Kui koer kardab pauku
-
Teemaalgataja1
Kui koer kardab pauku
Kui koer esimesed eluaastad paugutamist üldse ei kartnud, aga umbes 4-5 aastaselt hakkas hirmsasti kartma nii ilutulestikku kui äikest (samas ei karda kodu lähedalt karjäärist kostvaid põmakaid, kus mingi konteiner maha visatakse vms taolist) - milles asi võib olla ja kas sellega saab midagi teha? No leevendada ma oskan, raadio mängima ja ise koera lähedal ja võimalikult hariliku olemisega. Aga kas saab kuidagi ta tagasi treenida selliseks, et ta ei kardaks? Aastavahetus on kord aastas, selle elame üle, aga suvel on ikka äikest ja ta on tihti tööpäeviti õues - korra juba sööstsin töölt koju, kui äike oli ja koer õue jäi, ta oli ikka jube õnnelik ja tänulik ka, kui tulin - nii kui tuppa sai, puges diivani alla, millel istusin ja lahkus sealt ainult siis, kui mina mõne sammu tegin, ka vetsu tuli kaasa. Ma ei tea, et tal mõnda õnnetust oleks olnud pauguga seoses, et oleks haiget saanud mürtsu saatel vms taolist. On kellelgi kogemust?
Tõstsin teema ringiTeemaalgataja1 kirjutas: ↑02 Juun 2024 17:42 Kui koer esimesed eluaastad paugutamist üldse ei kartnud, aga umbes 4-5 aastaselt hakkas hirmsasti kartma nii ilutulestikku kui äikest (samas ei karda kodu lähedalt karjäärist kostvaid põmakaid, kus mingi konteiner maha visatakse vms taolist) - milles asi võib olla ja kas sellega saab midagi teha? No leevendada ma oskan, raadio mängima ja ise koera lähedal ja võimalikult hariliku olemisega. Aga kas saab kuidagi ta tagasi treenida selliseks, et ta ei kardaks? Aastavahetus on kord aastas, selle elame üle, aga suvel on ikka äikest ja ta on tihti tööpäeviti õues - korra juba sööstsin töölt koju, kui äike oli ja koer õue jäi, ta oli ikka jube õnnelik ja tänulik ka, kui tulin - nii kui tuppa sai, puges diivani alla, millel istusin ja lahkus sealt ainult siis, kui mina mõne sammu tegin, ka vetsu tuli kaasa. Ma ei tea, et tal mõnda õnnetust oleks olnud pauguga seoses, et oleks haiget saanud mürtsu saatel vms taolist. On kellelgi kogemust?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist