Kodanikupalgast olen ma korduvalt kirjutanud. 200eurise kodanikupalga veab ilusti välja. Eesmärk oleks sel moel maksustada just võõrtööjõudu ja hallipassimehi, et viimastel tekiks ka motivatsioon kodakondsust taotleda.kana kirjutas: ↑15 Jaan 2025 04:45täitsa huvitavad mõtted sul."Toetan igasugu muid vabadusi, võõrtööjõu vabam riiki lubamine, asendusemaduse, eutanaasia ja polügaamia lubamist. Pankade maksustamist, lastetusmaksu". selle osaga olen päris nõus. kõige keelamine on napakas, inimene ise otsutab, kuidas talle elada meeldib.Tõutäkk kirjutas: ↑14 Jaan 2025 23:58 Mina ka ei tea keda valida. Olen koguaeg Isamaa valija olnud, viimastel valimistel andsin hääle parempoolsetele. Mu maailmavaade on ka natuke iseäralik. Pooldan vaesema ühiskonnakihi oluliselt väiksemat maksustamist ja kodanikupalka. Oleksin nagu sots.
Pooldan lastega perede suuremat toetamist, oleks nagu Isamaalane.
Pooldan immigratsiooni piiramist, oleks nagu Ekre.
Toetan igasugu muid vabadusi, võõrtööjõu vabam riiki lubamine, asendusemaduse, eutanaasia ja polügaamia lubamist. Pankade maksustamist, lastetusmaksu ja nagu õeldud siis ka kodanikupalka ja suuremaid peretoetusi.
Seda õiget erakonda mul polegi. Eks ma seal Isamaa ja Parempoolsete vahel kõigun.
vaeste väiksem maksustamine on ka loogiline. kodanikupalka meie riik välja ei vea.
lastetusmaks on nii ja naa. automaksu ma idee järgi pooldaksin, aga sellest tehti farss. mina näen, et automaks hoiab loodust ja keskkonda. meil kehtestatu maksustab uusi ja väikese saastamisega autosid, vanad suitsevad rondid ei maksa miskit. see ajab mul kopsu üle maksa.
Vastu olen vaid muidusööjatest migrantide vastuvõtmisele. Võõrtööjõud peaks saama vabalt tulla vaid kuni aastase viisaga. Siis kodumaal käima ja uut viisat taotlema. Vältimaks võõrtööjõu juurdumist ja hoidmaks neid ka seaduskuulekamana kui keskmist kodanikku.