Päris heal arvamusel endast.Teie võit, foorumi kaotus
Kes te meigite ennast
-
Külaline
-
Külaline
Kaks eelmist vastust ka raporteeritud
See tundub juba haiglane. Egalitaar arvab, et siin foorumis tohib olla ainult üks arvamus - tema arvamus.
* jään tagasihoidlikult raporteerimist ootama
Teemavälised kommentaarid ja isiklikud rünnakud saavad raporteeritud! Loodan tõesti, et nii trollide kommentaarid kui ka minu vastused neile kustutatakse nii pea kui võimalik. Aga see kahjuks ei lahenda selle foorumi trolliprobleemi.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 23:26 Kaks eelmist vastust ka raporteeritudSee tundub juba haiglane. Egalitaar arvab, et siin foorumis tohib olla ainult üks arvamus - tema arvamus.
-
Külaline
-
Külaline
Meigin, sest meeldib. Tunnen ennast hoolitsetuna ja ilusana.
-
Külaline
Kuidas sa oma elus üldse hakkama saad, kui ainult solvud ja solvud? Solvumine on puhtalt solvuja probleem ning kuna see on siinu jaoks ikka väga tõsine, tasuks sul endaga midagi ette võtta. See ei ole ju okei, ammugi pole okei väidetava mehe puhul!
-
Külaline
Mina meigin ka igapäevaselt. Oskuslik Meik annab igale naisele juurde. Mulle meeldib end sättida ja mukkida, ilusaid riideid kanda.
-
Külaline
Mehele annab ka oskuslikult tehtud meik juurde. Päris mitmed meelelahutajatest mehed meigivad ennast.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 09:21 Mina meigin ka igapäevaselt. Oskuslik Meik annab igale naisele juurde. Mulle meeldib end sättida ja mukkida, ilusaid riideid kanda.
-
Külaline
Kindlasti annab ja loomulikult mehed teevad seda, kui nende välimusest oleneb nende sissetulek. Vaata ise, mida staarid kõik teevad, istutavad juukseid, vahetavad hambaid, teevad ilulõikusi ja ilusüste. Suuremal osal on tehtud püsimeigiga kulmud, huulejoon, ripsmete vaheline joon, mida pole näha, aga annab välimusele juurde. Samas ma ühtki heteromehest tavameest sellist ei tea.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 22:24Mehele annab ka oskuslikult tehtud meik juurde. Päris mitmed meelelahutajatest mehed meigivad ennast.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 09:21 Mina meigin ka igapäevaselt. Oskuslik Meik annab igale naisele juurde. Mulle meeldib end sättida ja mukkida, ilusaid riideid kanda.
-
Külaline
Ei meigi ja ei ole ka kunagi eriti meikinud. St vahel harva kasutan huulepulka ja/või õrna silmapliiatsit, aga see on ka kõik (kulme vahatamas käin küll). Miks? Ei ole rohkemaks vajadust olnud. Mul on eluaeg olnud väga hea näonahk ja jume, nii et varasest noorusest on küsitud, et mis meik mul on ja mis tooteid ma kasutan. Ilmselt geneetika + olen tõesti nahka niisutanud teismeeast peale. Täna olen 50+ ja muidugi ei näe enam 20 välja, aga siiski kortse otseselt ka ei ole, nagu pole ka harjumust meiki kasutada. Viimati oli täismeik peal ligi 30 aastat tagasi, kui abiellusin, aga ausalt öeldes leian, et näen ilma meigita parem välja.
-
Külaline
Tahaks kohe näha sellist naist, kes 50+ vanuses on nii ilusa näonahaga, et meik teeb koledamaks ja pole ühtki kortsu. Pole ise näinud sellist naist oma elus.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 17:05Ei meigi ja ei ole ka kunagi eriti meikinud. St vahel harva kasutan huulepulka ja/või õrna silmapliiatsit, aga see on ka kõik (kulme vahatamas käin küll). Miks? Ei ole rohkemaks vajadust olnud. Mul on eluaeg olnud väga hea näonahk ja jume, nii et varasest noorusest on küsitud, et mis meik mul on ja mis tooteid ma kasutan. Ilmselt geneetika + olen tõesti nahka niisutanud teismeeast peale. Täna olen 50+ ja muidugi ei näe enam 20 välja, aga siiski kortse otseselt ka ei ole, nagu pole ka harjumust meiki kasutada. Viimati oli täismeik peal ligi 30 aastat tagasi, kui abiellusin, aga ausalt öeldes leian, et näen ilma meigita parem välja.
-
Külaline
Võib-olla oled isegi näinud sellist naist, lihtsalt ei tea, et vanus 50+ on.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 21:17Tahaks kohe näha sellist naist, kes 50+ vanuses on nii ilusa näonahaga, et meik teeb koledamaks ja pole ühtki kortsu. Pole ise näinud sellist naist oma elus.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 17:05Ei meigi ja ei ole ka kunagi eriti meikinud. St vahel harva kasutan huulepulka ja/või õrna silmapliiatsit, aga see on ka kõik (kulme vahatamas käin küll). Miks? Ei ole rohkemaks vajadust olnud. Mul on eluaeg olnud väga hea näonahk ja jume, nii et varasest noorusest on küsitud, et mis meik mul on ja mis tooteid ma kasutan. Ilmselt geneetika + olen tõesti nahka niisutanud teismeeast peale. Täna olen 50+ ja muidugi ei näe enam 20 välja, aga siiski kortse otseselt ka ei ole, nagu pole ka harjumust meiki kasutada. Viimati oli täismeik peal ligi 30 aastat tagasi, kui abiellusin, aga ausalt öeldes leian, et näen ilma meigita parem välja.
-
Külaline
Sellist naist pole ka näinud, kes 10+ aastat oma vanusest noorem välja näeks. Aga kes seda ise arvavad, neid olen küll päris mitmeid näinud.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 09:37Võib-olla oled isegi näinud sellist naist, lihtsalt ei tea, et vanus 50+ on.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 21:17Tahaks kohe näha sellist naist, kes 50+ vanuses on nii ilusa näonahaga, et meik teeb koledamaks ja pole ühtki kortsu. Pole ise näinud sellist naist oma elus.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 17:05
Ei meigi ja ei ole ka kunagi eriti meikinud. St vahel harva kasutan huulepulka ja/või õrna silmapliiatsit, aga see on ka kõik (kulme vahatamas käin küll). Miks? Ei ole rohkemaks vajadust olnud. Mul on eluaeg olnud väga hea näonahk ja jume, nii et varasest noorusest on küsitud, et mis meik mul on ja mis tooteid ma kasutan. Ilmselt geneetika + olen tõesti nahka niisutanud teismeeast peale. Täna olen 50+ ja muidugi ei näe enam 20 välja, aga siiski kortse otseselt ka ei ole, nagu pole ka harjumust meiki kasutada. Viimati oli täismeik peal ligi 30 aastat tagasi, kui abiellusin, aga ausalt öeldes leian, et näen ilma meigita parem välja.
-
Külaline
Tahaks sinuga enda vanuse äraarvamismängu mängida kohe. Aga selleks peaks kokku saama.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 11:12
Sellist naist pole ka näinud, kes 10+ aastat oma vanusest noorem välja näeks. Aga kes seda ise arvavad, neid olen küll päris mitmeid näinud.
-
Külaline
Valetad. Kõike valetad. k.a seda, et sul mees ja pere on.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 17:05Ei meigi ja ei ole ka kunagi eriti meikinud. St vahel harva kasutan huulepulka ja/või õrna silmapliiatsit, aga see on ka kõik (kulme vahatamas käin küll). Miks? Ei ole rohkemaks vajadust olnud. Mul on eluaeg olnud väga hea näonahk ja jume, nii et varasest noorusest on küsitud, et mis meik mul on ja mis tooteid ma kasutan. Ilmselt geneetika + olen tõesti nahka niisutanud teismeeast peale. Täna olen 50+ ja muidugi ei näe enam 20 välja, aga siiski kortse otseselt ka ei ole, nagu pole ka harjumust meiki kasutada. Viimati oli täismeik peal ligi 30 aastat tagasi, kui abiellusin, aga ausalt öeldes leian, et näen ilma meigita parem välja.
-
Külaline
Ma olen seda mängu kaasa mänginud kui keppi olen tahtnud ja paremat pole kuskilt võtta olnud. Kiidan ikka takka kui ilus ja nooruslik ja isssandjummel pole vomalik, et sa 55 oled. maks 40Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 11:54Tahaks sinuga enda vanuse äraarvamismängu mängida kohe. Aga selleks peaks kokku saama.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 11:12
Sellist naist pole ka näinud, kes 10+ aastat oma vanusest noorem välja näeks. Aga kes seda ise arvavad, neid olen küll päris mitmeid näinud.
-
Külaline
Sul on abi vaja, päriselt. Igas teemas toodad sellist saasta öösiti, et õudne. Endal ei ole kurb sellise elu pärast? Isegi mul on sinust kahju.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2025 03:55Ma olen seda mängu kaasa mänginud kui keppi olen tahtnud ja paremat pole kuskilt võtta olnud. Kiidan ikka takka kui ilus ja nooruslik ja isssandjummel pole vomalik, et sa 55 oled. maks 40Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 11:54Tahaks sinuga enda vanuse äraarvamismängu mängida kohe. Aga selleks peaks kokku saama.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 11:12
Sellist naist pole ka näinud, kes 10+ aastat oma vanusest noorem välja näeks. Aga kes seda ise arvavad, neid olen küll päris mitmeid näinud.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist