Kas olete mugav inimene ja kuidas see mõjutab suhteid
Kas olete mugav inimene ja kuidas see mõjutab suhteid
Mina olen. Nooremana olin juba mugav, aga siis ikka aktiivsust oli rohkem ja liigutasin ennast rohkem ja seega suhtlesin rohkem, aga mida vanemaks, seda mugavamaks. Nüüd peab end sundima, et välja minna. Aga kui juba uksest väljas, siis pole häda kedagist, toimin aktiivselt ja normaalselt, aga just see liikvele minek, see nõuab iseloomu. Kuidas teil on?
-
Külaline
Mul sama. Kui juba kohal olen on tore, aga kõik see eelnev on nii raske. Saaks sõrmenipsust ühest riigist teise minna, ilma lennujaamade, piletite, kohvrite ja mingite kindlustusteta, oleksin kõva reisumees. Nüüd ei suuda Soomegi sõita, kõik tundub nii raske.
-
Külaline
Ka mugav, sõbrasuhteid mõjutab, ei viitsi eriti suhteid hoida ega luua, romantilisi suhteid ma usun ei mõjuta. Pigem mõjutavad need mind positiivselt, annavad motivatsiooni rohkem liikuda ja teha. Samas koos teise abiga ju isegi mugavam elu kui ilma.
just minu mõtted.olen just Vietnamis ja no siia tuleks oli raske. aga asi on muidugi täiega küünlaid väärtKülaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 15:07 Mul sama. Kui juba kohal olen on tore, aga kõik see eelnev on nii raske. Saaks sõrmenipsust ühest riigist teise minna, ilma lennujaamade, piletite, kohvrite ja mingite kindlustusteta, oleksin kõva reisumees. Nüüd ei suuda Soomegi sõita, kõik tundub nii raske.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist