ID kaardi poodi tellimine maksab 7 eurot lisaks

Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 15:39
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 15:30
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 15:09 id kaart ei kesta 5 aastat enam, sest klemmid kuluvad ära, sest nii paljudeks asjadeks on nüüd vaja id kaart lugejasse sisestada.
What? Mul tuleb seda teha paar korda aastas, apteegi kliendikaardiks kasutamisel. Kuhu ja miks sa seda sisestad?
Ema maksab sul arveid, millega sa pangas käid, riigiametitesse sisse logid, ettevõtjana toimetad? Noh sa ei toimetagi.
Läbi läpaka käin pangas smart ID-ga, enamik ajast näotuvastusega äpis, ettevõtjana toimetan smart ID-ga. Arved maksan smart ID-ga.
Kas sa oled 80 aastane?
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 14:35 Kuna foto kehtib vaid 6 kuud, siis foto pidin uue tegema, Photopointis maksab see nüüd 13 eurot. 2023 oli 6 eurot.
mina olen alati kodus/tööl foto teinud - mingi valge tausta kuskilt ikka leiab + inimese, kes klõpsu ära teeb :) piisavalt pikkade käte puhul ajab ehk isegi selfi asja ära ...
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 16:53
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 15:30
What? Mul tuleb seda teha paar korda aastas, apteegi kliendikaardiks kasutamisel. Kuhu ja miks sa seda sisestad?
Ema maksab sul arveid, millega sa pangas käid, riigiametitesse sisse logid, ettevõtjana toimetad? Noh sa ei toimetagi.
Läbi läpaka käin pangas smart ID-ga, enamik ajast näotuvastusega äpis, ettevõtjana toimetan smart ID-ga. Arved maksan smart ID-ga.
Kas sa oled 80 aastane?
Räägin, et sa teed alati 5 postitust kuidas sa ikka teed neid asju. Räägi kuidas ettevõtjana kasutad otsekorraldust kui sulle teada olev arve peaks olema 100 eurot, aga teine teeb selle 1000 eurot ja mauhti oled ära maksnud. Kui oled arve maksnud, oled ka summaga nõustunud ja enammakstud raha ei saagi tagasi. Aga noh, klikipõhised inimesed saavadki alati petta.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:04Räägi kuidas ettevõtjana kasutad otsekorraldust kui sulle teada olev arve peaks olema 100 eurot, aga teine teeb selle 1000 eurot ja mauhti oled ära maksnud. Kui oled arve maksnud, oled ka summaga nõustunud ja enammakstud raha ei saagi tagasi. Aga noh, klikipõhised inimesed saavadki alati petta.
Otse lähevad maksed ainult suurtele ja usaldusväärsetele firmadele. 20 aasta jooksul pole nendelt veel petta saanud.
Sellistele imelikele firmdele tasumiseks, kelle arved peab üksipulgi üle kontrollima, pole ka ID-kaarti vaja kuhugi toppida - sellest oli ju jutt. Et kulub ära 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:51
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:04Räägi kuidas ettevõtjana kasutad otsekorraldust kui sulle teada olev arve peaks olema 100 eurot, aga teine teeb selle 1000 eurot ja mauhti oled ära maksnud. Kui oled arve maksnud, oled ka summaga nõustunud ja enammakstud raha ei saagi tagasi. Aga noh, klikipõhised inimesed saavadki alati petta.
Otse lähevad maksed ainult suurtele ja usaldusväärsetele firmadele. 20 aasta jooksul pole nendelt veel petta saanud.
Sellistele imelikele firmdele tasumiseks, kelle arved peab üksipulgi üle kontrollima, pole ka ID-kaarti vaja kuhugi toppida - sellest oli ju jutt. Et kulub ära 😄
mine, emal sai kartulisalat valmis
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:53mine, emal sai kartulisalat valmis
Head aastavahetust sullegi!
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:54
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:53mine, emal sai kartulisalat valmis
Head aastavahetust sullegi!
aita pärast nõud ka ära pesta, ole ikka abivalmis
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:04

Kas sa oled 80 aastane?
Räägin, et sa teed alati 5 postitust kuidas sa ikka teed neid asju. Räägi kuidas ettevõtjana kasutad otsekorraldust kui sulle teada olev arve peaks olema 100 eurot, aga teine teeb selle 1000 eurot ja mauhti oled ära maksnud. Kui oled arve maksnud, oled ka summaga nõustunud ja enammakstud raha ei saagi tagasi. Aga noh, klikipõhised inimesed saavadki alati petta.
See on siin teemas mu esimene postitus. Otsekorraldusega lähevad ettevõtjana vesi, elekter, gaas, telia, elisa, G4S, kindlustused. Muud arved suudan ise maksta, smart ID-d kasutades.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:53
Mitmendas teemas juba räägid mingitest emadest ja nimetad kirjutajaid lasteks jne. Kui sulle hakkavad kõik jube noored tunduma, tähendab see seda, et oled vanaks jäänud.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 19:46
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:53

Mitmendas teemas juba räägid mingitest emadest ja nimetad kirjutajaid lasteks jne. Kui sulle hakkavad kõik jube noored tunduma, tähendab see seda, et oled vanaks jäänud.
Ta ongi ju. Kes küll tänapäeval veel ID-kaarti kasutaks :D Ettevõtja my ass.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 19:39
Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 18:04
Kas sa oled 80 aastane?
See on siin teemas mu esimene postitus. Otsekorraldusega lähevad ettevõtjana vesi, elekter, gaas, telia, elisa, G4S, kindlustused. Muud arved suudan ise maksta, smart ID-d kasutades.
Juba 7 postitus pigem.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 15:56
Mina login panka smardiga, arved tasuvad end ise püsimaksekorraldusega.
Kliendikaardina kadutan vana id kaarti.
Ma kasutasin ka vana ID kaarti kunagi kliendikaardina, nüüd kui jälle vahetasin lõigati senisel nurk niiviisi ära, et näiteks Prisma kassades seda enam ei lugenud. Viskasin siis minema ja kasutan kehtivat. Üle-eelmisel on nurk alles, pole proovinud enam, kas see kliendikaardina veel toimiks. Tööl kasutan igapäevaselt digi-ID, praegu juba teine käigus. Pole ühelgi klemmid ära kulunud, kuigi päevas saab ikka mitu korda erinevatesse arvutittesse sisse logitud. Osa toiminguid saaks muidugi smardiga ka teha, aga kui mul kaart juba lugejas on, siis kasutan seda.
Külaline

Mis sa seal Tallinnas halad. Ma elan väikelinnas ja pean terve vaba päeva võtma, et dokumenti teha. Ma pean selleks tasulise bussiga maakonnakeskusesse sõitma. Mingit Selverit siin üleüldse pole, nii et igal juhul peab kohale minema.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 16:00 Mis sa seal Tallinnas halad. Ma elan väikelinnas ja pean terve vaba päeva võtma, et dokumenti teha. Ma pean selleks tasulise bussiga maakonnakeskusesse sõitma. Mingit Selverit siin üleüldse pole, nii et igal juhul peab kohale minema.
Ega sa Tallinna kontorisse ju ei lähe. Mujal minu arust pole sellist järjekorda ja tundide kaupa passimist nagu Tallinna nüüdsest ainsas teeninduspunktis.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 16:09
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 16:00 Mis sa seal Tallinnas halad. Ma elan väikelinnas ja pean terve vaba päeva võtma, et dokumenti teha. Ma pean selleks tasulise bussiga maakonnakeskusesse sõitma. Mingit Selverit siin üleüldse pole, nii et igal juhul peab kohale minema.
Ega sa Tallinna kontorisse ju ei lähe. Mujal minu arust pole sellist järjekorda ja tundide kaupa passimist nagu Tallinna nüüdsest ainsas teeninduspunktis.
Mina väikelinnas pean igal juhul teise linna kohale sõitma. Selles on vahe. Ära arva, et need bussid iga 10 mintsi tagant keskusesse käivad. Mul läheb pool päeva see dokumendi vahetuse jant mineku ja tulekuga. Mul ei ole valikut, et ei lähe teenindusse, vaid maksan 7 euri Selverisse tellimisse eest. Tallinnas näe inimene nutab silmad peast, et teenindus olla kaugel, sinna ei saa tema mitte minna, aga Selverisse tellimine õudsalt kallis.
Külaline

Eriti geniaalne see punkt sinna Tammsaarde teha :cry:
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 17:39 Eriti geniaalne see punkt sinna Tammsaarde teha :cry:
Kui autot omad, siis on täitsa ok asukoht ja paljudel pealinna elanikel on isiklik auto.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 17:39 Eriti geniaalne see punkt sinna Tammsaarde teha :cry:
Kuhu siis veel? Hullem, kui see oleks kuskil südalinnas või vanalinnas, Tammsaares mugav, auto paned K-rauta kõrvale,
Külaline

id kaart posti teel koju oleks parem.
kätte saades aktiveerid portaalis

Koodid ja kaart eraldi ajal.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 16:30
Külaline kirjutas: 01 Jaan 2025 16:09
Mina väikelinnas pean igal juhul teise linna kohale sõitma. Selles on vahe. Ära arva, et need bussid iga 10 mintsi tagant keskusesse käivad. Mul läheb pool päeva see dokumendi vahetuse jant mineku ja tulekuga. Mul ei ole valikut, et ei lähe teenindusse, vaid maksan 7 euri Selverisse tellimisse eest. Tallinnas näe inimene nutab silmad peast, et teenindus olla kaugel, sinna ei saa tema mitte minna, aga Selverisse tellimine õudsalt kallis.
Ju sa pead sinna linna nagunii siis sõitma, kui kuskil pärapees elad. Poodi, arsti juurde vms. Siin on vahe. Selverisse tellimine on jah kallis. Miks ma pean maksma suure lõivu ja siis veel raha lisaks, kui mul ei võimaldata normaalselt dokumenti kätte saada ilma tundide viisi ootamata, Riigi asi on see kinni maksta, mitte koorida veel lisaraha oma kokkuhoiu eest. Miks ma pean sinuga siin vaidlema, et näe, kuskil pärapees elamine on hullem kui Tallinnas, autot ka pole jne, jne, jne. Ei puutu siia.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist