39 mina. mees 45
Kõige veidram asi teie kaaslase puhul
-
Külaline
Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.
Müstika, kuidas propageerid leppimist asjadega, mis ei meeldi ning elu segavad, selle asemel, et toetada.
Vaat, kus südamlik ja toetav inimene tuli nüüd välja!
-
Külaline
Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.
Müstika, kuidas propageerid leppimist asjadega, mis ei meeldi ning elu segavad, selle asemel, et toetada.
-
Külaline
Mina pole kedagi pervoks kutsunud, ära topi mulle teiste öeldut suhu. Kui inimene on endaga rahul ja ei soovi end muuta, siis on ju kõik hästi. Milles su probleem on, ikka ei saa aru. Uskumatult segane jutt. Ütlesin, et mulle ei meeldi eemalehoidvad kõrvad ja porgandimoodi till. Kas mul pole õigust olla inimesega, kes mulle meeldib?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.
-
Külaline
No nehh! Meie miljonäriproua isiklikult jälle platsis. Vähe sellest, et ta on miljonär, on ta ka ääretult hea ja suure südamega inimene. Aitab oma lähikondsetel leida enda küljest iluvigu ning suures südamehelluses plekib need kinni.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:25Nii imelik on kellegi käsu peale oma keha muutma minna. Sinu esimest kaaslast oma kõrvad ei häirinud, aga kuulas sinu käsku ja ronis opile. Täiesti arusaamatu!Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:08
Mul oli esimene kaaslane peast eemalehoidvate kõrvadega. Loomulikult juhtisin sellele tähelepanu ja ta tegi opi. Nii õnnelik, sai väga ilusad kõrvad terveks eluks. Kui tiss vahib mujale, tehakse korrigeeriv opp. Imelikud küsimused.
Kui su järgmine kaaslane ütleb sulle, et sul on liiga väikesed tissid, siis lähed opile, ehkki sind ennast ei häiri?
On tõesti imelik kellegi käsu peale oma loomuomast keha muutma minna. Veelgi imelikum on mõnitada inimesi nende eripära tõttu - a la naised, kel on pikad häbememokad on väärakad ja nende mehed perverdid, kes peaks sellised naised kiiremas korras maha jätma.
Sul on prillid? Hä-häää! Mingi imelik oled või? Mul küll ei ole!
Tõesti, kui labane ja nõme võib mõni inimene olla, et sellisel, lasteaia tasemel, teiste inimeste looduse poolt antud välimust mõnitada.
-
Külaline
Mida sa topid oma 16 aastat nooremat? Ammu üle visanud, nagu katkine plaat. Kedagi ei huvita su noored mehed, jää ükskord vait.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37
Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.
-
Külaline
Kas tõesti valib keegi endale tilli välimuse järgi meest? Uskumatu!Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:00Mina pole kedagi pervoks kutsunud, ära topi mulle teiste öeldut suhu. Kui inimene on endaga rahul ja ei soovi end muuta, siis on ju kõik hästi. Milles su probleem on, ikka ei saa aru. Uskumatult segane jutt. Ütlesin, et mulle ei meeldi eemalehoidvad kõrvad ja porgandimoodi till. Kas mul pole õigust olla inimesega, kes mulle meeldib?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37
Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.
-
Külaline
Jaa, tõesti, selleks peab mega rikas olema, et 2500 eurot leidaKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37
-
Külaline
Sa ei tsiteeri mind, aga ka minul on meeles sinu jutt oma miljonitest ja 16 aastat nooremast mehest. Oma raha ja mehe tood igas võimalikus teemas sisse. Milleks siis imestada, et see inimestele lõpuks meelde jääb ja sinust siin foorumis omamoodi sarži joonistab?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:02Mida sa topid oma 16 aastat nooremat? Ammu üle visanud, nagu katkine plaat. Kedagi ei huvita su noored mehed, jää ükskord vait.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51
Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.
Alati mõtlen, et kas tegemist on ühe "ilutegijaga", sest jutt ja väljaütlemised on väga sarnased - ilma filtriteta, piduriteta ja tavainimese jaoks ootamatu ebaviisakusega. Ja ilu teema all käib samalt inimeselt andmine nende pihta, kes julgevad midagi öelda ilukirurgia ja -süstide vastu.
-
Külaline
2500 eurot ei ole tõesti mingi megasumma, aga ilmselgelt ei kingi keegi lihtsalt niisama sellist summat sõbrannale, et ta saaks oma s-tähte parandamas käia. Täiesti selgelt on sellise kommentaari eesmärk ennast upitada ja jälle meelde tuletada, et siin käib üks tegija-miljonär, kelle jaoks pole see mitte mingi raha, mida mingi pseudoteema jaoks nagu muuseas välja käia.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:08Jaa, tõesti, selleks peab mega rikas olema, et 2500 eurot leidaKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51
Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.
Vaat, kus südamlik ja toetav inimene tuli nüüd välja!, lausa miljonär, naerukoht. Kui sa siin töllerdamise asemel tööl käiksid, saaksid rahus selle paari kuuga säästetud.
-
Külaline
Millest sa, inimene, küll räägid? 2500 maksis lähedase silmaopp, tegu oli mu 19-aastase lapsega. Sõbranna opi ja peika kõrvade opi eest maksis riik. Mis upitamine, misasja? Pole ma mingi miljonär ega pole ammugi 16 aastat nooremat meest, lõpetage ära.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:172500 eurot ei ole tõesti mingi megasumma, aga ilmselgelt ei kingi keegi lihtsalt niisama sellist summat sõbrannale, et ta saaks oma s-tähte parandamas käia. Täiesti selgelt on sellise kommentaari eesmärk ennast upitada ja jälle meelde tuletada, et siin käib üks tegija-miljonär, kelle jaoks pole see mitte mingi raha, mida mingi pseudoteema jaoks nagu muuseas välja käia.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:08Jaa, tõesti, selleks peab mega rikas olema, et 2500 eurot leidaKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54
Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda., lausa miljonär, naerukoht. Kui sa siin töllerdamise asemel tööl käiksid, saaksid rahus selle paari kuuga säästetud.
-
Külaline
Mina ei too mingeid miljoneid ega 16 aastat nooremat meest. Sa pole siiani saanud aru, et seda teeb siinne kuulus naistevihkaja? Topib igas võimalikus teemas endaga hästi hakkamasaajatele naistele mingit 16 aastat nooremat meest. Sa oledki jälle tema? Või keegi, kes mitte millesti aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:14Sa ei tsiteeri mind, aga ka minul on meeles sinu jutt oma miljonitest ja 16 aastat nooremast mehest. Oma raha ja mehe tood igas võimalikus teemas sisse. Milleks siis imestada, et see inimestele lõpuks meelde jääb ja sinust siin foorumis omamoodi sarži joonistab?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:02Mida sa topid oma 16 aastat nooremat? Ammu üle visanud, nagu katkine plaat. Kedagi ei huvita su noored mehed, jää ükskord vait.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54
Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda.
-
Külaline
Saa haridus siis sad ka head palka. 2500 pole mingi summa ja oma sõbrantside jaoks peaks kahju olema või? Kui raha on võib seda kulutada. Miks ei peaks.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:172500 eurot ei ole tõesti mingi megasumma, aga ilmselgelt ei kingi keegi lihtsalt niisama sellist summat sõbrannale, et ta saaks oma s-tähte parandamas käia. Täiesti selgelt on sellise kommentaari eesmärk ennast upitada ja jälle meelde tuletada, et siin käib üks tegija-miljonär, kelle jaoks pole see mitte mingi raha, mida mingi pseudoteema jaoks nagu muuseas välja käia.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:08Jaa, tõesti, selleks peab mega rikas olema, et 2500 eurot leidaKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:54
Noo just maksis 2500 eur opi lähedasel kinni. Tallähedased vaesed, aga ta ise mega rikas. Tal on ka 16 a noorem peika kes seksib temaga sulgpatjadel igapäev kolm korda., lausa miljonär, naerukoht. Kui sa siin töllerdamise asemel tööl käiksid, saaksid rahus selle paari kuuga säästetud.
-
Külaline
Äkki peaksid vahet. Pausi ehk. Sinu see nn naistevihkaja jälitamine on muutunud foobiaks. Nagu midagi ei meeldu löäheb su vana leierdatud plaat käime. Need on kelle sõnad.....???Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:27Mina ei too mingeid miljoneid ega 16 aastat nooremat meest. Sa pole siiani saanud aru, et seda teeb siinne kuulus naistevihkaja? Topib igas võimalikus teemas endaga hästi hakkamasaajatele naistele mingit 16 aastat nooremat meest. Sa oledki jälle tema? Või keegi, kes mitte millesti aru ei saa?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:14Sa ei tsiteeri mind, aga ka minul on meeles sinu jutt oma miljonitest ja 16 aastat nooremast mehest. Oma raha ja mehe tood igas võimalikus teemas sisse. Milleks siis imestada, et see inimestele lõpuks meelde jääb ja sinust siin foorumis omamoodi sarži joonistab?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:02
Mida sa topid oma 16 aastat nooremat? Ammu üle visanud, nagu katkine plaat. Kedagi ei huvita su noored mehed, jää ükskord vait.
-
Külaline
Tema teab kuidas elama peab. Tema teab mis on õige ja vale. Tema teab kes on kes siin. Tema on meie foorumi ühiskondlik korrapidaja. Tegus proua.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 18:56Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:37Ei, mulle meeldivad mu rinnad. Kui ei meeldiks, opereeriksin meeldivaks, loomulikult. Eemalehoidvad kõrvad on kerge opiga lihtsalt likvideeritavad, mu peika oli tollal 18. Nii tänulik, et ta opile suunasin. Prillide puhul, kui võimalik, samuti opp. Maksin alles lähedase 2500 maksva opi kinni, kas sa arvad, et ta pole happy? Sõbrannaga olime noored, ta susistas L ja põristas R. Uurisin välja ja läksime koos ta keelekida lõikama.
-
Külaline
Sa võtad ju kaaslase endale sellisena nagu ta on. Ilmselt oled eelnevalt näinud ta häbememokkasid/kotte/kõrvasid jm. Mulle isiklikult tunduks veider, kui mees hakkaks järsku millegi korrigeerimiseks kuhugi suunama. Teine asi on see, kui inimest ennast häirib, siis muidugi tuleks kaaluda võimalusi probleemi lahendamiseks ja olla toetav.
-
Külaline
Ära sa siis väga pahanda, kui sinu JÄRJEKORDNE kaaslane ühel päeval su mingil x-pseudo põhjusel välja praagib. Või ütleb sulle lihtsalt su vanuse pärast sulle head aega!Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:00Mina pole kedagi pervoks kutsunud, ära topi mulle teiste öeldut suhu. Kui inimene on endaga rahul ja ei soovi end muuta, siis on ju kõik hästi. Milles su probleem on, ikka ei saa aru. Uskumatult segane jutt. Ütlesin, et mulle ei meeldi eemalehoidvad kõrvad ja porgandimoodi till. Kas mul pole õigust olla inimesega, kes mulle meeldib?Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 22:51Sina toetad? Mismoodi toetad? Mu meelest sa aina halvustad. Terve see teema on siin sinu mõnitamist täis. Sinu pähe muidugi ei mahu, et mõni inimene ehk ongi oma füüsilise eripäraga rahul ja ei näe vajadust seda muuta. Mõni võib-olla ei muuda meelega. Aga siis tuleb üks tädi, kes tituleerib sellised imelikeks ja pervodeks.
Sinu arust on selline suhe nagu ülim armastus, mida ihaldada endale?
-
Külaline
Tal on palju veidrusi. Oleme lahutamas.
Tolgendab paari asja ostmiseks iga päev mitmes erinevas ostukeskuses vahetult enne sulgemist. Kasutab kuivtolmuimejaid märja pinna, tekstiili peal, keerab tolmuimeja metsa, seest hallitama. Selliselt ära rikkunud viis masinat. Magab südatalvel aken lahti, hommikul elutoas 15 kraadi.
See inimene on saadaval.
Tolgendab paari asja ostmiseks iga päev mitmes erinevas ostukeskuses vahetult enne sulgemist. Kasutab kuivtolmuimejaid märja pinna, tekstiili peal, keerab tolmuimeja metsa, seest hallitama. Selliselt ära rikkunud viis masinat. Magab südatalvel aken lahti, hommikul elutoas 15 kraadi.
See inimene on saadaval.
-
Külaline
Miks te siis ometi ei osta masinat, mis sobib ka märja pinna koristamiseks?Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2025 16:42 Tal on palju veidrusi. Oleme lahutamas.
See inimene on saadaval.
-
Külaline
Siin on küsimus selles, kes peab täiskasvanud 40.aastasele mehele ostma sellise tolmuimeja, kas naine, kellest lahutama hakatakse, tema ema, tema isa või äkki teavitada sõpru, et rahad kokku paneksid. Lisaks tolmuimejate lōhkumisele, on inimesel ka harrastus pesta pesumasinas 1, max 2 hilpu. Ei pane masinat täis. Ei oska sorteerida elementaarset prügi, ei oska teha ära voodit ega vaadata, et riided maas ei vedeleks. Minu jaoks on jutt lühike, ilma kasvatuseta mehepojad koju kotile emade juurde tagasi.Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2025 17:45Miks te siis ometi ei osta masinat, mis sobib ka märja pinna koristamiseks?Külaline kirjutas: ↑20 Jaan 2025 16:42 Tal on palju veidrusi. Oleme lahutamas.
See inimene on saadaval.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist