaline kõvatamine. Kui niimoodi suhtlevad foorumi moded, on asi tegelt veids nõme.
Mode ju kirjutab ikka Turvasiili või Sipsiku nime alt. Vähemalt sellisel teemal.
-
Külaline
Jah, teglikult on äratuntav stiil ka. Krdi kahju, et külalisi ei saa blokkida. Milleks seda vaimuhaiget lugeda.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 13:08Loomulikult on see külastaja suvaline kõvatamine. Ma isegi ei imestaks, kui ta on seesama vanamees, keda ennast on siit mitu korda ära blokeeritud.
Mode ju kirjutab ikka Turvasiili või Sipsiku nime alt. Vähemalt sellisel teemal.