Inimese juures meeldib/ei meeldi
Inimese juures meeldib/ei meeldi
Kunagi mulle sõbranna ütles, et minu puhul, nii nagu tal ka kõikide teiste inimeste puhul, on nii, et mingid omadused talle meeldivad ja mingid mitte. Kuidas teie inimestesse suhtute, just nimelt lähedastesse? Kas teil on samamoodi, et kui lähedane meeldib, siis on ikka nii, et midagi temas ei meeldi, või kui ta ikkagi meeldib, siis meeldibki nii nagu on? Kuidas toime tulete mitte meeldivate külgedega?
-
Külaline
Oskus näha teisi inimesi tervikuna, erinevate tahkude kaleidoskoobina, on tegelikult üks küpsuse tunnustest. Lastel ja puberteediealistel see võime enamasti puudub, nende maailm on must-valge. Küpse suhtumisega täiskasvanu näeb, et ta laps oskab väga hästi joonistada ja on viisaka käitumisega, ent see ei takista tal märkamast sama lapse juures ka mõnda puudust, näiteks kommet loopida prügi maha, ja sellega tegeleda. Päriselt täiskasvanud inimene näeb kaaslase juures nn suurt pilti, mitte ei kuku paari ebaolulise pisiasja pärast kohe lahutama.
-
Külaline
Neid ebameeldivaid külgi võtad paratamatusena kui sugulastega tegu või proovid ümber kasvatada (alaealiste laste või elukaaslase puhul) kui näiteks sokid vedelema jätab või ei taipa musti nõusid laualt ära koristada. Ma tegelikult ei kujuta ette inimest, kelles kõik 100% meeldiks, ei sõbrannade, sugulaste ega ka abikaasa ega laste puhul (viimasel juhul võib muidugi olla põhjuseks minu oskamatu kasvatus). Ilmselt mina ei meeldi ka 100% kellelegi, ikka on midagi mida ma valesti teen või teistmoodi mõtlen, vanemad on vast kõige andestavamad ja lapsed lkui nad veel päris väiksed olid, ehk abikaasa ka esimese armumise perioodil. Kui ebameeldivaid külgi oleks nii palju, et juba häiriks, siis ilmselt lihtsalt distantseeriks ennast sellest inimesest ja suhtleks ainult nii palju kui hädavajalik.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Jaan 2025 16:44 Kunagi mulle sõbranna ütles, et minu puhul, nii nagu tal ka kõikide teiste inimeste puhul, on nii, et mingid omadused talle meeldivad ja mingid mitte. Kuidas teie inimestesse suhtute, just nimelt lähedastesse? Kas teil on samamoodi, et kui lähedane meeldib, siis on ikka nii, et midagi temas ei meeldi, või kui ta ikkagi meeldib, siis meeldibki nii nagu on? Kuidas toime tulete mitte meeldivate külgedega?
-
Külaline
Tohutult tähtis on minu jaoks hea huumorimeel. Tuleb inimene, vaatab säravalt silma ja ütleb midagi humoorikat. Parim! Sellised mossis ja tõsised inimesed on,kes ei naerata üldse, on väga masendavad.
-
Külaline
jah, viimase vastajaga nõus. positiivne ellusuhtumine ja huumorisoon on väga väga olulised. isegi siin foorumis torkab silma, kuidas tõelised pessimistid teemasse sisse sõidavad ja selle oma peatse surma kuulutamisega ära rikuvad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist