Kõige veidram asi teie kaaslase puhul
-
Külaline
Kõige veidram asi teie kaaslase puhul
Milline on kõige veidram või häirivam asi teie kaaslase puhul?
-
Külaline
Rebib vetsus käies umbes kümme tagumiku pühkimiseks parajat juppi wc-paberit valmis ja jätab suurema osa neist vetsurulli peale alles.
-
Külaline
No vähemalt jätab alles, mitte ei loobi puhtana vetsupottiKülaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 21:27 Rebib vetsus käies umbes kümme tagumiku pühkimiseks parajat juppi wc-paberit valmis ja jätab suurema osa neist vetsurulli peale alles.
-
Külaline
Ja sa oled sellisega koos?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:17Ei suuda tööd teha
-
Külaline
Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
Inimene on positiivse ellusuhtumisega ja lootis positiivset nr 2 resultaati, aga no kaasa pakutud supipoti pesuvesi ei anna ju tulemust. Pidi jälle pettunult tavaellu tagasi pöörduma ja roheteadliku inimesena jättis ettevalmistused järgmiseks korraks.
-
Külaline
Ei ole ilus jah.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:07 Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
-
Külaline
Minu kaaslasel ei ole veidraid omadusi, küll aga on neid minul. Ei hakka siin kõiki lahkama, aga üks paljudest on sundkäitumine.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 17:08 Milline on kõige veidram või häirivam asi teie kaaslase puhul?
-
Külaline
-
Külaline
Need saab normaalseks opereerida, üldjuhul naised nii teevedki, kel selline probleem.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:07 Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
-
Külaline
Kuigi see on väga tavaline "iluviga", on see siiski midagi, mille pärast naised oma keha häbenevad. Ka need, keda riides olles ihaldavalt vaadatakse.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:15Ei ole ilus jah.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:07 Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
-
Külaline
-
Külaline
Paljud ei tee. Ja siis seksivadki pimedas kord kuus. Või siis on eksiarvamusel, et iga keha on omamoodi ilusKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 08:37Need saab normaalseks opereerida, üldjuhul naised nii teevedki, kel selline probleem.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:07 Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
-
Külaline
Kes peale sinu ja su mehe neid veel peaks nägema, et nii mures oled?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:15Ei ole ilus jah.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:07 Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
-
Külaline
Absoluutselt. Saunad, dushiruumid-kohad, kus oled kümnete ees alasti. Suvel rannas-need on pükstest läbi näha.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:17Kes peale sinu ja su mehe neid veel peaks nägema, et nii mures oled?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:15Ei ole ilus jah.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 22:07 Kõige veidram asi on selline. Väikesed häbememokad on hästi suured ja ulatuvad suurte vahelt "pikalt välja". Alguses oli see päris ehmatav. Eelmistel naistel olid väikesed häbememokad suurte mokkade vahel ilusti peidus. Tänaseks olen muidugi sellega harjunud.
-
Külaline
Peale trenni käid ju pesemas, pesuruumis on alati mitmeid naisi ja osa neist vahib üsna otse. Eks parem on tõesti kodus pesta, kui raha operatsiooni jaoks ei ole.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:19Absoluutselt. Saunad, dushiruumid-kohad, kus oled kümnete ees alasti. Suvel rannas-need on pükstest läbi näha.
Uut meest ka ei julge otsida, kompleks on niivõrd suur.
Mõnele naljakas, teisele igapäevane häbi.
-
Külaline
Kui arutult rumal jutt ja siis imestatakse, miks osad naised oma keha häbenevad. Neid häbememokki korrigeerivaid üliebakindlaid kirurgiafänne on ikka mikroskoopiline hulk täiesti tavaliste ja normaalsete naiste hulgas. Kõigi naiste omad on erinevad ja neid, kel väiksemad on täiesti suurte varjus on samamoodi väga väike vähemus. Mõttetu on toita avalikus foorumis teiste ebakindlusi.
/Pikkade tööaastate jooksul näinud kümneid, kui mitte sadu tuhandeid tutte/
-
Külaline
Ei, ikka päris naisi. Või siis näiteks naked attraction saadet. Võid ka vaadata ja võrrelda.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 12:44Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 12:28Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2025 11:51 Kui arutult rumal jutt ja siis imestatakse, miks osad naised oma keha häbenevad. Neid häbememokki korrigeerivaid üliebakindlaid kirurgiafänne on ikka mikroskoopiline hulk täiesti tavaliste ja normaalsete naiste hulgas. Kõigi naiste omad on erinevad ja neid, kel väiksemad on täiesti suurte varjus on samamoodi väga väike vähemus. Mõttetu on toita avalikus foorumis teiste ebakindlusi.
-
Külaline
Sellisesse saatesse saad minna ikka siis, kui sul on oma kehaga väga head suhted, ei häbene midagi. Kui paljud naised oleks valmis sinna minema? Väga üksikud. Ja nendega ongi saade tehtud.
See pole selline saade, mille põhjal statistikat teha. Günekoloog saab statistikat teha. Günekoloog näeb igasugu mokkasid, ka nende omasid, kes neid üldse näidata ei tahaks.
Häbelikumad daamid ei jõua naljalt ka igaühe voodisse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist