Mida ta temas leiab?
Mida ta temas leiab?
Kui vaatate oma tuttavaid paare, kas olete mõelnud, mida üks teises leiab, või miks nad küll koos on?
-
Külaline
Mul on hoopis see küsimus, et kas sa oled foorumi palgal?
-
Külaline
Ühe tuttava paari puhul olen küll seda mõelnud. Tegemist on minu mehe sõbra ja tema naisega, mees on teada-tuntud naistemees ega varjagi seda eriti. Nad on juba kooliajast koos olnud, 20 aastat kindlasti ja olen suht kindel, et see naine on oma mehe elukommetest teadlik. Naine saaks suurepäraselt ka ise hakkama, on haritud ja hea sissetulekuga. Mina tõesti aru ei saa, miks sellise tüübiga peaks üks tark ja kena naine koos olema.
See mees on isegi mulle ligi tikkunud, oma sõbra naisele!
-
Külaline
Ega täkk ei karga kui mära indle. Mõtle selle üle.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:04 Ühe tuttava paari puhul olen küll seda mõelnud. Tegemist on minu mehe sõbra ja tema naisega, mees on teada-tuntud naistemees ega varjagi seda eriti. Nad on juba kooliajast koos olnud, 20 aastat kindlasti ja olen suht kindel, et see naine on oma mehe elukommetest teadlik. Naine saaks suurepäraselt ka ise hakkama, on haritud ja hea sissetulekuga. Mina tõesti aru ei saa, miks sellise tüübiga peaks üks tark ja kena naine koos olema.
-
Külaline
Sa nagu päriselt hobustest midagi tead ka või? Olles pool elu elanud hobustega majapidamises, võin sulle kinnitada, et on täkke, kes kargavad isegi surnud mära. Mõtle selle üleKülaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:10Ega täkk ei karga kui mära indle. Mõtle selle üle.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:04 Ühe tuttava paari puhul olen küll seda mõelnud. Tegemist on minu mehe sõbra ja tema naisega, mees on teada-tuntud naistemees ega varjagi seda eriti. Nad on juba kooliajast koos olnud, 20 aastat kindlasti ja olen suht kindel, et see naine on oma mehe elukommetest teadlik. Naine saaks suurepäraselt ka ise hakkama, on haritud ja hea sissetulekuga. Mina tõesti aru ei saa, miks sellise tüübiga peaks üks tark ja kena naine koos olema.
-
Külaline
Ära valeta.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:14Sa nagu päriselt hobustest midagi tead ka või? Olles pool elu elanud hobustega majapidamises, võin sulle kinnitada, et on täkke, kes kargavad isegi surnud mära. Mõtle selle üleKülaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:10Ega täkk ei karga kui mära indle. Mõtle selle üle.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:04 Ühe tuttava paari puhul olen küll seda mõelnud. Tegemist on minu mehe sõbra ja tema naisega, mees on teada-tuntud naistemees ega varjagi seda eriti. Nad on juba kooliajast koos olnud, 20 aastat kindlasti ja olen suht kindel, et see naine on oma mehe elukommetest teadlik. Naine saaks suurepäraselt ka ise hakkama, on haritud ja hea sissetulekuga. Mina tõesti aru ei saa, miks sellise tüübiga peaks üks tark ja kena naine koos olema.
-
Külaline
Miks mulle sõbrannade mehed külge ei aja. Miks nad sinu puhul eeldavad, et on võimalik jõuda voodisse sinuga. Mõtle selle üle.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:13 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Mõni lööb külge absoluutselt igaühele. Meil on üks kolleeg vanamees selline. Ja mitte ükski naine nendest ohvritest ei ole vähimalgi määral huvitatud. Ka sellel tüübil on kodus naine. Sellised mõtlevad, et piisab sellest, et temale naine meeldib, mida see vastaspool mõtleb, ei ole oluline. Mõtle selle üle.
-
Külaline
Mitte igaühele vaid sulle ja sinu tuttavatele. Oleme täpsed ikka.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 15:43Mõni lööb külge absoluutselt igaühele. Meil on üks kolleeg vanamees selline. Ja mitte ükski naine nendest ohvritest ei ole vähimalgi määral huvitatud. Ka sellel tüübil on kodus naine. Sellised mõtlevad, et piisab sellest, et temale naine meeldib, mida see vastaspool mõtleb, ei ole oluline. Mõtle selle üle.
-
Külaline
Ja kus sa surnud märadega kokku puutusid?
-
Külaline
Kadedus.
-
Külaline
Ohhh jummel küll. Surnud täkud või?
-
Külaline
äkki sa oled nii kole
-
Külaline
Võib-olla surnud mära on liialdus, kuid see on ju küll õige, et enamus loomi kargavad suvalist loomakujulist objekti. Ja konnad näiteks kindlasti kargavad ka surnud konna, nii et võib-olla ka hobused?
-
Külaline
Jah, kuid elavat mära nad EI KARGA, sest too lihtsalt ei luba. Just nimetatud seigale antud allegooria vihjabki.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 18:13Võib-olla surnud mära on liialdus, kuid see on ju küll õige, et enamus loomi kargavad suvalist loomakujulist objekti. Ja konnad näiteks kindlasti kargavad ka surnud konna, nii et võib-olla ka hobused?
-
Külaline
Kargavad kui jõud vähegi üle käib. See on nii debiilne lause lihtsalt. Mitte mingit seost päriseluga sellel ei ole. Loomamaailmas on vägistamine tavaline.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 18:23Jah, kuid elavat mära nad EI KARGA, sest too lihtsalt ei luba. Just nimetatud seigale antud allegooria vihjabki.
-
Külaline
Et nagu paneb pikali või? Tõstab hammastega saba üles? Mida sa jampsid.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 23:27Kargavad kui jõud vähegi üle käib. See on nii debiilne lause lihtsalt. Mitte mingit seost päriseluga sellel ei ole. Loomamaailmas on vägistamine tavaline.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 18:23Jah, kuid elavat mära nad EI KARGA, sest too lihtsalt ei luba. Just nimetatud seigale antud allegooria vihjabki.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 18:13
Võib-olla surnud mära on liialdus, kuid see on ju küll õige, et enamus loomi kargavad suvalist loomakujulist objekti. Ja konnad näiteks kindlasti kargavad ka surnud konna, nii et võib-olla ka hobused?
-
Külaline
Tead, vaata national geographicut. Ma ei viitsi seletada mingile kolmeaastasele, kuidas lapsi tehakse.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 00:12Et nagu paneb pikali või? Tõstab hammastega saba üles? Mida sa jampsid.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 23:27Kargavad kui jõud vähegi üle käib. See on nii debiilne lause lihtsalt. Mitte mingit seost päriseluga sellel ei ole. Loomamaailmas on vägistamine tavaline.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 18:23
Jah, kuid elavat mära nad EI KARGA, sest too lihtsalt ei luba. Just nimetatud seigale antud allegooria vihjabki.
Rääkimata sellest, et hobusepidajad vahel sõna otseses mõttes hoiavad mära kinni, kasvõi mokapööraga, et täkk saaks karata. Vahel on sisse ostetud täkk ja järglasi vaja.
-
Külaline
Tead mine vaata ise. Täkk ei karga kui mära ei indle. See on nii lihtne.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 09:30Tead, vaata national geographicut. Ma ei viitsi seletada mingile kolmeaastasele, kuidas lapsi tehakse.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 00:12Et nagu paneb pikali või? Tõstab hammastega saba üles? Mida sa jampsid.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 23:27
Kargavad kui jõud vähegi üle käib. See on nii debiilne lause lihtsalt. Mitte mingit seost päriseluga sellel ei ole. Loomamaailmas on vägistamine tavaline.
Rääkimata sellest, et hobusepidajad vahel sõna otseses mõttes hoiavad mära kinni, kasvõi mokapööraga, et täkk saaks karata. Vahel on sisse ostetud täkk ja järglasi vaja.
-
Külaline
Ei oska täkkude kohta kaasa rääkida, eks sa vist tead paremini, aga igal noorel kenal naisel on kogemusi küllaga, kuidas ligi litsuvad täiesti jõledad eksemplarid, kelle vastu pole peale jälestuse mitte mingeid tundeid. Selliseid see küll vähimalgi määral ei huvita. Nemad vaatavad, et noor kena naine, mina tahan teda endale ja muu mind ei huvita. Ega nad selga tõesti päris ei karga, aga litsuvad ligi ja tekitavad ebamugavust. Vahivad, ajavad kahemõttelist lolli iba, mõni ajab ka käed külge. Ohvri süüdistamine siin küll kuidagi ei aita ega millegagi vabandatav pole.Tead mine vaata ise. Täkk ei karga kui mära ei indle. See on nii lihtne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 4 külalist