Millise mehe või naise Te automaatselt(välimuse põhjal) välistaksite?

vana hea klassika
Juustup

Millise mehe või naise Te automaatselt(välimuse põhjal) välistaksite?

Postitus Postitas Juustup »

Ehk mis oleks Teie jaoks nii õudne, et hoolimata ükskõik kui sümpaatse inimesega tegu poleks, siis romantilises plaanis ei tuleks Teil iial midagi?

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ülekaal ja suitsetamine.
Külaline

Üle- ja alakaalulised, ilma hammasteta, suure kõhuga.
Juustup

Alustan endast. Akne on tõeliselt kohutav, aga vähemalt sama jube on minu meelest kui mees on meeletult rasvunud, läheb pidevalt päikese käes näost ja kõrvadest tumepunaseks ja higi lahmab.

Ma ei pea silmas õllekõhtu, mõnda punni või lisakilo, aga ma mõtlen sellist suurt higist mammutit, kes silmnähtavalt ise endaga midagi väga ei tee ka. Päris hambutu oleks ka eemaletõukav. Samuti välistaksin põieprobleemidega mehed ning ratastoolirahva.

Ma muidugi usun, et need eelpool välja toodud kriteeriumid on ka vastupidiselt, st sellist naist ei tahaks ka enamus mehi.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:05Ülekaal ja suitsetamine.
Huvitav, mind ei häiri kumbki, kuigi mu mees on paksust väga kaugel. Suitsetab ja kohe palju. Muidugi ülekaalul ja ülekaalul on ka vahe- paar kilo või paarkümmend kilo..

/Juustup
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Hoolitsemata (siin siis kõik küüned, hambad, higihais jne)
Külaline

Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 18:09
Huvitav, mind ei häiri kumbki, kuigi mu mees on paksust väga kaugel. Suitsetab ja kohe palju. Muidugi ülekaalul ja ülekaalul on ka vahe- paar kilo või paarkümmend kilo..

/Juustup
Rõve pole suitsetajaga suudelda? Või sa ise samasugune? Suu haiseb nagu tuhatoos.
Külaline

Joomine, suitsetamine, hambaid puudu, suur ülekaal, mats, negatiivne. Pole küll päris välimusega seotud, aga peegelduvad ka välimuses.
Juustup

Revolver kirjutas: 24 Juun 2024 18:13
Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 18:07 Alustan endast. Akne on tõeliselt kohutav, aga vähemalt sama jube on minu meelest kui mees on meeletult rasvunud, läheb pidevalt päikese käes näost ja kõrvadest tumepunaseks ja higi lahmab.

Ma ei pea silmas õllekõhtu, mõnda punni või lisakilo, aga ma mõtlen sellist suurt higist mammutit, kes silmnähtavalt ise endaga midagi väga ei tee ka. Päris hambutu oleks ka eemaletõukav. Samuti välistaksin põieprobleemidega mehed ning ratastoolirahva.

Ma muidugi usun, et need eelpool välja toodud kriteeriumid on ka vastupidiselt, st sellist naist ei tahaks ka enamus mehi.

/Juustup
Mina ikka mõtlen siin, kui hea on olla mees. Isegi kui naisel on sellised puudused nagu sa välja tood, aga ta on lahe ja sõbralik, siis ma lihtsalt sinu välja toodut ei märka. Kui ma oleks naine, siis takerduks lõputult välisuse ja seeläbi ei saaks ma kunagi olla ka õnnelik ja mis kõige tähtsam, saan olla RAHUL. Äkki see ongi see kitsaskoht mida pole naised evolutsioonilaselt saavutanud nagu mehed saavutasid? Rahulolu?
Ma mõistan mida sa mõtled. See ei olnud aga minu küsimuse point. Vaata ma pigem mõtlesin just eranditult välimuse osas mis on eemaletõukav. Mul pole probleemi suhelda paksu või higise inimesega, aga igapäevaselt voodit jagada temaga ma ei suudaks. Kui mu oma mees näiteks kaotaks hambad, siis ilmselgelt ma teda maha ei jätaks, aga päris tutvumise alguses oleks see kindlasti eemaletõukav ning ei tihka ju otse küsida ka, et miks sahtel tühi on või miks sa oled näost punane nagu tomat.

/Juustup
Külaline

Revolver kirjutas: 24 Juun 2024 18:18
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:17 Joomine, suitsetamine, hambaid puudu, suur ülekaal, mats, negatiivne. Pole küll päris välimusega seotud, aga peegelduvad ka välimuses.
Vana sa siis oled? Hambad puudu on mingi 50+ inimestel
Olen ka noorematel näinud. Lisaks mingid pruunid laigud hammastel, kollane kivi jne. Kõik see on välistatud.
Külaline

Kõik, mis siingi jba mainitud: suur ülekaal, koledad hambad, ratastool jms. Suitsetamine - kuigi see pole otseselt välimus -kindlasti üks esimesi. Haiseb ju, mul läheb suitsetaja läheduses süda pahaks (mitte kujundlikult, vaid pärisel lähebki pahaks).
Juustup

Revolver kirjutas: 24 Juun 2024 18:22
Juustup kirjutas: 24 Juun 2024 18:20
Revolver kirjutas: 24 Juun 2024 18:13

Mina ikka mõtlen siin, kui hea on olla mees. Isegi kui naisel on sellised puudused nagu sa välja tood, aga ta on lahe ja sõbralik, siis ma lihtsalt sinu välja toodut ei märka. Kui ma oleks naine, siis takerduks lõputult välisuse ja seeläbi ei saaks ma kunagi olla ka õnnelik ja mis kõige tähtsam, saan olla RAHUL. Äkki see ongi see kitsaskoht mida pole naised evolutsioonilaselt saavutanud nagu mehed saavutasid? Rahulolu?
Ma mõistan mida sa mõtled. See ei olnud aga minu küsimuse point. Vaata ma pigem mõtlesin just eranditult välimuse osas mis on eemaletõukav. Mul pole probleemi suhelda paksu või higise inimesega, aga igapäevaselt voodit jagada temaga ma ei suudaks. Kui mu oma mees näiteks kaotaks hambad, siis ilmselgelt ma teda maha ei jätaks, aga päris tutvumise alguses oleks see kindlasti eemaletõukav ning ei tihka ju otse küsida ka, et miks sahtel tühi on või miks sa oled näost punane nagu tomat.

/Juustup
Mina mehena isegi ei mõtle sellele kuidas mingi võõra naisega voodis olla. Hambad saab alati tagasi panna, see on kõik muudetav ja tehtav.
Seda muidugi, aga olgem ausad, näiteks kuskil seltskonnas, on kaks toredat naist ja ühel on hambad ja teisel pole ja see hambutu on näost vinniline, kummaga sa edasi välja läheks? Ma usun et pigem sellega kellel sahtel on korras ja nägu normaalne. Lõplikud iseloomuomadused selguvad naguinii hiljem.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:15

/Juustup
Rõve pole suitsetajaga suudelda? Või sa ise samasugune? Suu haiseb nagu tuhatoos.
Ei haise see suu midagi nagu tuhatoos. Ega siis ei suudelda kohe peale suitsetamist. Minu oma suitsetab ka. Nii pool pakki päevas. Hambad pestud. Suuvesi, käed pestud jne ning mina ei tunne õhtul mingit suitsuhaisu. Ka päevasel ajal eriti mitte kui ta just äsja suitsetanud pole. Mind ei häiri.
Mind häirib rohkem see sinu räuskamine siin. Oled arengult hullem kui pesemata tuhatoos.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:27 Kõik, mis siingi jba mainitud: suur ülekaal, koledad hambad, ratastool jms. Suitsetamine - kuigi see pole otseselt välimus -kindlasti üks esimesi. Haiseb ju, mul läheb suitsetaja läheduses süda pahaks (mitte kujundlikult, vaid pärisel lähebki pahaks).
Usun. Mul läheb pohmakaga, muidu ei häiri üldse.
Aga teemasse- osad puuded on ka välistatud. No näiteks klaassilm,kõõrdsilmsus või jalutu. Mingid proteesid või astma, üks puuduv käsi vms oleks veel okei.

Klaassilmad on õudsad.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:17 Joomine, suitsetamine, hambaid puudu, suur ülekaal, mats, negatiivne. Pole küll päris välimusega seotud, aga peegelduvad ka välimuses.
Aga mida sul üldse mingeid kriteeriumeid esitada. Sul endal puudub ju igasugune valikuvõimalus. Netis hea trollida. Teeb tuju heaks. Kas on nii?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:32

/Juustup
Ei haise see suu midagi nagu tuhatoos. Ega siis ei suudelda kohe peale suitsetamist. Minu oma suitsetab ka. Nii pool pakki päevas. Hambad pestud. Suuvesi, käed pestud jne ning mina ei tunne õhtul mingit suitsuhaisu. Ka päevasel ajal eriti mitte kui ta just äsja suitsetanud pole. Mind ei häiri.
Mind häirib rohkem see sinu räuskamine siin. Oled arengult hullem kui pesemata tuhatoos.
Loomulikult haiseb, sa oled lihtsalt ära harjunud sellega ja ei tunne enam. Neil riided ja kõik asjad haisevad.
Külaline

See pole otseselt teemasse ja vaielda ma ei viitsi, aga evolutsiooniliselt on nii, et naine otsib paljunemiseks parimaid geene. Kauges ajaloos pidi mees olema tugev, et jaksaks perele mammuteid tappa, koopasse puid vedada jne. (Tänapäeval on mammutite asemel raha, siit ka põhjus, miks naised rahakaid mehi tahavad - need jaksavad järglased üles kasvatada).
Mehed seevastu soovivad oma geene paljundada võimalikult erinevate naistega, et tagada rohkem ja tervemaid isendeid populatsioonis. Geneetiline mitmekesisus. Kõik me oleme tegelikult ahvid, mis siis, et lugeda oskame.
Teemasse puutub see nii, et naised otsivad alateadlikult omale sobivaid (ülaltoodud) mehi. Ja mehed paneks kõiki, kes vähegi toredad tunduvad.
Juustup

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:34
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 18:32

Loomulikult haiseb, sa oled lihtsalt ära harjunud sellega ja ei tunne enam. Neil riided ja kõik asjad haisevad.
Huvitav kas selle loogika kohaselt siis kõik mittesuitsetajatest sugulased ja sõbrad, lastest vanuriteni, kes kuskil ühistel sünnipäevadel vms kohtuvad istuvad ja söövad koos kartulisalatit aastaid nii, et mingi üks suitsetajast isik haiseb üle ruumi? Ja keegi midagi ei ütle? See on ju jabur.
Mõni inimene on suitsuhaisu suhtes lihtsalt tundlikum, aga väita, et kõik suitsetajad ja veel enam, nende riided, haisevad, on alatu. Vene ajal suitsetasid kõik ja samamoodi igal pool, mis terve Eesti rahvas siis haises või?

/Juustup
Külaline

Enamus inimesi on viisakad, mitte nagu sina, ja ei hakka tõesti süldilauas kellelegi ütlema, et ta haiseb. Ma ka ei hakka. Ega ta mu ütlemise peale suitsetamist maha ei jäta ju. Hoian lihtsalt eemale, et endale see hais külge ei jääks.
Külaline

Endise suitsetajana tajub mu nina kohe suitsetaja ära. Palju sõltub, mida tõmmatakse ja kus. Kui õues kvaliteetseid sigarette popsutatakse, ei haise see suitsetaja nii väga midagi. Jätke see lapsik vaidlus ja püsige teemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke ja 7 külalist