Quasimodo ja hing

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Quasimodo ja hing

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui on kehva välimusega aga hea südamega inimene, kuidas suhtute? Kas võtate oma sõbraks/paariliseks? Mingites teemades on välja tulnud, et välimus on tähtis. Aga sisemine ilu on ju ka tähtis.. Kas teile on väliselt kole inimene vastumeelne? Kui inimene on armunud, siis muutub kole ka ilusaks.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Peaasi et on raha.
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

Tolmukübe kirjutas: 14 Jaan 2025 12:15 Kui on kehva välimusega aga hea südamega inimene, kuidas suhtute? Kas võtate oma sõbraks/paariliseks? Mingites teemades on välja tulnud, et välimus on tähtis. Aga sisemine ilu on ju ka tähtis.. Kas teile on väliselt kole inimene vastumeelne? Kui inimene on armunud, siis muutub kole ka ilusaks.
sõbra väljanägemisele mul nüüd küll mingeid nõudmisi pole - peaasi, et on nutikas ja huvitav inimene. paarilisega on teine teema - kui ta välimus ei ole minujaoks atraktiivne, ei juhtu selles suunas midagi. raha ei ole minujaoks kummalgi juhul oluline.
Külaline

kana kirjutas: 14 Jaan 2025 13:01
Tolmukübe kirjutas: 14 Jaan 2025 12:15 Kui on kehva välimusega aga hea südamega inimene, kuidas suhtute? Kas võtate oma sõbraks/paariliseks? Mingites teemades on välja tulnud, et välimus on tähtis. Aga sisemine ilu on ju ka tähtis.. Kas teile on väliselt kole inimene vastumeelne? Kui inimene on armunud, siis muutub kole ka ilusaks.
sõbra väljanägemisele mul nüüd küll mingeid nõudmisi pole - peaasi, et on nutikas ja huvitav inimene. paarilisega on teine teema - kui ta välimus ei ole minujaoks atraktiivne, ei juhtu selles suunas midagi. raha ei ole minujaoks kummalgi juhul oluline.
Ei, muidugi, jah ... eks me proovime uskuda 8-)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 13:37Ei, muidugi, jah ... eks me proovime uskuda 8-)
Teietad ennast?
kana
Kontakt:

Postitus Postitas kana »

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 13:58
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 13:37Ei, muidugi, jah ... eks me proovime uskuda 8-)
Teietad ennast?
no ta luges, et foorumis on ikka vaja kena ja viisakas olla - saa sa siin aru, kuidas see käib :D
Külaline

Hawthoriacooperi kirjutas: 14 Jaan 2025 15:10 Täpsusta kehva välimust. Ja Quasimodo tähendab, et jutt käib siis meesterahvastest? Ma olen cis naine ja meeste puhul "kehv välimus" tavaliselt tähendab u et ülekaalus, katkised/puseriti hambad, lohakad riided, akne, sakris juuksed jms. Sellist mina ei võta paariliseks jah, sest need asjad on kõik tingitud kehvast enesehooldusest ja ma tõesti ümber kasvatada täiskasvanud meest ei soovi.
Asjad, mida ise muuta ei saa, nt pikka või lühikest kasvu, mingid armid, näojooned jms mind üldiselt ei häiri.
Mis aastal sind pühakuks kuulutati?
Külaline

Kehva välimuse niisama elaks üle ka kaaslase puhul, aga mädased visrtikud näos, rähm silmanurgas... vot see oleks ikka liiga eemaletõukav.
Külaline

Kehv välimus on lisaks kehale ka mittekena, mittesümpaatne nägu.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 20:31 Kehv välimus on lisaks kehale ka mittekena, mittesümpaatne nägu.
Sõbra puhul ma sellele tähelepanu ei pööra, kui on muidu sümpaatne ja hea inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 20:36
Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 20:31 Kehv välimus on lisaks kehale ka mittekena, mittesümpaatne nägu.
Sõbra puhul ma sellele tähelepanu ei pööra, kui on muidu sümpaatne ja hea inimene.
Loomulikult, pidasin silmas mehekandidaati.
Mul on üks tuttav-väga rikas, hästi hoolitsetud nii näost, kui kehast, hästi riides, korralik maja ja auto, tore ja tark-no ei hakanud ta näolapp mulle meeldima, kuigi ta ei olnud kuidagi inetu. Lihtsalt polnud minu maitse. Kuigi meeldisin talle väga. Saime mitmeid kordi kokku, käisime söömas, sai nalja, arutasime investeeringuid. Ütlesingi kohe ära, et kui soovib, võime sõpradena jätkata. Nüüd nii juba 7 aastat, kaaslased nii mul kui tal.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 20:12 Kehva välimuse niisama elaks üle ka kaaslase puhul, aga mädased visrtikud näos, rähm silmanurgas... vot see oleks ikka liiga eemaletõukav.
See on ju väga kergesti eemaldatav probleem :?
Külaline

Mehena arvan nii. Naise puhul on oluline nii meeldiv nägu, ilus keha kui ka hea iseloom (sisemine ilu). Kui kõik need kolm "komponenti" on olemas, siis on oht naisesse ära armuda. Mõni naine on superilusa kehaga, aga näolapp on keskpärane, teisel on väga kena näolapp, aga keha on jäme nagu tünder. Igasuguseid variante on olemas. Mees vaatab alguses naise välimust, siis asub tutvuma ja siis alles jõutake sisemise iluni ehk saadakse aru, et naisel on hea iseloom. See oli hästi lühidalt.
Külaline

Ma sõprade puhul küll välimust ei hinda. Elukaaslase või abikaasa puhul ilmselt algul ka hindaks välimust, kui ikka väga eemaletõukav välimus oleks, siis sisemise iluni ilmselt ei jõuaks või vähemalt nooruses poleks jõudnud. Samas kui ikka oleks, siis ilmselt polels ka selle peale mõelnud, et lapsed võivad teise vanema koleduse pärida. Kuigi ma ise ka mingi kaunitar pole, siis lapsed võiksid ka vähemalt samapalju süpmaatsed olla välimuse poolest kui mina. Praegu kui lapsed on juba täiskasvanud, siis ei tundu just väga hea mõte neile teadlikult kaada anda mingi halb geenikombinatsioon, olgu see siis inetus välimuses, pärilikes haigustes, halvas iseloomus või milles iganes. Kombinatsioonist kole ja tark ning ilus ja loll on ainult 25% võimalust saada ilus ja tark laps, aga miks siis kui tuleb kola ja loll, samuti 25% võimalust?
Kas Quasimodo üldse oli 100% kole ja hea? Kole küll aga tema headus seisnes vist pigem armumuses Esmeraldasse ja oma armnastuse objekti heaks kõige ohverdamises. Parandage mind kui valesti meeles on.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 15:47Mis aastal sind pühakuks kuulutati?
Vaata... sinu puhul on asi siiski kehvas iseloomus.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 21:59 Mehena arvan nii. Naise puhul on oluline nii meeldiv nägu, ilus keha kui ka hea iseloom (sisemine ilu). Kui kõik need kolm "komponenti" on olemas, siis on oht naisesse ära armuda. Mõni naine on superilusa kehaga, aga näolapp on keskpärane, teisel on väga kena näolapp, aga keha on jäme nagu tünder. Igasuguseid variante on olemas. Mees vaatab alguses naise välimust, siis asub tutvuma ja siis alles jõutake sisemise iluni ehk saadakse aru, et naisel on hea iseloom. See oli hästi lühidalt.
Naisena usun. Õnneks ilu on vaataja silmades ja see, mis ebameeldiv ühele, võib olla vägagi meeldiv teisele. Nii on ka naiste puhul, vaata kasvõi siin olnud kaunismehe teemart, ikka väga erinevad eelistused.
Näolappi ikka väga ei muuda, kui siis lõikustega. Jah, saab meikida, aga see pettus ei saa igavesti kesta. Keha on palju lihtsam vormida.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Jaan 2025 20:36 Sõbra puhul ma sellele tähelepanu ei pööra, kui on muidu sümpaatne ja hea inimene.
Kusjuures ma olen kuulanud VÄGA moondunud inimeste (sünnitraumad ja gen.haigused põhjuseks, palju hullemini kui mingi Quasimodo küür) lugusid TED kanalilit- kui alguses ma näen nende kohutavaid väändunud nägusid ja kehasid, siis nende juttu kuulates muutuvad nad järjest sümpaatsemaks ja ma enam ei "näegi" neid, see pole enam tähtis, nendega võiks vabalt sõber olla, sest nad on nii ägedad!
Nt Robert Hoge, Sam Berns (rip) või Lizzie Velasquez jpt
Külaline

Olen märganud, et mida kauem inimest tunned ja temaga lävid, seda rohkem unustad ära ta välimuse, ja seda enam näed, mis ta sisemiselt on. Kusjuures kehva välimust ei pane enam eriti tähelegi, kuid kehv iseloom hakkab ajaga järjest enam võimenduma, muutudes lõpuks talumatuks.

Mida keegi kehvaks välimuseks peab, see on jällegi väga laialivalguv, jutt vaid siiski sellisest olukorrast, kus inimene ei haise vms.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Ütleksin ka, et kehva välimusega on võimalik aegamööda harjuda või isegi vahel muutub mõni välimuse omapära armsaks, kui tegu on toreda inimesega. Kehva iseloomuga harjuda pole võimalik, lihtsalt vähendadki siis kokkupuudet selle inimesega ja kogu moos.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist