Ghostijad
-
Külaline
Enamus puhtast mugavusest, lihtsalt ei taha ega viitsi selgitamisega jaurata. Mõningad ka sellepärast, et on kõike muud proovitud aga tulemusteta. Tundub, et inimesed ei oskagi enam omavahel üleüldse suhelda.
-
Külaline
Ka selline ootama jätmine on kuidagi parem variant?
-
Külaline
Tähendab seda, et sa kasutad sinu suunas romantilisi tundeid tundvat inimest oma kottide tühjendamiseks ära ja kui temast kõrini saab, siis sa oled liiga tuss, et oma tegelikke eesmärke tunnistada ja imbud vaikselt minema, jättes teise inimese mõtlema, mida ta nüüd valesti tegi ja miks sa temaga enam suhelda ei taha.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 19:21 Ja mida see sõna tähendab?
-
Külaline
Sa oled üks neis et hästi tead? Ghostitakse mitmekuulisi suhtluseid ka. Intuitsioonis pole kasu kallike, teeseldakse viimase minutini, et ollakse huvitatud kuni ghostitakse
Ja mind ennast ple ghostitud. Sinu vastuse ennetamiseks.
Kas sa oled nii vana, et ei teagi mis on ghosting? Täitsa metsas seletus irw
-
Külaline
Sul pruut läks lõkke äärest teise mehega koju ja sinu jättis sinna, et sa nii tige siin keset ööd oled?Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 01:45See ju keskealiste naiste mall tänapäeval. Arad litsid lihtsaltKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 19:41Tähendab seda, et sa kasutad sinu suunas romantilisi tundeid tundvat inimest oma kottide tühjendamiseks ära ja kui temast kõrini saab, siis sa oled liiga tuss, et oma tegelikke eesmärke tunnistada ja imbud vaikselt minema, jättes teise inimese mõtlema, mida ta nüüd valesti tegi ja miks sa temaga enam suhelda ei taha.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 19:21 Ja mida see sõna tähendab?
-
Külaline
Sest ta ei suuda uskuda, et temaga, niivõrd suurepärase inimesega, ei soovita suhelda. Ego sai laksu ja seetõttu on vaja ennast ikka aeg-ajalt meelde tuletada.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 19:10Miks te seda teete?
-
Külaline
Miks üldse alustada suhtlust, kui teine pool nii mõttetu on, et ei vääri isegi viisakat lõppu? Mingi massohist oled, et saastaga suhtled?
-
Külaline
Mind on ghostitud peale aastast suhtlust. Väga haiget sain.
Ma tõesti armastasin, tema lihtsalt kasutas mu tundeid ära. Kui ma mõtlen, et ta valetas ja mida kõike ta valetas, on endiselt valus.
Nüüd loen siin, et taotakse veel uhkusega rinnale, nagu naised polekski rohkem väärt ja mul kaob igasugune usk armastusse, suhetesse, võimalusse, et ma üldse enam mõne mehega suhte julgen luua.
Ma tõesti armastasin, tema lihtsalt kasutas mu tundeid ära. Kui ma mõtlen, et ta valetas ja mida kõike ta valetas, on endiselt valus.
Nüüd loen siin, et taotakse veel uhkusega rinnale, nagu naised polekski rohkem väärt ja mul kaob igasugune usk armastusse, suhetesse, võimalusse, et ma üldse enam mõne mehega suhte julgen luua.
-
Külaline
Ned ghostijad on üldjuhul needsamad kes siin kõrval teemades huilgasid, et visiitsuhte ajal võib olla palju erinevaid suhteid
. Samuti on normaalne maga korraga mitme partneriga. Otsimise faas nohhh
Nohh ja kui siis tehakse ühe jaoks otsus siis teistele tehaksegi nii. Lihtsalt kaotakse midagi selgitamata. Või saadetakse lihtsalt lühike kiri paari õõnsa lausega.
Aga tegelikult saigi see kelle elust lihtsalt kaoti või siis mingi kirjake saadeti tõenäoliselt väga haiget. Ja need asjad jätavad jälje ning peegelduvad inimeste järgmistes suhetes. Ja ei ole vahet kas on mees või naine. Aga üldjuhul on nii, et need ärakasutajad saavad ka kunagi oma vitsad kätte ja siis on kisa taevani.
Nohh ja kui siis tehakse ühe jaoks otsus siis teistele tehaksegi nii. Lihtsalt kaotakse midagi selgitamata. Või saadetakse lihtsalt lühike kiri paari õõnsa lausega.
Aga tegelikult saigi see kelle elust lihtsalt kaoti või siis mingi kirjake saadeti tõenäoliselt väga haiget. Ja need asjad jätavad jälje ning peegelduvad inimeste järgmistes suhetes. Ja ei ole vahet kas on mees või naine. Aga üldjuhul on nii, et need ärakasutajad saavad ka kunagi oma vitsad kätte ja siis on kisa taevani.
-
Külaline
Oota-oota. Minumeelest sõimatakse siin hoopis mehi ja räägitakse, et mitmed suhted korraga, mahajätmised ghostimised ja muu selline on terve ja õnneliku elu üks osa.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 11:02 Mind on ghostitud peale aastast suhtlust. Väga haiget sain.
Ja ära nüüd ühe tropi pärast ennast maha kanna. Ära kibestu ja võta oma kogemust uude suhtesse kaasa. See hakkab segema ja sa peletad kaaslase eemale. Kuna perekooi õeluskäod on siia trüginud siis nad kultiveerivad siin teadmist, et kõik mehed on sead. Ei ole tegelikult.
-
Külaline
Miks ma peaksin iga suvalise naisega kellega olen nädalavahetuse veetnud edasi suhtlema. Suhtlen kui tahan ja ei suhtle kui ei taha. Lihtne. Ma ei veetnud temaga nädalavahetust sellepärast, et terve elu temaga koos veeta. Sain mina seksi sai tema seksi. Win-win.
-
Külaline
Küsimus polegi sulle. Need naised ei tahagi sinuga edasi suhelda.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:08 Miks ma peaksin iga suvalise naisega kellega olen nädalavahetuse veetnud edasi suhtlema. Suhtlen kui tahan ja ei suhtle kui ei taha. Lihtne. Ma ei veetnud temaga nädalavahetust sellepärast, et terve elu temaga koos veeta. Sain mina seksi sai tema seksi. Win-win.
-
Külaline
Aga kes see ghostija siis on? Kas ainult mehed. Või on ikka naised ka. Nooo natukene.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:15Küsimus polegi sulle. Need naised ei tahagi sinuga edasi suhelda.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:08 Miks ma peaksin iga suvalise naisega kellega olen nädalavahetuse veetnud edasi suhtlema. Suhtlen kui tahan ja ei suhtle kui ei taha. Lihtne. Ma ei veetnud temaga nädalavahetust sellepärast, et terve elu temaga koos veeta. Sain mina seksi sai tema seksi. Win-win.
-
Külaline
Kui purjus suhtes naine sinuga magab, nagu sa siin pidevalt korrutad söögi alla ja söögi peale, siis selge ju, et ta sind enam iialgi näha ei taha. See pole mingi ghostimine, see on ette teada tõsiasi.Aga kes see ghostija siis on? Kas ainult mehed. Või on ikka naised ka. Nooo natukene.
-
Külaline
Sinust on nagu väga raske aru saada. Ühest küljest pidevalt kelgid siin, kuidas sa mitut naist korraga paned ja pidevalt mingeid üheöösuhteid pead, samas nagu halad nende naiste üle, et nad sind pikemaks ei taha. MIda sa tahad siis? Hakkab tunduma, et pigem viinamarjad on hapud sündroom, mitte sina siin ei ghosti ja jäta neid maha. Nad lihtsalt pole soovi avaldanudki sinuga olla ja see käib sulle jubedalt ego pihta.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:20Aga kes see ghostija siis on? Kas ainult mehed. Või on ikka naised ka. Nooo natukene.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:15Küsimus polegi sulle. Need naised ei tahagi sinuga edasi suhelda.Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:08 Miks ma peaksin iga suvalise naisega kellega olen nädalavahetuse veetnud edasi suhtlema. Suhtlen kui tahan ja ei suhtle kui ei taha. Lihtne. Ma ei veetnud temaga nädalavahetust sellepärast, et terve elu temaga koos veeta. Sain mina seksi sai tema seksi. Win-win.
-
Külaline
Ei ole mul korraga mitut suhet käsil. Mitte ühtegi. Kui mul tekib järmine nn minisuhe nädalavahetuseks ja eelmisega enam ei suhtle kuidas siis on mitu?Külaline kirjutas: ↑29 Juun 2024 13:24Sinust on nagu väga raske aru saada. Ühest küljest pidevalt kelgid siin, kuidas sa mitut naist korraga paned ja pidevalt mingeid üheöösuhteid pead, samas nagu halad nende naiste üle, et nad sind pikemaks ei taha. MIda sa tahad siis? Hakkab tunduma, et pigem viinamarjad on hapud sündroom, mitte sina siin ei ghosti ja jäta neid maha. Nad lihtsalt pole soovi avaldanudki sinuga olla ja see käib sulle jubedalt ego pihta.
Ikka ilusti järgemööda. Üks kaob järgmine tuleb. Mind ausalt öeldes absoluutselt ei morjenda ja ei huvita kui keegi minuga enam suhelda ei taha. Noo ja mis siis. Minu elu läheb edasi. Aga ega ma enam viitsi vastata ka sellel teemal. Mu jutu mõte oli, et tutvustan ka elu teistpoolt. Mehe mätta otsast. Ehk siis mees ei saa idagi kui naised ei taha. Ja nagu näha selliseid soovijaid naisi vanuses 40 ja enam on hulgim.Teie aga kisate, et mina olen selline ja naasugune. Üheülbaline vaade elule teil. Aga las jääb. Saan aru, et meese vastane vihkamine on pimestanud silmad ja blokeerinud aju.
-
Külaline
Ei tasuks rääkida kõikide meeste eest. Sina oled äpardunud mehike, kes ei oska ega suuda suhteid luua ega hoida. Tegelikult oled ju üksik inimene, kellel pole sõpru ega hoolimist elus. Üks hädapätakas oled. Õnneks ise selliseid ei tunne. Mehi ma armastan väga, aga selliseid, kes ka mehe mõõdu välja annavad.Mu jutu mõte oli, et tutvustan ka elu teistpoolt. Mehe mätta otsast. Ehk siis mees ei saa idagi kui naised ei taha. Ja nagu näha selliseid soovijaid naisi vanuses 40 ja enam on hulgim.Teie aga kisate, et mina olen selline ja naasugune. Üheülbaline vaade elule teil. Aga las jääb. Saan aru, et meese vastane vihkamine on pimestanud silmad ja blokeerinud aju.
-
Külaline
Tundub, et sina ja veel üks sinu kloon armastavad mind niiväga, et igakord kui siia tulen olete vastanud. Tõsi midagi uut ei ütle. Tavaline labane sõim. Aga alati vastate. Saa aru. Mina sind ei taha. ka siis mitte kui sa maksaksid. Minu poolt sulle enam vastuseid ei tule. Suhtle edasi päris meestega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist