Kas teie saate oma eksidega hästi läbi?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pean ennast normaalseks inimeseks ja eks on samuti normaalne. Normaalselt läksime lahku ja normaalselt suhtleme. Mõni suhe saab lihtsalt läbi ja kui kummivenitamine mõlemale poolele haiget hakkas tegema, lahutasime. Loomulikult suhtleme, kuidas muidu, kui meil on ühised lapsed. Teineteise suhetesse nina ei topi, uuesti alustada ei taha.
Pigem jätaksin selle draamakuningast liigarmukadeda uue mehe maha või vähemalt suhtuksin temasse äärmiselt ettevaatlikult, kui et hakkaksin endist elu ümber kirjutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:54
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:52 Pean ennast normaalseks inimeseks ja eks on samuti normaalne. Normaalselt läksime lahku ja normaalselt suhtleme. Mõni suhe saab lihtsalt läbi ja kui kummivenitamine mõlemale poolele haiget hakkas tegema, lahutasime. Loomulikult suhtleme, kuidas muidu, kui meil on ühised lapsed. Teineteise suhetesse nina ei topi, uuesti alustada ei taha.
Pigem jätaksin selle draamakuningast liigarmukadeda uue mehe maha või vähemalt suhtuksin temasse äärmiselt ettevaatlikult, kui et hakkaksin endist elu ümber kirjutama.
Ja sul ei olnudki juba kedagi kellega salaja natuke seksivärki sai tehtud?????????????????????????????????????????
Ei olnud. Mehel polnud minu teada samuti.
Kujutad ette, et läksime lahku, põdesime oma põdemised ja alles siis hakkasime uusi suhteid otsima. Vist ei kujuta, eks? No ma ei saa sind kuidagi aidata ka.
Külaline

Mina oma eksidega ei suhtle, ei jälgi neid sotsiaalmeedias ega pole isegi tänaval vastu tulnud. Olen oma abikaasaga 17 aastat koos olnud, kunagised suhted jäävad nii kaugesse minevikku, et ei huvitagi enam. Lapsed on mul ainult abikaasaga, seega ei seo mind ühegi teise mehega midagi. Mehel sama - endiste pruutidega null suhtlust.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:59
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:54
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:52 Pean ennast normaalseks inimeseks ja eks on samuti normaalne. Normaalselt läksime lahku ja normaalselt suhtleme. Mõni suhe saab lihtsalt läbi ja kui kummivenitamine mõlemale poolele haiget hakkas tegema, lahutasime. Loomulikult suhtleme, kuidas muidu, kui meil on ühised lapsed. Teineteise suhetesse nina ei topi, uuesti alustada ei taha.
Ja sul ei olnudki juba kedagi kellega salaja natuke seksivärki sai tehtud?????????????????????????????????????????
Ei olnud. Mehel polnud minu teada samuti.
Kujutad ette, et läksime lahku, põdesime oma põdemised ja alles siis hakkasime uusi suhteid otsima. Vist ei kujuta, eks? No ma ei saa sind kuidagi aidata ka.
Pole vaja talle vastata, ta saab oma rahulduse niimoodi kõigile kirjutada.
Külaline

Jah, exiga suhe täitsa tasakaalukas ja sõbralik. Mis seal imestama peaks panema? Tavaline inimeste elu ju.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Eks on põhjusega eks ja ma ei näe suhtlemiseks vähimatki vajadust. Tere ütleks.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 21:24
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 20:56 Jah, exiga suhe täitsa tasakaalukas ja sõbralik. Mis seal imestama peaks panema? Tavaline inimeste elu ju.
Mis sul muud üle jääb. Hakkad plärtsuma elatist ei saa. Lihtne. Mise seal imestama paneb? Tavaline inimeste elu. Aga arvesta, et sissetulek lõppeb sul kohe kui lapsed 18.a või siis 19a.
Mina isiklikult arvan, et mis selle eksiga ikka suhelda. Eriti kui tema oli lahutuse algataja. Mingi masohhism või?
Saan aru, et provotseerid, aga ütlen siiski: ülirumal arvamus. Tõesti kujutad ette, et elatis on nii suur, et sellest lausa ära elatakse? Kui laps saab piisavalt suureks, läheb küsib ise raha, kui vaja. Siis pole sul ka ohkimist, et eks seda raha kuidagi rikkuse suurendamiseks kasutab.
Külaline

Mees maksab 350. Ema peab ka 350 juurde panema. Lisaks viskab riik ka 80. Kokku 780 € ühele lapsele. Mida kurta ma aru ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:23
Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 17:11 Mismõttes kuhu läheb? Ostab maja ja kolib sinna. Kogu maailma raha pidi ju meeste käes olema, naised ei jõua ise midagi osta, ainult meeste abil saavad midagi. Või siis pärasnduseks. Isalt, mitte emalt, loomulikult.
Ei ole kõik raha meeste käes. Naised on osaliselt selle enda kätte saanud. Meestelt. Lahutustega, kingitustena, pärandustena jne. Aga sellegipoolest elab enamus neist üürikorterites.
Püha taevas! Ma ei tunne ühtki naist, kes elaks üürikorteris. Mis kaadriga te suhtlete?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Juun 2024 23:06 Mees maksab 350. Ema peab ka 350 juurde panema. Lisaks viskab riik ka 80. Kokku 780 € ühele lapsele. Mida kurta ma aru ei saa.
Kust sellised summad? 290 on baaselatis ja seda oma kora vähendatakse nende päevade jagu, mil laps isaga.
Külaline

Suhtlus sisuliselt puudub. Peale lahutust u 10 aastat suhtlesine, peamiselt lapse pärast. Nüüd enam mitte. Ma tean, et tema uus naine mind ei salli ja mees hoiab seetõttu madalat profiili.

Teisalt pole mul mingit vajadust oma eksiga suhelda. Meie laps on täiskasvanu ja muud pidepunktid puuduvad. Oma eksämmaga saan seevastu suurepäraselt läbi kuna ta lihtsalt on nii meeldiv inimene.
Külaline

Ei suhtle eksiga, sest pole põhjust. Laps on suur ja saavad omavahel ise oma kohtumised kokku lepitud, mina sinna ei sekku. Elatist eks ei maksa, ma ei viitsi selle mõnesaja pärast kohut ka käia. Ärgu siis maksku, kui tal sellest parem hakkab.
Külaline

Ekspeikadega saan hästi läbi, välja arvatud ühega, kelle puhul ma ei suuda mõista, miks ma temaga üldse suhtes olin. Aga need ju kõik sellised lühiajalised suhtekesed, mis nii viga harva juhuslikult kohtudes sõbralikult tere öelda või FB-s sünnipäevaks rõõmsalt õnne soovida.

Eksabikaasaga see-eest suhtlus ja hea läbisaamine puudub, kuigi meie elus oli enne lahutust ka palju ilusat. Aga hoolimatust suhtumisest meie lastesse pole võimalik mööda vaadata. Jah, me mokaotsast tervitame, kui nägema juhtume, aga see on ka kõik. Lapsed on vahepeal täisealiseks kasvanud, nende vastu ta huvi ei tunne, lahutusest alates juba, päris halb üllatus oli toona. Nooremat ei tundnud ühel üritusel vist äragi. Isegi elatise mitteküsimine ei soodustanud isa huvi laste vastu. Ma ei tahagi sellise inimesega läbi saada, ei hästi ega halvasti.
manaña
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas manaña »

Saan oma eksiga/laste isaga hästi läbi. Paremini kui suhtes olles. Me elame suhteliselt lähedal ka üksteisele, lastel on sedasi mugav käia kahe kodu vahel. Saan hästi läbi ka eksi uue naisega ning tema saab läbi minu kaaslasega.

Kui mu kaaslane nõuaks, et ma ei saaks oma eksiga läbi, siis ta poleks minu kaaslane.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 15:20 Ekspeikadega saan hästi läbi, välja arvatud ühega, kelle puhul ma ei suuda mõista, miks ma temaga üldse suhtes olin. Aga need ju kõik sellised lühiajalised suhtekesed, mis nii viga harva juhuslikult kohtudes sõbralikult tere öelda või FB-s sünnipäevaks rõõmsalt õnne soovida.

Eksabikaasaga see-eest suhtlus ja hea läbisaamine puudub, kuigi meie elus oli enne lahutust ka palju ilusat. Aga hoolimatust suhtumisest meie lastesse pole võimalik mööda vaadata. Jah, me mokaotsast tervitame, kui nägema juhtume, aga see on ka kõik. Lapsed on vahepeal täisealiseks kasvanud, nende vastu ta huvi ei tunne, lahutusest alates juba, päris halb üllatus oli toona. Nooremat ei tundnud ühel üritusel vist äragi. Isegi elatise mitteküsimine ei soodustanud isa huvi laste vastu. Ma ei tahagi sellise inimesega läbi saada, ei hästi ega halvasti.
paljku sul neid lühiajalisi suhteid oli? Kui pikad nad olid siis. Ma pakun, et aastas 3-4 tükki. Seega 3-4 kuused. Üllatus, üllatus, et su laste isa su eks on. Äkki ta ei olegi kindel, et lapsed tema omad on. Kas ikka on? Kui ikka paljude eksidega tihedalt ja sõbralikult suheldakse siis ei taha ükski mees sellise naisega elada. Nagu segasumma suvila.
Külaline

manaña kirjutas: 28 Juun 2024 08:01 Saan oma eksiga/laste isaga hästi läbi. Paremini kui suhtes olles. Me elame suhteliselt lähedal ka üksteisele, lastel on sedasi mugav käia kahe kodu vahel. Saan hästi läbi ka eksi uue naisega ning tema saab läbi minu kaaslasega.

Kui mu kaaslane nõuaks, et ma ei saaks oma eksiga läbi, siis ta poleks minu kaaslane.
Kui sinu kaaslane ei tee nagu sina tahad siis on nii ja siis on naa. Huvitav kelleks sa ennast pead? Üks ükikema kes ei osanud suhet ja perekonda hoida keksib ühel jalalt tyeisele ja röögib MINA, MINA, MINA.
Jätab sind ka see praegune tegelane varsti maha. Ei meeldi kellegile, et võtad naise pagasiga ja siis tuleb veelkorda üks pagas kaasa ja veel ja veel.
Külaline

Lugesin just eesti kollasest ajakirjast ühte ekside kisklemise lugu. Suure kismaga mindi lahku, aga aeg-ajalt siiski seksitakse, siis kiseldakse ja siis minnakse koos mitmenädalasele reisile. Seejärel sõimeldakse taas ja kutsutakse üksteist inetute nimedega. Ja pärast taotleb üks pool lähenemiskeeldu. Loen ja mõtlen, et milline puder ja kapsad ning olin mõttes väga kriitiline.

Siis meenus mulle aga mu oma lahutuse lugu, mis nende omast väga ei erine. Politseid me asjasse ei pidanud segama, aga ääretult inetuks läks asi küll. Hoolimata sellest oli perioode, kus me tülide vahepeal ka seksisime. Algatajaks oli eksmees, aga endale ausalt otsa vaadates ei mõista ma siiani, MIKS ma sellel toimuda lasin. See on kindlalt üks asi, mida oma minevikust kahetsen. Mäletan, kui halvasti ma ennast pärast seda tundsin. See jama kestis paar aastat, kuniks ma sellele konkreetselt lõpu tegin, aga eks andis korduvalt märku, et oleks tore seksiks kokku saada. Arvan, et seksivad eksid pole mingi harv nähtus, aga seda enam imestan, et miks siis üldse lahku mindi.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 13:17 Lugesin just eesti kollasest ajakirjast ühte ekside kisklemise lugu. Suure kismaga mindi lahku, aga aeg-ajalt siiski seksitakse, siis kiseldakse ja siis minnakse koos mitmenädalasele reisile. Seejärel sõimeldakse taas ja kutsutakse üksteist inetute nimedega. Ja pärast taotleb üks pool lähenemiskeeldu. Loen ja mõtlen, et milline puder ja kapsad ning olin mõttes väga kriitiline.

Siis meenus mulle aga mu oma lahutuse lugu, mis nende omast väga ei erine. Politseid me asjasse ei pidanud segama, aga ääretult inetuks läks asi küll. Hoolimata sellest oli perioode, kus me tülide vahepeal ka seksisime. Algatajaks oli eksmees, aga endale ausalt otsa vaadates ei mõista ma siiani, MIKS ma sellel toimuda lasin. See on kindlalt üks asi, mida oma minevikust kahetsen. Mäletan, kui halvasti ma ennast pärast seda tundsin. See jama kestis paar aastat, kuniks ma sellele konkreetselt lõpu tegin, aga eks andis korduvalt märku, et oleks tore seksiks kokku saada. Arvan, et seksivad eksid pole mingi harv nähtus, aga seda enam imestan, et miks siis üldse lahku mindi.
Ja ikka imestan neid mehi kes kannatavad oma uute kaaslaste eksid välja. Imestan neid naisi kes karjatavad, et kui minu praegune keelaks mul minu eksiga suhelda on ta ise varsti eks. Mina ei usu nendesse hästi läbi saavatesse eksidesse, et seal kunagi midagi ei toimu. Kui minu kaasa läheks oma eksi sünniopäevale ja jääks sinna ööseks jutuga, et kõik sõbrad seal ja midagi ei juhtu ja eksil on ka kaaslane siis mina teeks skandaali. Olen piisavalt elanud ja näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 13:25 Ja ikka imestan neid mehi kes kannatavad oma uute kaaslaste eksid välja. Imestan neid naisi kes karjatavad, et kui minu praegune keelaks mul minu eksiga suhelda on ta ise varsti eks. Mina ei usu nendesse hästi läbi saavatesse eksidesse, et seal kunagi midagi ei toimu. Kui minu kaasa läheks oma eksi sünniopäevale ja jääks sinna ööseks jutuga, et kõik sõbrad seal ja midagi ei juhtu ja eksil on ka kaaslane siis mina teeks skandaali. Olen piisavalt elanud ja näinud.
Elu on näidanud, et nii ta paraku on. Hästi läbi saavad ja mitte seksivaid ekse on imepisike protsent. Ikka kiigatakse korraks ka vanasse aeda sisse, nii nostalgia mõttes. Või põnevuse. Minu eks vajas tunnet, et ta on tahetud. Mina olin mahajäetu ja uus kodus oli see, kelle juurde mindi. Ja nii ta siis paitas oma ego kahe "tema pärast hullunud" naisega. Ta ei saanud üldse aru, miks ma "nii hästi toimivale" suhtlusele lõpu tegin ja temaga enam seksida ei soovinud.
Külaline

Minu üks kunagine suhe käis ka oma eksnaist aitamas ja last vaatmas. Ja seksimas. Tema eks siis seksis rõõmuga ja korduvalt. Kui juhtisin tähelepanu, et mulle ei meeldi need pikad päevad mis sa veedad oma eksi juures siis saadi veel vihaseks. Nad veel tegid nn ühisüritusi. Minu eks ja eksi eks ja nende laps. Lõppes siis kui teatati, et tehakse koos üks 3 päevane reis. Tagasi tuli panin ta asjad kokku ja palusin lahkuda. Vandus suuri silmi, et mitte midagi ei juhtunud nendel öödel. Laps magas nende vahel.
Kust tean. See naine rõõmuga ise rääkis. Kahjurõõmuga. Ütles, et igakord kui ta mu mehega ja enda eksiga seksis tundis ta rahulolu, et maksab sellega mulle kätte. Mees jäi minust ilma ja lõppes tal ka seks oma eksiga :)
Ja veel. Sellel naisel endal oli ka omal uus kaaslane olemas. Nad küll ei elanud koos, aga olemas ta oli. On siiani. Ma ei kujuta ettegi kuidas ta neid asju oma kaaslasele serveeris ja mida too arvas või arvata võis. Aga mehed on ka natuke rumalad selliste asjade puhul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist