Voodid hotellis

lugusid ja muljeid välismaalt
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Nov 2024 23:19
Anonymous kirjutas: 26 Nov 2024 22:33
Annad siis Tallinkile teada, kui sõrm saab tolmuseks?
Olen teavitanud küll, jah.
Ja tulemus?
On tuldud ja üle koristatud.
On juhtunud ka teistes hotellides, et tuba on viletsalt koristatud või eelmise kliendi juuksekarvad on vannitoas või voodiriietel. Ikka juhtub. Minu meelest on pigem oluline, kuidas hotell/majutusasutus kriitikale reageerib.
Külaline

Mu klassiõde töötas aastaid tagasi Tallinki laevadel ja rääkis tollal, et seal on jube tamp peal - juhtkond annab ühe kajuti puhastamiseks kõigest 7 minutit (kui õigesti mäletan). Selle aja sisse peab mahtuma voodipesude vahetus 2 või koguni 4 voodist, tualetipoti pesu, peegel, dušikabiini pesu, tolmuvõtmine, põrandapesu jne. Proovige ise sellise ajaga oma kodu korda teha!

Nii et kui te ei jää koristusega rahule, tuleks vaadata otsa juhtkonnale ja nõuda pigem rohkema personali palkamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 11:35 Mu klassiõde töötas aastaid tagasi Tallinki laevadel ja rääkis tollal, et seal on jube tamp peal - juhtkond annab ühe kajuti puhastamiseks kõigest 7 minutit (kui õigesti mäletan). Selle aja sisse peab mahtuma voodipesude vahetus 2 või koguni 4 voodist, tualetipoti pesu, peegel, dušikabiini pesu, tolmuvõtmine, põrandapesu jne. Proovige ise sellise ajaga oma kodu korda teha!

Nii et kui te ei jää koristusega rahule, tuleks vaadata otsa juhtkonnale ja nõuda pigem rohkema personali palkamist.

See on kohutav jaa. Ma olen paar suve keskooliealisena töötanud hotellis. Välja mindi kell 12 ja uued tulid sisse kell 14.
Selle kahe tunniga pidi ära koristama üle 10 toa. Mõnikord oli ka sviit. Sviidi peale üksi juba läks 1 tund, kui lausa jooksid sealt läbi. Hotellis veel suurem pind puhastada. Seal oli umbkaudselt 100 tuba ja koristajaid oli kokku max 5.
Ma nüüd tagantjärgi mõtlen, kuidad ma küll jaksasin ja see reaalselt võimalik oli. Majas lifte polnud ja ühes vanas osas pidi kõik vajalikud asjad ilma koristukäruta kohale vedama näpu otsas.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Dets 2024 11:35 Mu klassiõde töötas aastaid tagasi Tallinki laevadel ja rääkis tollal, et seal on jube tamp peal - juhtkond annab ühe kajuti puhastamiseks kõigest 7 minutit (kui õigesti mäletan). Selle aja sisse peab mahtuma voodipesude vahetus 2 või koguni 4 voodist, tualetipoti pesu, peegel, dušikabiini pesu, tolmuvõtmine, põrandapesu jne. Proovige ise sellise ajaga oma kodu korda teha!

Sellel nn juhtkonnal... njah, ma parem ei ütle. Nad mõtlevad stiilis, et kui ühed töötajad lahkuvad, siis küll tulevad uued. Ja läheb sama tambiga edasi.

Sõidan palju laevadega ja tundub, et see koristamise teema võib väga erineda. Mõnel laval kopsitakse sul juba tund enne saabumist kajutiuksele ja vihjatakse, et hakake lahkuma, me tahame koristada. Samas teise firma laeval sellist jama pole kohanud.
Aga mõistan, et ega see kajutiteenija elu meelakkumine ilmselt ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 15:12

Sellel nn juhtkonnal... njah, ma parem ei ütle. Nad mõtlevad stiilis, et kui ühed töötajad lahkuvad, siis küll tulevad uued. Ja läheb sama tambiga edasi.

Sõidan palju laevadega ja tundub, et see koristamise teema võib väga erineda. Mõnel laval kopsitakse sul juba tund enne saabumist kajutiuksele ja vihjatakse, et hakake lahkuma, me tahame koristada. Samas teise firma laeval sellist jama pole kohanud.
Meie pidime Egiptuse hotellis maksma raha selle eest, et koristama EI tuldaks :D Muidu kopsiti pühapäeva hommikul kell seitse hotellitoa uksele, ukse taga seisid kaks meest, ühel käes põrandapesuämber ja teisel mopp, ning trügisid sisse koristama. Siis tuli neile raha anda, et rahule jätaksid. Edaspidi panime alati uksele sildi, "mitte häirida!", aga vahel ei loetud seda silti ka ja tulid ikka koristama, kui inimesed sees magasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 08:29
Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 15:12

Meie pidime Egiptuse hotellis maksma raha selle eest, et koristama EI tuldaks :D Muidu kopsiti pühapäeva hommikul kell seitse hotellitoa uksele, ukse taga seisid kaks meest, ühel käes põrandapesuämber ja teisel mopp, ning trügisid sisse koristama. Siis tuli neile raha anda, et rahule jätaksid. Edaspidi panime alati uksele sildi, "mitte häirida!", aga vahel ei loetud seda silti ka ja tulid ikka koristama, kui inimesed sees magasid.
Eee... elementaarne, et mistahes hotellides hommikuti panedki alati sildi, kuidas siis teisiti? Kui teame, et magame hommikul pikemalt kui 9, paneme sildi juba õhtul.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 13:42Eee... elementaarne, et mistahes hotellides hommikuti panedki alati sildi, kuidas siis teisiti? Kui teame, et magame hommikul pikemalt kui 9, paneme sildi juba õhtul.
Jälle targem. Aitäh! Ei teadnudki, et elementaarne.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 15:25
Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 13:42Eee... elementaarne, et mistahes hotellides hommikuti panedki alati sildi, kuidas siis teisiti? Kui teame, et magame hommikul pikemalt kui 9, paneme sildi juba õhtul.
Kell 7 hommikul, nagu kirjutasid, on muidugi liig, mis liig ning sellist asja õnneks kohanud ei ole. Küll aga tõesti, algab tubade koristamine minu hinnangul 9-9.30.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 15:50
Kell 7 hommikul, nagu kirjutasid, on muidugi liig, mis liig ning sellist asja õnneks kohanud ei ole. Küll aga tõesti, algab tubade koristamine minu hinnangul 9-9.30.
Mine peeeesse. Chek out on 12.00. Edasi mõtle ise targutis. Kell 09.00 ei korista mitte KEEGI
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 03:58
Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 15:50

Mine peeeesse. Chek out on 12.00. Edasi mõtle ise targutis. Kell 09.00 ei korista mitte KEEGI
Mis krdi check out, kui inimesed on reisil??? Juua täis jälle, terve öö teemasid solkinud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline