Unenäo seletamine

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Unenäo seletamine

Postitus Postitas Külaline »

Nägin unes et surnud vanemaga tekkis suur riid.Mida võib antud uni ennustada?
Külaline

Halba ilma
Külaline

Et päeval sööd mitu korda, ole libedaga ettevaatlik ja õhtul jääd taas uniseks.
Külaline

Minu lapsepõlves öeldi, et surnu unes nägemine tähendab ilmamuutust. Surnult ei tohtinud midagi vastu võtta ega temaga kaasa minna - neil tegevustel olid halvad tähendused.
Olen oma surnud lähedasi unes näinud, tavaliselt panen seejärel hauale küünla või praegusel talvisel ajal põletan kodust küünalt. Olid head suhted elus, ei usu, et nad teispoolsuseski mulle halba sooviks.
Külaline

See ei tähenda mitte midagi. Aju töötleb infot ja puhastab ennast, mis sokk sealt välja tuleb, ei tea keegi.
Külaline

Unenäos surnuga midagi koos tegemine(söömine,autoga sõitmine, voodis olema jne) ennustab haigust ja raskusi.
Antud juhul riiuga tõugatakse surnut nagu eemale(lahkheli) . Seega see peaks ennustama haigusest paranemist või raskuste peatset kadumist. Mina tõlgendaks seda unegu nii.
Külaline

Kui näed unenäos midagi halba -riidu,õnnetust,ebaõnne,vargust jne..siis päris elus see ennustab just vastupidist.
Külaline

Nägin täna unes, et arutle.ee foorumis olid anonüümsete kirjutajate kasutajanimed nähtavad koos täisnime ja pildiga. Ja see õlitähis oli üks mu tuttav, mõned tuttavad olid veel.
Mida see küll tähendab :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2025 10:10 Nägin täna unes, et arutle.ee foorumis olid anonüümsete kirjutajate kasutajanimed nähtavad koos täisnime ja pildiga. Ja see õlitähis oli üks mu tuttav, mõned tuttavad olid veel.
Mida see küll tähendab :lol:
See tähendab seda, et su tuttav nägi ka sinu täisnime ja pilti. Hiljem pole teil vaja foorumisse tullagi, saate päriselus omavahel arutleda.
Külaline

Milline on õlitähis? 🤔
Külaline

Ma näen tihti surnud inimesi unes, aga nad ei räägi minuga. Ma ei mäleta, et nad midagi mulle öelnud oleks. Nad lihtsalt on ja käivad ja on teemas, aga sõnu ma pole kuulnud. Öeldakse, et kui surnud inimene on su unenäos, siis on tähtis jätta meelde, mida ta ütleb. Mulle nagu ei öelda midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 11:15 Milline on õlitähis? 🤔
https://www.selver.ee/universaaloli-wd-40-100-ml
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 21:52
Külaline kirjutas: 21 Jaan 2025 11:15 Milline on õlitähis? 🤔
https://www.selver.ee/universaaloli-wd-40-100-ml
Aa, sa mõtled libestimeest!
Külaline

Mina nägin unes, et oli külm talvepäev ja läksin oma isa ja tema naisega minu kadunud ristivanematele õnne soovima. Justkui oleks ristiema sünnipäev olnud. Mäletan, et seisime nende maja ees, ristivanemate lapsed olid ka seal, poeg tuli majast välja, väike Eesti lipp käes. Ja minul oli väike USA lipp käes. Lehvitasime neid ja soovisime mu ristiemale õnne. Seejärel võtsin oma isal ja tema naisel käe alt kinni ja jalutasime minema. Mida see võiks tähendada?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist