Kas iluoperatsioonidel on vanusepiirang?
-
Külaline
Kas iluoperatsioonidel on vanusepiirang?
Kas iluoperatsioonidel on vanusepiirang? Ei pea siin silma näoga seotud oppe, vaid näiteks rinnad või kõht?
Ma olen terve elu olnud sale. Vahepeal ka liiga sale, aga kõht on muu kehaga... No ei ole otseselt paks, aga ei ole ka ilus, laudsile, nagu mulle meeldiks. Mitu last olen ka sünnitanud. Õnneks arme kõhul ei ole. Aga seda ei oska ise hinnata, kas on diastaas. Ma arvan, et on.
Olen terve elu meeletult pingutanud, et saada endale ilusat kõhtu. Pidanud tulemuslikku dieeti, teinud metsikus koguses trenni. Ka praegu teen 4 korda nädalas väga intensiivset trenni, kus paljud asjad hõlmavad just kõhulihaseid. Aga kõik täiesti nulltulemusega.
Kui kaalusin 52 kilo (pikkus 170) küsis mul üks tuttav, kas ma olen lapseootel. Noh - kõht on selline punu.
Olen fb ilukirurgia grupi liige ja mõnikord näen neid kõhuplastikaid. Aga tegijaks on alati noored naised. Mina olen juba 54. Kas minuvanustele üldse tehakse selliseid oppe? Võimalik, et sain valesti aru, aga kuskil jäi silma kellegi jutt, et üks arst ei võtnud 50+ vanust naist rinnaopile, kuna väidetavalt on liiga vana.
Ma olen terve elu olnud sale. Vahepeal ka liiga sale, aga kõht on muu kehaga... No ei ole otseselt paks, aga ei ole ka ilus, laudsile, nagu mulle meeldiks. Mitu last olen ka sünnitanud. Õnneks arme kõhul ei ole. Aga seda ei oska ise hinnata, kas on diastaas. Ma arvan, et on.
Olen terve elu meeletult pingutanud, et saada endale ilusat kõhtu. Pidanud tulemuslikku dieeti, teinud metsikus koguses trenni. Ka praegu teen 4 korda nädalas väga intensiivset trenni, kus paljud asjad hõlmavad just kõhulihaseid. Aga kõik täiesti nulltulemusega.
Kui kaalusin 52 kilo (pikkus 170) küsis mul üks tuttav, kas ma olen lapseootel. Noh - kõht on selline punu.
Olen fb ilukirurgia grupi liige ja mõnikord näen neid kõhuplastikaid. Aga tegijaks on alati noored naised. Mina olen juba 54. Kas minuvanustele üldse tehakse selliseid oppe? Võimalik, et sain valesti aru, aga kuskil jäi silma kellegi jutt, et üks arst ei võtnud 50+ vanust naist rinnaopile, kuna väidetavalt on liiga vana.
-
Külaline
Diastaasi ravi on midagi muud kui lihtsalt ilurasvaimu vms, see on med näidustus isegi. Eks täpsema vastuse saad loomulikult kliinikutest, mine käi konsutatsioonil, sada teada, mis sul seal ja kas saab midagi teha.
-
Külaline
Vanusepiirangut ei ole aga taastumine on kindlasti vanemas eas keerulisem. Küll aga ma ei taha uskuda, et operatsioonist keeldutakse vanuse tõttu, see ei ole loogiline.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:46 Kas iluoperatsioonidel on vanusepiirang? Ei pea siin silma näoga seotud oppe, vaid näiteks rinnad või kõht?
Olen hetkel 51kg ja 170 cm ehk siis üsna samades mõõtudes, samuti lapsed ja tekib ka see punu. Ma ütleks nii, et see ongi paratamatus ja tegelikult normaalne, sest kui kaal on normaalkaalu alumises otsas ja mõõdud väikesed, siis tundubki see kõht näiteks söömise-joomise järel väga punnis. Paksematel inimestel see nii välja ei joonistu, sest kogu ülejäänud keha on ka suurem. Kuhugi peavad ju su organid ja söödav toit ära mahtuma. Trenn seda ei kaota, teen samamoodi 4-5x nädalas jõutrenni ja olen üsna "kuiv", st lihased joonistuvad välja, ka kõhulihased. Hommikuti on kõht lame ja kõhulihaste piirid on näha. Kui on söödud hommikupuder ja suur tass kohvi+vesi, siis võin samamoodi lõdvas olekus rasedat meenutada.
-
Külaline
Aga unustasin lisada, et diastaasiga aitab ka füsio juures käimine. Ma käisin peale mõlemat sünnitust ning sain üsna kiirelt korda.
-
Külaline
Diastaasi ei kaota mingi "trenn", vaid spetsiaalne füsioteraapia. Lihtsam on lasta lihased kinni õmmelda (kui ei ole vaja suurt operatsiooni, siis piisab 15cm sisselõikest, kust saab lihastele ligi ja need kokku "traageldada"), aga tulemuse saab ka harjutustega.
-
Külaline
Diastaasiga võib tõesti aidata ka füsioterapeut. Kui aga on see vahe väga suur, siis aitab vaid operatsioon. Füsio oskab seda vaadata ja nõu anda. Kui on operatsioon vajalik, siis saab seda haigekassa kaudu ja sellisel juhul on see meditsiiniliselt näidistatud. Tasuta pole aga odavam, kui omal käel lasta korrigeerida.
Minul ka eluaeg punnkõht ees olnud. Aga füsio ütles, et diastaasi ei ole, vaid et mu rüht on vale ja mul on ülimalt nõgis selg, mis ajab kõhu punni. Seljalihaseid peab treenima. See hoiab ka rühi paigas.
Minul ka eluaeg punnkõht ees olnud. Aga füsio ütles, et diastaasi ei ole, vaid et mu rüht on vale ja mul on ülimalt nõgis selg, mis ajab kõhu punni. Seljalihaseid peab treenima. See hoiab ka rühi paigas.
-
Külaline
Mina tegin kõhuplastika 51 aastaselt ja taastumine oli väga kiire. Kahe nädala pärast läksin tööle ja kuu pärast soojamaa reisile. Juba järgmisel päeval sõitsin ise autoga koju. Poole nooremad halavad igasugu gruppides, et oli nii õudne ja valus, minul sellist kogemust ei ole. Ei öelnud küll keegi midagi vanuse kohta. Tervisenäitajad pidid muidugi olema korras, aga vanus küll asjasse ei puutunud.
-
Külaline
Iga kirurg ilmselt saab ise otsustada, kas ta seab mingi ealise piirangu või ei.
Mõni vb ei taha riski võtta, sest vanemana on tõesti komplikatsioonide oht suurem.
Mõni vb ei taha riski võtta, sest vanemana on tõesti komplikatsioonide oht suurem.
-
Külaline
Kuidas hilisemad tulemused on? Kas see väga pikk arm paistab silma? Mulle tundub see kuidagi väga kole.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 19:54 Mina tegin kõhuplastika 51 aastaselt ja taastumine oli väga kiire. Kahe nädala pärast läksin tööle ja kuu pärast soojamaa reisile. Juba järgmisel päeval sõitsin ise autoga koju. Poole nooremad halavad igasugu gruppides, et oli nii õudne ja valus, minul sellist kogemust ei ole. Ei öelnud küll keegi midagi vanuse kohta. Tervisenäitajad pidid muidugi olema korras, aga vanus küll asjasse ei puutunud.
-
Külaline
Hilisemad tulemused on väga head. See on silmalõikuse kõrval ainuke protseduur, mille järel näen ikka ülisuurt muutust. Tehti nii kõhuplastika kui rasvaimu. Figruur on nüüd nooruslik ja kõht laudsile. Arm ei torka üldse silma ja kui jumestuskreemi peale panna, pole üldse näha. Kuigi sellist vajadust on harva, et peab olema valges kohas alasti. Muidu see jääb ju pesu või bikiinide varju. See lodev kõht torkas palju rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 21:39Kuidas hilisemad tulemused on? Kas see väga pikk arm paistab silma? Mulle tundub see kuidagi väga kole.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 19:54 Mina tegin kõhuplastika 51 aastaselt ja taastumine oli väga kiire. Kahe nädala pärast läksin tööle ja kuu pärast soojamaa reisile. Juba järgmisel päeval sõitsin ise autoga koju. Poole nooremad halavad igasugu gruppides, et oli nii õudne ja valus, minul sellist kogemust ei ole. Ei öelnud küll keegi midagi vanuse kohta. Tervisenäitajad pidid muidugi olema korras, aga vanus küll asjasse ei puutunud.
-
Külaline
Kelle juures tegid?Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 09:47Hilisemad tulemused on väga head. See on silmalõikuse kõrval ainuke protseduur, mille järel näen ikka ülisuurt muutust. Tehti nii kõhuplastika kui rasvaimu. Figruur on nüüd nooruslik ja kõht laudsile. Arm ei torka üldse silma ja kui jumestuskreemi peale panna, pole üldse näha. Kuigi sellist vajadust on harva, et peab olema valges kohas alasti. Muidu see jääb ju pesu või bikiinide varju. See lodev kõht torkas palju rohkem silma.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 21:39Kuidas hilisemad tulemused on? Kas see väga pikk arm paistab silma? Mulle tundub see kuidagi väga kole.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 19:54 Mina tegin kõhuplastika 51 aastaselt ja taastumine oli väga kiire. Kahe nädala pärast läksin tööle ja kuu pärast soojamaa reisile. Juba järgmisel päeval sõitsin ise autoga koju. Poole nooremad halavad igasugu gruppides, et oli nii õudne ja valus, minul sellist kogemust ei ole. Ei öelnud küll keegi midagi vanuse kohta. Tervisenäitajad pidid muidugi olema korras, aga vanus küll asjasse ei puutunud.
-
Külaline
51/170 on kmi 17,6 ja see on alakaal, mitte 'normkaalu alumine ots'.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 11:15Vanusepiirangut ei ole aga taastumine on kindlasti vanemas eas keerulisem. Küll aga ma ei taha uskuda, et operatsioonist keeldutakse vanuse tõttu, see ei ole loogiline.Külaline kirjutas: ↑16 Jaan 2025 23:46 Kas iluoperatsioonidel on vanusepiirang? Ei pea siin silma näoga seotud oppe, vaid näiteks rinnad või kõht?
Olen hetkel 51kg ja 170 cm ehk siis üsna samades mõõtudes, samuti lapsed ja tekib ka see punu. Ma ütleks nii, et see ongi paratamatus ja tegelikult normaalne, sest kui kaal on normaalkaalu alumises otsas ja mõõdud väikesed, siis tundubki see kõht näiteks söömise-joomise järel väga punnis. Paksematel inimestel see nii välja ei joonistu, sest kogu ülejäänud keha on ka suurem. Kuhugi peavad ju su organid ja söödav toit ära mahtuma. Trenn seda ei kaota, teen samamoodi 4-5x nädalas jõutrenni ja olen üsna "kuiv", st lihased joonistuvad välja, ka kõhulihased. Hommikuti on kõht lame ja kõhulihaste piirid on näha. Kui on söödud hommikupuder ja suur tass kohvi+vesi, siis võin samamoodi lõdvas olekus rasedat meenutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline