Keskealiste meeste taktika tutvumiseks
-
Külaline
Keskealiste meeste taktika tutvumiseks
Ma olen ühes FB tutvumisgrupis ja seal on paljudel keskealistel meestel samasugune negatiivne ja halvustav kõnepruuk naiste suhtes nagu siin ühel härral. Panevad üles mingeid solvavaid huumoripärleid, et näe, uss tuli põõsas vastu, nõid luua seljas, mingid paksuse teemad jne. Ise näevad välja nagu mingid jubedused, koledad, vaesed, kõht ripub põlvini, aga kogu aeg on jutt, et siin grupis pole kedagi võtta, naised on lontis ja ülekaalulised. Kui mõni kenam naine kuulutuse paneb, siis hakkab, et issand, millised küüned, kui jube. Üks täna kirjutas, et tema paneb ikka proste, et 300 euro eest saab noore naise, omavanused absull ei eruta. No kui siin see mees tahab vist ennast nagu rohkem ventileerida, siis need mehed ju tegelikult proovivad siiski naist leida. Aga kas sellise taktikaga siis keegi neid tahab. Minu arust peaks ennast välja pakkudes ikka olema viisakas ja positiivne, aga kui naisi niimoodi kogu aeg maha teed, no siis tekib küsimus, et milleks sulle naine siis, kui nad kõik nii jubedad on. Ma ei saa aru sellest äraspidi loogikast kohe üldse. Ennast näidatakse kui halva iseloomu, negatiivse ellusuhtumise, naisi alavääristava nõmeda tropina ja siis kurdetakse, et keegi ei paku ennast välja.
-
Külaline
Esiteks. Kas sa ei saanud oma teemat alustada ilma halvustamata ja sildistamiseta. Sa pole enam perekoolis. Mille poolest sa nendest keskealistest meestest seal FB gruppides erined.
Aga ma olen neid gruppe külastanud ja see mis seal toimub on pehmelt öeldes tragikoomiline. Nii meeste kui naiste suhtes. Seal on hull see ka, et kohe pildid ja profiilid ka näha. Ja mulle tundub, et nad seal igavesed otsijad. Ja tõenäoliselt on nad ka erinevates tutvumiportaalides samuti.
Aga ma olen neid gruppe külastanud ja see mis seal toimub on pehmelt öeldes tragikoomiline. Nii meeste kui naiste suhtes. Seal on hull see ka, et kohe pildid ja profiilid ka näha. Ja mulle tundub, et nad seal igavesed otsijad. Ja tõenäoliselt on nad ka erinevates tutvumiportaalides samuti.
-
Külaline
Mina erinen selle poolest, et ei halvusta kogu aeg seal mehi, et küll on koledad, paksud, lühikesed, vaesed. Aga need mehed teevad seda. Otsimises pole midagi halba, aga lihtsalt nii polegi ju võimalik kedagi leida, kui sa kogu aeg üldistad, et naised on sellised, sellised, sellised ja seda seal iga päev kuulutad. Mis tahad neist siis üldse, kui nad on nii jubedad. Ole üksi siis. Ja kiidelda, kui toredad on prostid, no ma ei tea, kes sellist meest tahab.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:28 Esiteks. Kas sa ei saanud oma teemat alustada ilma halvustamata ja sildistamiseta. Sa pole enam perekoolis. Mille poolest sa nendest keskealistest meestest seal FB gruppides erined.
-
Muhhik
Hahaaa, mina ei ole FB üheski tutvumisgrupis. Aga olen ühes kogukonna grupis ja seal mingi tüüp aeg-ajalt paneb üles postitusi, et võtaks ühe rosinasilmse neiu kõrvale ja pead olema selline ja mõtlema selliselt, siis kirjuta. Mis krdi rosinasilmse ja miks seda neiut suva gruppidest otsitakse, jääb mõistatuseks. Ja otsiti vist u 19. eluaastast, tüüp ise oli pildi järgi u 35. Aga paar inimest oli talle kommentaare kirjutanud, et sellise jutu peale tänapäeval noored naised tutvuda ei soovi ja tee nagu sõbralikum tekst. Vastuseks tuli mingi solvunud sisin, et naised võiks ikka mehi usaldama õppida.
Profiil oli tal avalik, ma siis vaatasin, ülepäeviti jagas mingeid misogüünseid ja rassistlike kalambuure, sapised kibestunud postitused jne. Ilmselgelt kommenteerijatel oli õigus, naised ei kirjutanud talle, sest ta pani varsti jälle uue kuulutuse. Seal grupis inimesed umbes müüvad maasikaid ja kartuleid, reklaamivad üritusi ja asutusi, üks kamp päästab kohalikku metsatukka ja kakleb nendega, kes metsa päästa ei taha, kuulutavad leitud ja kaotatud esemeid ja loomi jne jne. Ja see tüüp siis otsib naist, aga ise samal ajal on tige naiste peale.
Profiil oli tal avalik, ma siis vaatasin, ülepäeviti jagas mingeid misogüünseid ja rassistlike kalambuure, sapised kibestunud postitused jne. Ilmselgelt kommenteerijatel oli õigus, naised ei kirjutanud talle, sest ta pani varsti jälle uue kuulutuse. Seal grupis inimesed umbes müüvad maasikaid ja kartuleid, reklaamivad üritusi ja asutusi, üks kamp päästab kohalikku metsatukka ja kakleb nendega, kes metsa päästa ei taha, kuulutavad leitud ja kaotatud esemeid ja loomi jne jne. Ja see tüüp siis otsib naist, aga ise samal ajal on tige naiste peale.
-
Külaline
Võibolla elab just seal kogukonnas selle mehe rosinasilmne ihaldatu, pahaaimamatult õnnelikku pereelu või on alles koolilaps, või mõni naabrinaine/peretütar kellele mees reaalis lähenedagi ei julge. Naispool pole huvitatud, ei külasta gruppi või ei tunne ennast isegi selles kirjelduses ära. Mees sellest frustreerunud ja vihane kogu maailma pealeMuhhik kirjutas: ↑24 Juun 2024 13:16 Hahaaa, mina ei ole FB üheski tutvumisgrupis. Aga olen ühes kogukonna grupis ja seal mingi tüüp aeg-ajalt paneb üles postitusi, et võtaks ühe rosinasilmse neiu kõrvale ja pead olema selline ja mõtlema selliselt, siis kirjuta. Mis krdi rosinasilmse ja miks seda neiut suva gruppidest otsitakse, jääb mõistatuseks. Ja otsiti vist u 19. eluaastast, tüüp ise oli pildi järgi u 35. Aga paar inimest oli talle kommentaare kirjutanud, et sellise jutu peale tänapäeval noored naised tutvuda ei soovi ja tee nagu sõbralikum tekst. Vastuseks tuli mingi solvunud sisin, et naised võiks ikka mehi usaldama õppida.
Kõik saavad just seda, mida nad väärt on- hästi näha kõigile, kes elu natuke laiemalt vaadata oskavad. Ei peaks seda isiklikult võtma.
Viimati muutis Barbara, 24 Juun 2024 14:55, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Ega neid onu Heino tüüpe ükski naine väga ei soovi. Ja siis tekibki see kibestumus kogu naissoo vastu.
-
Külaline
Ei tasu õpetada, kasulik kui ei leiaks…Muhhik kirjutas: ↑24 Juun 2024 13:16 Hahaaa, mina ei ole FB üheski tutvumisgrupis. Aga olen ühes kogukonna grupis ja seal mingi tüüp aeg-ajalt paneb üles postitusi, et võtaks ühe rosinasilmse neiu kõrvale ja pead olema selline ja mõtlema selliselt, siis kirjuta. Mis krdi rosinasilmse ja miks seda neiut suva gruppidest otsitakse, jääb mõistatuseks. Ja otsiti vist u 19. eluaastast, tüüp ise oli pildi järgi u 35. Aga paar inimest oli talle kommentaare kirjutanud, et sellise jutu peale tänapäeval noored naised tutvuda ei soovi ja tee nagu sõbralikum tekst. Vastuseks tuli mingi solvunud sisin, et naised võiks ikka mehi usaldama õppida.
Sellise jutuga mehed on eemaletõukavad jah. Kui tahes tehtud mees, kui tleb nimekirjaga kuidas naine olema peab, suhe sellisega oleks kah mehe pilli järgi tantsimine….
35 a meest kes peab naisi kogukonna gruppidest leidma, 19 a ei taha. 19 a polegi nendes gruppides, valest kohast otsib
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist