Jah, seda tean sellest, kui pikalt inimene elab. Nii nagu 30ndaks eluaastaks võiksid keskkooli läbi saada, nii võiksid ka voodis korda saada- hiljem lihtsalt pole enam erilist pointi.
Mees ja seks
-
Külaline
-
Külaline
Näppudega pigistatakse vahepeal kinni, kui tulema hakkab. Isegi naisena tean, ja nüüd on probleemne mees, kes ei tea?
-
Külaline
Kas nina tuleb kinni pigistada? Räägi seda nippi doktor Punabile ka.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 17:18 Näppudega pigistatakse vahepeal kinni, kui tulema hakkab. Isegi naisena tean, ja nüüd on probleemne mees, kes ei tea?
-
Külaline
Kas sul on plastmassist mootoriga dildo?
-
Külaline
Mul on mehe riist, mis töötab korralikult ja on normaalse inimese küljes.
-
Külaline
Sul ei ole midagi.
-
Külaline
Kuule, asjatundja, teoreetiliselt tasemel võib nii olla, praktika on midagi muud. Sama hea kui rääkida kuidas iga naine 10 sekundiga orgasmi saaks mingit punkti mudides
-
Külaline
Ma ei ole mees, tobu
-
Külaline
Mida sa seletad siis? Uskumatu.
-
Külaline
Ega see nii vale jutt pole ka. Just see peenisejuurele surve avaldamine. Miks muidu on mõeldud välja peeniserõngad, mis just samal eesmärgil pikendavad akti ja vastupidavust.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 19:56Kuule, asjatundja, teoreetiliselt tasemel võib nii olla, praktika on midagi muud. Sama hea kui rääkida kuidas iga naine 10 sekundiga orgasmi saaks mingit punkti mudides![]()
Käega on jah see tehtav aga vaevalt üksgi tupp nii pingutatav on, et sellele kohale survet avaldada. Sellepärast on ka see vidin välja mõeldud.
Tõukamise ajal lihtsalt on üsna tülikas(mitte võimatu) seal samal ajal käega asjatada. Ja sellisel juhul ikkagi on naisele paus, kui seda käega meetodit kasutada.
-
Külaline
Samal ajal, kui mees käega oma peenist ohjeldab, teeb ta naisele käega või suuga. Kui peenis korras, saab seksimisega jätkata.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 22:29Ega see nii vale jutt pole ka. Just see peenisejuurele surve avaldamine. Miks muidu on mõeldud välja peeniserõngad, mis just samal eesmärgil pikendavad akti ja vastupidavust.
Käega on jah see tehtav aga vaevalt üksgi tupp nii pingutatav on, et sellele kohale survet avaldada. Sellepärast on ka see vidin välja mõeldud.
Tõukamise ajal lihtsalt on üsna tülikas(mitte võimatu) seal samal ajal käega asjatada. Ja sellisel juhul ikkagi on naisele paus, kui seda käega meetodit kasutada.
-
Külaline
Kui 3 tõukega lahti läheb, siis on kaval esimene kord mehele suuga ära teha. Siis pool tundi puhkust ja asute uuesti asja kallale, seekord tavaseks. Kui jaksu on siis teete ka kolmanda ringi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 16:57 Jagage kogemusi, mis lahenduse olete leidnud? Mees ei jaksa seksi ajal kaua vastu pidada. Et liiga rutt ära ei tuleks, teeb pause. See paus aga mõjub minu "saamisele" halvasti, ehk viib tagasi nulli. Kas peaks saatma mehe meestearsti juurde? Lgesin, et võib põletik selle põhjuseks olla.
-
Külaline
Kas mees siis ulatab endale tegema?Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 23:00Kui 3 tõukega lahti läheb, siis on kaval esimene kord mehele suuga ära teha. Siis pool tundi puhkust ja asute uuesti asja kallale, seekord tavaseks. Kui jaksu on siis teete ka kolmanda ringi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 16:57 Jagage kogemusi, mis lahenduse olete leidnud? Mees ei jaksa seksi ajal kaua vastu pidada. Et liiga rutt ära ei tuleks, teeb pause. See paus aga mõjub minu "saamisele" halvasti, ehk viib tagasi nulli. Kas peaks saatma mehe meestearsti juurde? Lgesin, et võib põletik selle põhjuseks olla.
-
Külaline
Pidasin silmas seda, et naine teeb suuga mehele. Esimene ringKülaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 23:01Kas mees siis ulatab endale tegema?Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 23:00Kui 3 tõukega lahti läheb, siis on kaval esimene kord mehele suuga ära teha. Siis pool tundi puhkust ja asute uuesti asja kallale, seekord tavaseks. Kui jaksu on siis teete ka kolmanda ringi.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 16:57 Jagage kogemusi, mis lahenduse olete leidnud? Mees ei jaksa seksi ajal kaua vastu pidada. Et liiga rutt ära ei tuleks, teeb pause. See paus aga mõjub minu "saamisele" halvasti, ehk viib tagasi nulli. Kas peaks saatma mehe meestearsti juurde? Lgesin, et võib põletik selle põhjuseks olla.
-
Külaline
Probleem?
-
Külaline
Nii armsad väiksed topeltstandardid
-
Külaline
Kui teemaalgatust tähelepanelikult lugeda, siis probleem on otseselt naisel ja kaudselt ka mehel. Tsitaat postitusest.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 23:56Saan aru küll, aga miks naine peaks tegema, kui probleem on mehel?
Et liiga rutt ära ei tuleks, teeb pause. See paus aga mõjub minu "saamisele" halvasti, ehk viib tagasi nulli.
Tuju viiakse nulli naisel ehk see on naise jaoks probleem. Mehel otseselt probleemi ju pole, pauk läks ju lahti ja mõnu saadi kätte. Kui selline naine mehe maha jätab, siis on see probleem ka mehe jaoks (võibolla)? Seks on minu arvates tiimitöö ja mõlemad peaks püüdlema seksis täiuslikuse poole. Mida selleks teha, sellest saab lugeda eelmistest postitustest.
-
Külaline
Enneaegne purse pole normaalne, mine hari end.
-
Külaline
Hea suhtumine. Ahjaaa õigus. Seks on räpane kohustus
-
Külaline
Ahah, nüüd proovid isiklikku sõimu.
Saa aru, see kui keegi saab kiiremini orgasmi, ei ole suurem "puue" kui see kui kellelgi võtab "liiga kaua" aega. See kui keegi tahab tihem ei ole suurem puue kui see, kui keegi tahab vähem.
Kõik inimesed on erinevad. Kõik. Inimesed.
Viska see 1960 välja antud raamat minema
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline