Kas teie saate oma eksidega hästi läbi?
-
Külaline
Kas teie saate oma eksidega hästi läbi?
Mina üldiselt saan küll hästi läbi, sest mingit viha ei pea. Mõned on mind maha jätnud, osa olen mina. Kõige rohkem muidugi suhtlen eksiga, kellega mul on laps. Viimane suhtepartner pani seda väga pahaks, tema arust oli väga imelik, et miks eksiga sõbralikult räägitakse. Tema on oma eksidega ikka täiesti vaenujalal (keda tal on palju rohkem kui mul), vihkab neid kõiki südamest. Tema eksid on küll kõik tema maha jätnud joomise pärast. Kui räägid eksidega, tähendab see seda, et tahad tagasi. Minu jaoks on see mõtteviis jälle väga võõras. Minu arust läksime temaga normaalselt lahku, kuigi suhe läks halvasti. Pidevalt läksime tülli ja kolm korda ajutiselt lahku, enne kui lõplik lahkuminek tuli. Probleem oli see, et ta jõi ja kuna mu enda ema oli joodik ja mina ei joo üldse, siis me selles osas lihtsalt ei saanud koos olla. Osade naiste jaoks pole see mingi probleem ja ta leidiski kiiresti uue naise, seega minu arust pole mingit põhjust mind vihata. Aga eile nägime kogemata ühel jaanitulel ja ta keeras vihaselt selja mulle, ma tahtsin paar sõna juttu ajada lihtsalt viisakuse pärast. Mina ei saa sellisest käitumisest üldse aru.
Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Aga räägi siis meile ka kuidas on võimalik nii lahku minna, et asi pooleks inetu ja teinepool haiget ei saa. Tuled lihtsalt koju ja teatad oma mehele, et nüüd on kõik. Lahkuminek. Tunded said üleöö otsa ja üleüldse mul on juba teine silmapiiril. Mine ära.Lendorav kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:10 Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Ükski suhe ei saa otsa üleöö. Kui sina süüdistasid mind, et teen skandaali mingist ühest õllest, siis oli tegemist ikka tõsise alkoholiprobleemiga. Sõideti purjus peaga, ei peetud kokkulepetest kinni, kaoti ära keset ööd ja ilmuti kolme päeva pärast jne, jne. Ja sellest sai korduvalt ka räägitud, et mulle see ei sobi. Ja kuna sama mees oli sama probleemi pärast mitme naisega juba lahku läinud, siis ilmselt mina ei olnud ainus, kes sellise asjaga leppida ei suuda. Sellist suudabki kannatada naine, kes ise ka joob. Ja nagu ütlesin, tal on juba uus naine, seega ei tasu tema haigetsaamise pärast nii muretseda. Üleöö ei juhtu midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:24Aga räägi siis meile ka kuidas on võimalik nii lahku minna, et asi pooleks inetu ja teinepool haiget ei saa. Tuled lihtsalt koju ja teatad oma mehele, et nüüd on kõik. Lahkuminek. Tunded said üleöö otsa ja üleüldse mul on juba teine silmapiiril. Mine ära.Lendorav kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:10 Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Järgmine mees peab olema siis täiskarsklane. Ja ilma ühegi veata. Soovitavalt välismaa mees.
-
Külaline
Täiskarsklase ja alkohooliku vahel on ka variante olemas.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:42 Järgmine mees peab olema siis täiskarsklane. Ja ilma ühegi veata. Soovitavalt välismaa mees.
Vot selliseid lahkuminekuid minul ei ole olnud, seega sellelt seisukohalt ei oska ka midagi kommenteerida. Kui suhtes pikema aja jooksul on tunda, et järjest rohkem tahetakse erinevaid asju, nähakse tulevikku erinevalt, soovid ja tahtmised ei klapi enam nii nagu varem ja isegi rääkida nagu pole enam milleski. Isegi pikkade ja korduvate läbi arutamiste tulemusel on näha, on lahku kasvatud, siis lihtsalt lepitakse omavahel kokku, et see suhe ei vii enam kusagile ja minnaksegi sõbralikult lahku. Jah, alguses on ka siis üksi raske ja kurb aga sa saad ise aru, miks lahku mindi ja elad selle aja lihtsalt üle. Ma ei ole konfliktne ega üliemotsionaalne inimene, ega pole olnud ka mu parnerid - rahulikult ja selge mõistusega mõlema poole nägemus suhtest läbi arutades ei teki sellist kibestumist. Vähemalt ei ole tekkinud ei minul ega mu eksidel, muidu tõesti ei oleks vast võimalik normaalselt enam suhelda.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:24Aga räägi siis meile ka kuidas on võimalik nii lahku minna, et asi pooleks inetu ja teinepool haiget ei saa. Tuled lihtsalt koju ja teatad oma mehele, et nüüd on kõik. Lahkuminek. Tunded said üleöö otsa ja üleüldse mul on juba teine silmapiiril. Mine ära.Lendorav kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:10 Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Sina võid olla täheldanud mida iganes, aga ükski minu eelmine mees pole olnud täiskarsklane ja mingeid probleeme alkoholitarvitamine pole meie sustes tekitanud. See mees kadus ära ilma midagi ütlemata mitmeks päevaks, kõik laupäevad olid suhtelmiseks välistatud, sest siis ta oli purjus, sõitis purjus peaga, midagi kokku leppida ei saanud, sest ta ei pidanud lubadusi. Tulin külla, inimene oli taas purjus, läksime kinno, jälle purjus ja jäi seal magama. Lisaks oli purjus peaga tige ja saatis mingeid sõimlevaid sõnumeid, solvas, pärast palus andeks. Sellise inimesega on väga raske suhelda ka ilma igasuguste lapsepõlve traumadeta.Mina olen täheldanud, et naised lähevad ikka väga äärmustesse. Eriti need kes räägivad oma lapsepõlve traumadest. Või siis eelmise suhte traumadest. Neil on kõik must ja valge. Neil on palju nn punaseid jooni ja nemad välistavad kõiki ja kõike. EKRE kretiinid on nende kõrval lausa poisikesed.
Tegelikult varjatakse selle maski taha oma ebakindlus. Ja kuskilt on siis tekkinud arusaam, et seda saab varjata ülbusega. Kuidas seda teisiti nimetada.
-
Külaline
Olgu. Arusaadav. See mees oligi katkine ja alkoholi küüsis. Ja tõenäoliselt välja sellest ei rabele. Võtan kriitika tagasi ja vabandan. Ma oleks ka jätnud maha.
-
Külaline
Ilmselgelt on sul selle mehe vastu endiselt tugevad tunded.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:36Ükski suhe ei saa otsa üleöö. Kui sina süüdistasid mind, et teen skandaali mingist ühest õllest, siis oli tegemist ikka tõsise alkoholiprobleemiga. Sõideti purjus peaga, ei peetud kokkulepetest kinni, kaoti ära keset ööd ja ilmuti kolme päeva pärast jne, jne. Ja sellest sai korduvalt ka räägitud, et mulle see ei sobi. Ja kuna sama mees oli sama probleemi pärast mitme naisega juba lahku läinud, siis ilmselt mina ei olnud ainus, kes sellise asjaga leppida ei suuda. Sellist suudabki kannatada naine, kes ise ka joob. Ja nagu ütlesin, tal on juba uus naine, seega ei tasu tema haigetsaamise pärast nii muretseda. Üleöö ei juhtu midagi.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:24Aga räägi siis meile ka kuidas on võimalik nii lahku minna, et asi pooleks inetu ja teinepool haiget ei saa. Tuled lihtsalt koju ja teatad oma mehele, et nüüd on kõik. Lahkuminek. Tunded said üleöö otsa ja üleüldse mul on juba teine silmapiiril. Mine ära.Lendorav kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:10 Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Tõenäoliselt vastikus ja imestus, miks sellise peale üldse aega raisatud sai. Aga noh, jälle vanem ja targem terasid ja sõklaid vääriliselt hindama...Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 12:23 Ilmselgelt on sul selle mehe vastu endiselt tugevad tunded.
-
Külaline
Ole nüüd, rääkida tahtis mehega ikka neiu ja nüüdki hiljem tehakse siia postitus. Mehel naisi jalaga segada, TAgi läks mitu korda tagasi.
-
Külaline
Karjuvat vajadust mehe jaoks ei ole. Piirid on kindlalt paigas millist meest ei taha. Latti alla ei lase.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:49Mina olen täheldanud, et naised lähevad ikka väga äärmustesse. Eriti need kes räägivad oma lapsepõlve traumadest. Või siis eelmise suhte traumadest. Neil on kõik must ja valge. Neil on palju nn punaseid jooni ja nemad välistavad kõiki ja kõike. EKRE kretiinid on nende kõrval lausa poisikesed.
Tegelikult varjatakse selle maski taha oma ebakindlus. Ja kuskilt on siis tekkinud arusaam, et seda saab varjata ülbusega. Kuidas seda teisiti nimetada.
-
Külaline
Umbes sedasi jah. Mina nii tegingi ja minu õnneks ei hakanud ta ka suhet soojendama või midagi lubama, võttis oma asjad ja läks üürikasse. Tema panus asjade ja mööbli näol minu korterisse sai minu poolt talle rahaliselt tasutud, tühjade kätega ta ei läinud. Äkki ta ootas kuidas mina teda tagasi paluma lähen, ma mul ei olnud sellist plaani. Mingi tüliga me lahku ei läinud, suhtlesime veel aastaid pinnapealselt. Nüüd pole temast ammu ammu enam midagi kuulnud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:24Aga räägi siis meile ka kuidas on võimalik nii lahku minna, et asi pooleks inetu ja teinepool haiget ei saa. Tuled lihtsalt koju ja teatad oma mehele, et nüüd on kõik. Lahkuminek. Tunded said üleöö otsa ja üleüldse mul on juba teine silmapiiril. Mine ära.Lendorav kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:10 Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Ei suhtle nendega, aga kui kokku peaks juhtuma, siis muidugi ajaks juttu ja tsilliks. Ma arvan neist väga hästi. Mingite jobudega ma ju ei oleks (olnud) suhtes.
-
Külaline
Oled ikka väga uhke enda üle? Nautisid teisepoole šokki. Ütlesid ka, et tegelikult olen naabri Jaaniga juba kuid keppinud. Ja sind pole kunagi armastanud. Kao nüüd välja. Meie asi on läbi. Kuhu lähed pole minu asi.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 15:28Umbes sedasi jah. Mina nii tegingi ja minu õnneks ei hakanud ta ka suhet soojendama või midagi lubama, võttis oma asjad ja läks üürikasse. Tema panus asjade ja mööbli näol minu korterisse sai minu poolt talle rahaliselt tasutud, tühjade kätega ta ei läinud. Äkki ta ootas kuidas mina teda tagasi paluma lähen, ma mul ei olnud sellist plaani. Mingi tüliga me lahku ei läinud, suhtlesime veel aastaid pinnapealselt. Nüüd pole temast ammu ammu enam midagi kuulnud.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:24Aga räägi siis meile ka kuidas on võimalik nii lahku minna, et asi pooleks inetu ja teinepool haiget ei saa. Tuled lihtsalt koju ja teatad oma mehele, et nüüd on kõik. Lahkuminek. Tunded said üleöö otsa ja üleüldse mul on juba teine silmapiiril. Mine ära.Lendorav kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:10 Saan samuti täiesti normaalselt läbi. Inimesest kellega oled koos olnud, hoolid ju ikka ja tahad, et tal hästi läheb. Isegi kui tunded on ammu kadunud ja teema mõlema jaoks lõpetatud. Võib muidugi ka olla, et mul ei ole lihtsalt olnud selliseid inetuid lahkuminekuid, kus kummalegi mingi okas oleks hinge jäänud. Päris kohe peale lahkuminekut ei ole nendega kokku sattunud aga hiljem ikka. Tagasi ei taha ja uus partner ei ole ka kunagi imelikuks seda pidanud, et kui kokku saame ikka räägime.
-
Külaline
Mismõttes kuhu läheb? Ostab maja ja kolib sinna. Kogu maailma raha pidi ju meeste käes olema, naised ei jõua ise midagi osta, ainult meeste abil saavad midagi. Või siis pärasnduseks. Isalt, mitte emalt, loomulikult.
-
Külaline
Ei ole kõik raha meeste käes. Naised on osaliselt selle enda kätte saanud. Meestelt. Lahutustega, kingitustena, pärandustena jne. Aga sellegipoolest elab enamus neist üürikorterites.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 17:11 Mismõttes kuhu läheb? Ostab maja ja kolib sinna. Kogu maailma raha pidi ju meeste käes olema, naised ei jõua ise midagi osta, ainult meeste abil saavad midagi. Või siis pärasnduseks. Isalt, mitte emalt, loomulikult.
-
Külaline
Eks ikka helistab sünnipäeval ja pühade ajal, vahepeal ka niisama. Koos sai elatud üle kümne aasta. Noorelt alustasime. Suhtlus sõbralik, lahkuminek oli ka sõbralik minu poolt, ühiseid lapsi ei olnud. Lihtsalt ei tahtnud temaga enam koos elada, kuna napsutas minu jaoks liiga palju. Uue mehega ka lapsed ja mees täiskarsklane, 20 aastat abielu.
-
Külaline
Siin on imedemaa tõesti. Kanad on noored ja siredad, sünniaasta algas 2-ga nagu ühes teemas kuulsime. Abielu on samas ikka 20+ aastat kestnud ja neli last või palju neid oli.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist