Iseliimuvat riiet vms?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Iseliimuvat riiet vms?

Postitus Postitas Külaline »

Kuna majas on kass ja koer, siis paneme kassi söögikausi ühe kapikese peale, kuhu koer ligi ei saa. Kapp on aga pealt libe ja kass ei saa teinekord hüpates üles, vaid libiseb alla tagasi. Tahaks liimida kapi peale mingit materjali, mis poleks libe - kas müüakse mingit sellist materjali, millel kohe liim küljes? Mõni põrandakattematerjal äkki? Või on muid häid mõtteid?
Külaline

Me panime tabureti kapi ette, kassidel madalam hüpata. Koerad on sellist kasvu terjerid, et taburetile ei hüppa.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2025 20:19 Me panime tabureti kapi ette, kassidel madalam hüpata. Koerad on sellist kasvu terjerid, et taburetile ei hüppa.
Meile see ei sobi, koer on piisavalt suur ja piisavalt motiveeritud, et kohe kassi kausi kallal olla.
Külaline

Kas kassid mööda mingit köit ei roniks? Lüüa mingi selline riba otsapidi kapi peale kinni, siis saab sealtkaudu üles ennast vinnata. Kahepoolse teibiga saad muidugi ka igasugu muid asju sinna tekstuuri jaoks kinnitada.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Soetad paksema materjali, et kass küüntega ära ei lõhuks (mõni riie sobib ju küll) ja on olemas kahepoolne teip. Mina tean standardsuuruses ehk et väikest, aga vbl on ka suuremad müügis, nö tööstuslikud. See liimub ühelt poolt kapi külge ja teiselt poolt riide külge, ja nii püsibki su riie ehk kate seal kapi peal. Või soeta liimiriie, mul tuttav oli õmbleja, seetõttu tean sellist asja soovitada.
Liimiriie - Rõivakangad
Abakhan
https://www.abakhan.ee › roivakangad › liimiriie
Abakhani e-poe valikus on saadaval erineva paksuse ning jäikusega liimiriided. Saadaval nii ühepoolsed kui ka kahepoolsed liimiriided.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

PS! Hakkasin mõtlema, kas kileteip riiet liimibki, vbl mitte, siis vist liimiriie jääb ainult valikusse. Vene ajal olid liimiriided õhukesed, aga nagu nüüd saab lugeda, on neid erineva paksusega.
Külaline

Ma kasutks isekleepuvat korkmaterjali või mööblivilti
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 24 Jaan 2025 08:07 PS! Hakkasin mõtlema, kas kileteip riiet liimibki, vbl mitte, siis vist liimiriie jääb ainult valikusse. Vene ajal olid liimiriided õhukesed, aga nagu nüüd saab lugeda, on neid erineva paksusega.
Liimiriie tuleb ju teise kanga külge kinni triikida. Kas see mingile libedale pinnale üldse nakkubki?
Lisaks tuleb kuumutada nii, et liimine külg on triikmasina poole, mitte allapoole.

Aga miks mitte trepivaipa proovida? Tugevad ja isekinnituvad, ei kahjusta aluspinda.
Nt Decora müüb ka ühekaupa, ei pea 15 tk komplektis ostma. Neid on erinevate mõõtudega.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Mina kasutaks seda.
https://bebra.ee/products/kleepuv-kassi-kraapimismatt

Konkreetse kodulehe ehtsuses kindel ei ole, ilmselt muud kohad ka müüvad aga selline asi tuli mul kohe esimesena pähe, mis sobiks kasutada.
Külaline

Sain mitu ideed, mida edasi uurida, aitäh!
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 24 Jaan 2025 08:05 Soetad paksema materjali, et kass küüntega ära ei lõhuks (mõni riie sobib ju küll) ja on olemas kahepoolne teip. Mina tean standardsuuruses ehk et väikest, aga vbl on ka suuremad müügis, nö tööstuslikud. See liimub ühelt poolt kapi külge ja teiselt poolt riide külge, ja nii püsibki su riie ehk kate seal kapi peal. Või soeta liimiriie, mul tuttav oli õmbleja, seetõttu tean sellist asja soovitada.
Liimiriie - Rõivakangad
Abakhan
Abakhani e-poe valikus on saadaval erineva paksuse ning jäikusega liimiriided. Saadaval nii ühepoolsed kui ka kahepoolsed liimiriided.
Need küll eriti head ideed pole. Sa vist ei tea, mis asi on liimiriie?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 24 Jaan 2025 08:05 Soetad paksema materjali, et kass küüntega ära ei lõhuks (mõni riie sobib ju küll) ja on olemas kahepoolne teip. Mina tean standardsuuruses ehk et väikest, aga vbl on ka suuremad müügis, nö tööstuslikud. See liimub ühelt poolt kapi külge ja teiselt poolt riide külge, ja nii püsibki su riie ehk kate seal kapi peal. Või soeta liimiriie, mul tuttav oli õmbleja, seetõttu tean sellist asja soovitada.
Liimiriie - Rõivakangad
Abakhan
Liimiriie, sa nagu päriselt soovitad liimiriiet panna kapile, kui riiet peab kinnitamiseks triikima? Või sain millestki valesti aru. Triigid liimiriide kapi peale?
Külaline

Ma arvan et sa tahad seda pinda vahel puhastada või pesta ka. See võiks sellele mõeldes olla mingi põrandakatte tüüpi asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 07:43 Ma arvan et sa tahad seda pinda vahel puhastada või pesta ka. See võiks sellele mõeldes olla mingi põrandakatte tüüpi asi.
Nujah, just seda ma ju ka küsisin :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist