Jajah. Tõesti jutt lühike, kui juba 5 tolmuimeja lõhkumise järel emme juurde tagasi saadetakseKülaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 16:19Siin on küsimus selles, kes peab täiskasvanud 40.aastasele mehele ostma sellise tolmuimeja, kas naine, kellest lahutama hakatakse, tema ema, tema isa või äkki teavitada sõpru, et rahad kokku paneksid. Lisaks tolmuimejate lōhkumisele, on inimesel ka harrastus pesta pesumasinas 1, max 2 hilpu. Ei pane masinat täis. Ei oska sorteerida elementaarset prügi, ei oska teha ära voodit ega vaadata, et riided maas ei vedeleks. Minu jaoks on jutt lühike, ilma kasvatuseta mehepojad koju kotile emade juurde tagasi.Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2025 17:45Miks te siis ometi ei osta masinat, mis sobib ka märja pinna koristamiseks?Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2025 16:42 Tal on palju veidrusi. Oleme lahutamas.
Tolgendab paari asja ostmiseks iga päev mitmes erinevas ostukeskuses vahetult enne sulgemist. Kasutab kuivtolmuimejaid märja pinna, tekstiili peal, keerab tolmuimeja metsa, seest hallitama. Selliselt ära rikkunud viis masinat. Magab südatalvel aken lahti, hommikul elutoas 15 kraadi.
See inimene on saadaval.
Kõige veidram asi teie kaaslase puhul
-
Külaline
-
Külaline
Tekkis sama küsimus. Kui mees nii veidrik ja hädapätakas on, siis, kuidas see ometi juba tutvumisel või hiljemalt kohe, kooselu algul välja ei paistnud?Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 18:49Jajah. Tõesti jutt lühike, kui juba 5 tolmuimeja lõhkumise järel emme juurde tagasi saadetakseKülaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 16:19Siin on küsimus selles, kes peab täiskasvanud 40.aastasele mehele ostma sellise tolmuimeja, kas naine, kellest lahutama hakatakse, tema ema, tema isa või äkki teavitada sõpru, et rahad kokku paneksid. Lisaks tolmuimejate lōhkumisele, on inimesel ka harrastus pesta pesumasinas 1, max 2 hilpu. Ei pane masinat täis. Ei oska sorteerida elementaarset prügi, ei oska teha ära voodit ega vaadata, et riided maas ei vedeleks. Minu jaoks on jutt lühike, ilma kasvatuseta mehepojad koju kotile emade juurde tagasi.Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2025 17:45
Miks te siis ometi ei osta masinat, mis sobib ka märja pinna koristamiseks?![]()
-
Külaline
Kusjuures sama, ma enda keha sealt ka häbenen samal põhjusel, aga mu abikaasa fännab neid ja ei luba opile minna. Samas polegi vahet muidugi, keegi ju neid ei näe peale tema.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 18:34Minu mehele näiteks üliväga meeldivad.
Sinu jutt on umbes sama hea, kui et KÕIKI mehi erutavad ainult SUURED rinnad.
Ei ole nii! Inimeste maitsed on erinevad. Inimesi erutavad erinevad asjad. Sinu arust on pikad häbememokad koledad, aga võid täiesti kindel olla, et ega sul endal ka eriti ilus asi seal püksis ei ole - ole sa mees või (väikeste mokkadega) naine. Suguelundid ei olegi, ja ilmselt ei peagi olema, visuaalselt üliilusad, mis ei tähenda, et need ei võiks samal ajal erutavad olla.
-
Külaline
Oot… kui haigekassa lõikuse eest tasub, siis on ju tegemist lausa meditsiinilise probleemiga. Iluvigade kohendamist nad ei hüvita. Miks sa oma tervisest ei hooli?
-
Külaline
Haigekassa ei tasu ka alati täes mahus. Odavamalt lihtsalt saab.
-
Külaline
Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.
-
Külaline
JeesusKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18
Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.
-
Külaline
Meditsiiniline näidustus on siiski vajalik, et haigekassa seda rahastaks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.
“Operatsioonivajadus on rangelt piiritletud, ja seda lõplikult otsustab mitu günekoloogi, kuhu saadab teid konsulteeriv nõuandla naistearst kui seda ta vajalikuks peab. Seda operatsiooni ei tehta ilu pärast.”
https://www.kliinik.ee/naistehaigused/i ... tion=72979
-
Külaline
Otsusta siis ära nüüd! Kord räuskad, et need on rõvedad kapsalehed, mis on kohustuslik ära lõigata, kui inimene vähegi oma tervisest hoolib. Nimetad neid lausa meditsiiniliseks probleemiks. Ja, kui nüüd keegi ütleb, et soovi korral on võimalik need ära opereerida, hakkad sõimama ja süüdistama vähihaigetelt raha äravõtmiseks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:46JeesusKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18
Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.ja vähihaigete raviks peab eraannetusi koguma. Uskumatult nihkes on need asjad Eesti Vabariigis.
-
Külaline
See ongi meditsiiniline näidustus, kui inimene ütleb, et teda ennast häirivad need ja ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:53Meditsiiniline näidustus on siiski vajalik, et haigekassa seda rahastaks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 17:23
Oot… kui haigekassa lõikuse eest tasub, siis on ju tegemist lausa meditsiinilise probleemiga. Iluvigade kohendamist nad ei hüvita. Miks sa oma tervisest ei hooli?
“Operatsioonivajadus on rangelt piiritletud, ja seda lõplikult otsustab mitu günekoloogi, kuhu saadab teid konsulteeriv nõuandla naistearst kui seda ta vajalikuks peab. Seda operatsiooni ei tehta ilu pärast.”
Kirja võib igasugu asju panna. Aga reaalsus on see, et kui need visuaalselt välja paistavad, siis ongi näidustus olemas ja inimene võib soovi korral saada tasuta opi.
-
Külaline
Vahi, aga kui rikas riik. Kõik väljaveninud ja koledad rinnad laseb silikoni täis.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.
-
Külaline
Oma raha eest kobistagu oma rindasid. See on eralõbu.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:56Otsusta siis ära nüüd! Kord räuskad, et need on rõvedad kapsalehed, mis on kohustuslik ära lõigata, kui inimene vähegi oma tervisest hoolib. Nimetad neid lausa meditsiiniliseks probleemiks. Ja, kui nüüd keegi ütleb, et soovi korral on võimalik need ära opereerida, hakkad sõimama ja süüdistama vähihaigetelt raha äravõtmiseks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:46JeesusKülaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18
Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.ja vähihaigete raviks peab eraannetusi koguma. Uskumatult nihkes on need asjad Eesti Vabariigis.
-
Külaline
Kummaline! Kõigepealt käib ilkumine, kui rõvedad need on. Isegi süüdistamine, et selliste omanikud on meditsiinilise probleemiga, ja kui neid ära ei opereeri, siis on oma tervise suhtes hoolimatud.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:02Vahi, aga kui rikas riik. Kõik väljaveninud ja koledad rinnad laseb silikoni täis.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 17:23
Oot… kui haigekassa lõikuse eest tasub, siis on ju tegemist lausa meditsiinilise probleemiga. Iluvigade kohendamist nad ei hüvita. Miks sa oma tervisest ei hooli?![]()
Ja siis selline etteheide?
-
Külaline
Jutt käis muust, mitte rindadest.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:03Oma raha eest kobistagu oma rindasid. See on eralõbu.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:56Otsusta siis ära nüüd! Kord räuskad, et need on rõvedad kapsalehed, mis on kohustuslik ära lõigata, kui inimene vähegi oma tervisest hoolib. Nimetad neid lausa meditsiiniliseks probleemiks. Ja, kui nüüd keegi ütleb, et soovi korral on võimalik need ära opereerida, hakkad sõimama ja süüdistama vähihaigetelt raha äravõtmiseks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:46
Jeesusja vähihaigete raviks peab eraannetusi koguma. Uskumatult nihkes on need asjad Eesti Vabariigis.
-
Külaline
Pole sinu asi.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:03Oma raha eest kobistagu oma rindasid. See on eralõbu.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:56Otsusta siis ära nüüd! Kord räuskad, et need on rõvedad kapsalehed, mis on kohustuslik ära lõigata, kui inimene vähegi oma tervisest hoolib. Nimetad neid lausa meditsiiniliseks probleemiks. Ja, kui nüüd keegi ütleb, et soovi korral on võimalik need ära opereerida, hakkad sõimama ja süüdistama vähihaigetelt raha äravõtmiseks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:46
Jeesusja vähihaigete raviks peab eraannetusi koguma. Uskumatult nihkes on need asjad Eesti Vabariigis.
-
Külaline
Räägid erinevate inimestega. Mina arvasin, et kui HK rahastab, siis on meditsiiniline probleem, sest minu teada nad iluoppide eest ei maksa. Ma pole rõveduse kohta midagi öelnud, sest pole selliseid näinudki (olen naine).Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:11
Kummaline! Kõigepealt käib ilkumine, kui rõvedad need on. Isegi süüdistamine, et selliste omanikud on meditsiinilise probleemiga, ja kui neid ära ei opereeri, siis on oma tervise suhtes hoolimatud.
-
Külaline
Olgem ausad, riik kulutab ikka tohutult palju igasugu ebavajalike rumaluste peale. Võta kas või riigikogulaste kuluhüvitised, mis kokkuvõttes on üüratud summad.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:02Vahi, aga kui rikas riik. Kõik väljaveninud ja koledad rinnad laseb silikoni täis.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18Haigekassa teeb täiesti tasuta. Mingit haigust või meditsiinilist probleemi ei pea olema. Vaid voodipäeva tasu 2.50 eurot. Haiglas 1 öö.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 17:23
Oot… kui haigekassa lõikuse eest tasub, siis on ju tegemist lausa meditsiinilise probleemiga. Iluvigade kohendamist nad ei hüvita. Miks sa oma tervisest ei hooli?![]()
Mingi pisike lõikus, mis haigekassale läheb maksma paar-kolmsada eurot, ei vääri üldse esile tõstmistki. Seda enam, et see on kindlasti operatsioon, mida ei tehta massiliselt.
-
Külaline
Siis, kui naist ennast häirib, siis ongi meditsiiniline probleem.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:23Räägid erinevate inimestega. Mina arvasin, et kui HK rahastab, siis on meditsiiniline probleem, sest minu teada nad iluoppide eest ei maksa. Ma pole rõveduse kohta midagi öelnud, sest pole selliseid näinudki (olen naine).Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:11
Kummaline! Kõigepealt käib ilkumine, kui rõvedad need on. Isegi süüdistamine, et selliste omanikud on meditsiinilise probleemiga, ja kui neid ära ei opereeri, siis on oma tervise suhtes hoolimatud.
-
Külaline
Ei olegi vastu vaielnud. Kui häirib ja on ebamugav, tuleb leida lahendus.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:27Siis, kui naist ennast häirib, siis ongi meditsiiniline probleem.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:23Räägid erinevate inimestega. Mina arvasin, et kui HK rahastab, siis on meditsiiniline probleem, sest minu teada nad iluoppide eest ei maksa. Ma pole rõveduse kohta midagi öelnud, sest pole selliseid näinudki (olen naine).Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 22:11
-
Külaline
Palun ära aja lolli juttu, haigekassa ei rahasta kosmeetilisi probleeme.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:58See ongi meditsiiniline näidustus, kui inimene ütleb, et teda ennast häirivad need ja ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:53Meditsiiniline näidustus on siiski vajalik, et haigekassa seda rahastaks.Külaline kirjutas: ↑23 Jaan 2025 21:18
Kirja võib igasugu asju panna. Aga reaalsus on see, et kui need visuaalselt välja paistavad, siis ongi näidustus olemas ja inimene võib soovi korral saada tasuta opi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, Kirile ja 4 külalist