Kokkulepete küsimus. Teete nii nagu teile sobib. Kordan veelkord, see ei ole suhtevorm, mis peaks kõigile sobima.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:25 Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
vahelduse jaoks? Erutav mõnikord mõne seksika kutiga seksi teha. Kas peaksin seda nn visiitsuhte partenriga arutama? Või ei räägi talle üldse. Ta ei peaks minu tegemistest üldse mitte midagi teadma. Või peab? Tähtis on ainult hetk kui koos oleme.
Visiitsuhe
-
Külaline
Räägid oma mätta otsast? Räägi meile milline on see eriti mitte tõsine suhe kus teinepool on "õnnelik", et teinepool seksib ka teistega. Et Mari on Matiga käinud nii 4-5 kuud. Jagavad koos voodit jne. Aga siis Mari ütleb, et kuule ma täna lähen Antsuga välja ja jään ööseks tema juurde. Kas nii või?Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:31See on teie omavahelise kokkuleppe küsimus. Aga kindlasti peaks seda arutama, eriti kui seksite kondoomita. Ma ise olen aru saanud, et poolte inimeste arvates on kõige parem nii, et nemad võivad küll teistega seksida, aga partner on truu. Aru ma ei saa, miks nii, aga nii ta on. Isegi mitte eriti tõsise suhte puhul on inimesed solvunud, kui partneril on ka teisi suhteid.Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
vahelduse jaoks? Erutav mõnikord mõne seksika kutiga seksi teha. Kas peaksin seda nn visiitsuhte partenriga arutama? Või ei räägi talle üldse. Ta ei peaks minu tegemistest üldse mitte midagi teadma. Või peab? Tähtis on ainult hetk kui koos oleme.
Kas Mati võib oma pahameelt väljendada? Vist ei või sest tuleb välja, et see suhe polegi niiväga tõsine. Aga ära muretse Mati. Ma kasutan Antsuga, ja Janiga alti kondoomi. Nagu sinugagi.
-
Külaline
Selge lugu. Teen oma partnerile selgeks, et ma ei saa järgmist nädalavahetust temaga veeta kuna üks härra kutsus mind endaga nädalavahetust Spa-s veetma. Ei tahaks sellest võimalusest ära öelda. Ja kui talle ei meeldi noo siis polnud see ka mingi tõsine suhe. Mitte keegi ei tohiks kellegile mingeid piire seada. See on vaimne vägivald. Naise keha on tema oma mitte mehe oma.Lendorav kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:41Kokkulepete küsimus. Teete nii nagu teile sobib. Kordan veelkord, see ei ole suhtevorm, mis peaks kõigile sobima.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:25 Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
-
Külaline
Miks mitte. Eriti kui mees ise selline onKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:47Selge lugu. Teen oma partnerile selgeks, et ma ei saa järgmist nädalavahetust temaga veeta kuna üks härra kutsus mind endaga nädalavahetust Spa-s veetma. Ei tahaks sellest võimalusest ära öelda. Ja kui talle ei meeldi noo siis polnud see ka mingi tõsine suhe. Mitte keegi ei tohiks kellegile mingeid piire seada. See on vaimne vägivald. Naise keha on tema oma mitte mehe oma.Lendorav kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:41Kokkulepete küsimus. Teete nii nagu teile sobib. Kordan veelkord, see ei ole suhtevorm, mis peaks kõigile sobima.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:25 Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
-
Külaline
Sul on vastastikustest kokkulepetest kummaline arusaam. Kui suhtesse minnes on teada, et üks pooltest soovib avatud visiitsuhet ning teine monogaamset püsisuhet, siis on ju kohe selge, et sellest suhtest asja ei saa. Kui sellised kokkulepped teha juba kestvas suhtes, siis peaks mõlemad pooled sellega ka 100% nõus olema või ongi see suhe läbi, kuna partnerite ootused tuleviku suhtes on nii palju muutunud. Inimesed kasvavad lahku, see ei ole maailmalõpp. Jäädes suhtesse mis oma olemuselt sulle enam ei sobi on iseenda vägistamine.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:47Selge lugu. Teen oma partnerile selgeks, et ma ei saa järgmist nädalavahetust temaga veeta kuna üks härra kutsus mind endaga nädalavahetust Spa-s veetma. Ei tahaks sellest võimalusest ära öelda. Ja kui talle ei meeldi noo siis polnud see ka mingi tõsine suhe. Mitte keegi ei tohiks kellegile mingeid piire seada. See on vaimne vägivald. Naise keha on tema oma mitte mehe oma.Lendorav kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:41Kokkulepete küsimus. Teete nii nagu teile sobib. Kordan veelkord, see ei ole suhtevorm, mis peaks kõigile sobima.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:25 Kõik arusaadav aga mul siiski veel üks küsimus. Mis piirini see oma aeg, ruum, elu jne on. Kas ma võin ka omada teisi partnereid. Näiteks kasvõi
-
Külaline
Kiire googeldamine ja leidsin sellise teema. Lugege ja mõelge.
https://foorum.naistekas.delfi.ee/read.php?15,13319019
-
Külaline
Üldiselt on mehed ikka palju lõdvemate elukommetega kui naised. Aga enne voodisse minemist võiks arutada küll, et mis ootused suhtele on, kas magatakse ka teistega jne. Ei ole vaja midagi eeldada. Ja see, et magad kellegagi ja siis arvad, et see on nüüd püsisuhe ja suur armastus, pole eriti mõistlik ei naiste ega meeste puhul. Võib väga palju pettuda. Kui suvalistega voodisse hüpata, siis vast ei ole erilist truudust oodata, aga kui on suhe, armumine jne, siis võiks küll sellest rääkida ka, et kuidas keegi seda suhet näeb.Miks sa demagoogitsed? Ega asjata vanarahvas lõtvade elukommetega naisi põlu all ei pidanud ja kirik vande alla pannud. Räägi mulle sina kui kõige õigem ja normaalsem naine. Kuidas selliseid kokkuleppeid siis tehakse. Ja kuna neid tehakse. Kaks inimest saavad kokku.On tunded, kirge jne. Ja siis selgub, et teine magab ka paljude teistega. Aga ainult üks sest ta arvas, et asi on nohhh nagu päris ja pidas teistega seksimist petmiseks. Paraku nagu siit lgeda oleme saanud siis see pettev pool on üldjuhul naine kes ei peagi seda petmiseks.
Räägi. Kas kohe esimesel kohtumisel või peale esimest seksi täidame ankeedi ja paneme kirja kuidas ja kuipalju võib teistega seksida.
Tegelikult võik sul natuke häbi olla. Nii vana ja nii litsaka mõttemaailmaga. Mitte midagi pole oma pikast elust õppinud. Ja ikka teised süüdi, et oled üksi
Postitus on muudetud moderaatori poolt
-
Külaline
Saan ikkagi sinust aru, et paari mehega üheaegselt on OK magada. Ja siis sina ühel hetkel otsustad, et teed valiku ja jätad teised maha ja teatad väljavalitule, et nüüd kõik. Ma enam teistega ei maga. 
-
Külaline
No hea seegi ju. Tutvumisperioodil teevad suurem osa mehi nii. Naised kõik mitte, aga mõned teevad. Kui valivad kellegi välja, siis jätavad teised maha ja pühenduvad ühele. Aga noh, mõnel seda ühte ja ainust ei tule 20 aastat, sest ega kellegi vastu soojemaid tundeid ju ei tekigi, kui pidevalt sada rauda tules on. Esiteks pole aega piisavalt koos aega veeta ja teiseks ikka tundub, et äkki järgmine on parem. 60+ siis uhke üksindus, sest enam keegi ei taha ka.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 15:08 Saan ikkagi sinust aru, et paari mehega üheaegselt on OK keppida. Ja siis sina ühel hetkel otsustad, et teed valiku ja jätad teised maha ja teatad väljavalitule, et nüüd kõik. Ma enam teistega ei kepi.![]()
-
Külaline
Lasin silmad diagonaalis üle. Midagi uut ei leidnud, samamoodi litsakad ja mittelitsakad mõlemad peavad enda eluviisi õigeks nagu siingi.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 14:43 Kiire googeldamine ja leidsin sellise teema. Lugege ja mõelge.
-
Külaline
Irw seda ei teatataKülaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 15:08 Saan ikkagi sinust aru, et paari mehega üheaegselt on OK keppida. Ja siis sina ühel hetkel otsustad, et teed valiku ja jätad teised maha ja teatad väljavalitule, et nüüd kõik. Ma enam teistega ei kepi.![]()
-
Külaline
Sina mehena istud jaaniööl kell 2 naistefoorumis ja ilastad iseenda fantaasiate peale. Sa oled küberpervo, loodetavasti ehk mitte reaalelu pervo, või litsud bussis mõne verinoore tüdruku kõrvale ja hakkad seal ka pervotsema. Otsi abiKülaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 01:42 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Aga võib siis olla kaks visiitsuhte partnerit samal ajal. Ühel nädalal ühega teine nädal teisega. Ei teki rutiini.
-
Külaline
Mine küsi oma pruudi käest, kellega ta nädalavahetusel oli, mida sa siin kisad. Meie ei tea, kuidas teil need asjad käivad.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 13:31 Aga võib siis olla kaks visiitsuhte partnerit samal ajal. Ühel nädalal ühega teine nädal teisega. Ei teki rutiini.
-
Külaline
Kui minu käest küsid, siis vastus on ei.Külaline kirjutas: ↑24 Juun 2024 13:31 Aga võib siis olla kaks visiitsuhte partnerit samal ajal. Ühel nädalal ühega teine nädal teisega. Ei teki rutiini.
-
Külaline
Soovitan nädalavahetusel Pärnu minna kes tahavad endale suhet. Nädalavahetuseks. Keskealistel naistel on mingi moehullus oma nn sõbrannadega sinna koguneda. Vähemalt paar korda suve jooksul. Ja ennast vabalt tunda. Seal on lõikust nagu kombainil rukki põllul.
-
Külaline
Vat kui huvitav, meestel on kogu aeg see luul olnud. Ja kui naised on hakanud ka käituma nagu mehed kogu aeg on käitunud, siis millegipärast ei sobi. Kas natuke silmakirjalik ei ole või. Ilmselt nende partnerid petavad samamoodi, siis ongi ainuke võimalus sellega leppida petta ise ka.Minu arust ei oska nn "tänapäeva" naised hinnata seda mis neil on. Mingi luul on peas kus arvatakse, et võib kõike endale lubada. Ka petta ja valetada.
-
Külaline
Ah et sind ei võetudki kaasa? Nüüd põed üksi, mis seal küll juhtuda võib? Piiksutad sga telefoni tähelepanu püüdmiseks. Teame küll.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:22 Soovitan nädalavahetusel Pärnu minna kes tahavad endale suhet. Nädalavahetuseks. Keskealistel naistel on mingi moehullus oma nn sõbrannadega sinna koguneda. Vähemalt paar korda suve jooksul. Ja ennast vabalt tunda. Seal on lõikust nagu kombainil rukki põllul.
-
Külaline
Tema tegi kaaa, mehed teevad kaa ega ainult mitte mina ega ainult mitte naised. Kas lapsik pole selline jutt või?Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:32Vat kui huvitav, meestel on kogu aeg see luul olnud. Ja kui naised on hakanud ka käituma nagu mehed kogu aeg on käitunud, siis millegipärast ei sobi. Kas natuke silmakirjalik ei ole või. Ilmselt nende partnerid petavad samamoodi, siis ongi ainuke võimalus sellega leppida petta ise ka.Minu arust ei oska nn "tänapäeva" naised hinnata seda mis neil on. Mingi luul on peas kus arvatakse, et võib kõike endale lubada. Ka petta ja valetada.
Aga ei ole silmakirjalik. Mitte keegi ei süüdista selliseid naisi. Vaid ollakse rahul, et sellised olemas on. Kasutatakse. Seega ei ole silmakirjalik. Vaid tõdetakse lihtsalt fakti, et mees kes arvab, et tal on mingi suhe ja teda ei peteta saab haledalt petta. Ja lollike ise ei peta ning laeb elul mööda joosta. Elu jookseb. Tema on kuival. Teised mehed naudivad samal ajal naist kellega ta arvas, et tal on "suhe"
Väga hästi kirjutasid ja tõid välja keskealise naise suhtumise. Tistaat "Ilmselt nende partnerid petavad samamoodi, siis ongi ainuke võimalus sellega leppida petta ise ka." Rõhk siis sõnadel "ilmselt" ja "ongi ainuke võimalus petta ise ka". Aga kulla kägu. Ilmselt ei ole veel kindel, et petab. Aga sinutaoline arvab, et ilmselt ja lähebki Pärnu ja magab seal esimese ettejuhtuva ja kõlbukliku härraga. Kes võibolla ei peatgi ja on vaba tegelikult. Aga sinul ja sinutaolisel tegelikult vahet ei ole kas mees on vaba või ei ole. Sina elad hetkes. Tõestad endale ja sõbrantsidele, et oled veel nn pandav. Paneval mehel on aju alkost ämastunud ja selleks hetkeks paneks ta ka teie seltskonna kõige koledamat naist ka.
-
Külaline
Ma olen juba Pärnus. Nädalakese olen veel. Kui ilma peab. Ütlen, et üks parimaid puhkuseid. Üllatuseks on õnnestunud leida ka nädala sees partnereid. Ei peagi ainult nädalavahetuse purjus naistega tegelema.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:52Ah et sind ei võetudki kaasa? Nüüd põed üksi, mis seal küll juhtuda võib? Piiksutad sga telefoni tähelepanu püüdmiseks. Teame küll.Külaline kirjutas: ↑27 Juun 2024 09:22 Soovitan nädalavahetusel Pärnu minna kes tahavad endale suhet. Nädalavahetuseks. Keskealistel naistel on mingi moehullus oma nn sõbrannadega sinna koguneda. Vähemalt paar korda suve jooksul. Ja ennast vabalt tunda. Seal on lõikust nagu kombainil rukki põllul.
Tuli välja, et paljud mu portaalide kirjasõbrad kahh Pärnus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist