Kas olete vanuses 40 ja enam tingimusteta armastanud?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:08
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 11:40 Olen 46. Armastusse ei usu enam üldse. Ei tingimustega ega tingimusteta. Lapsena olin vanematel koormaks.
Nüüd koos mehega, kes ütleb juba aastaid, et koos ainult laste pärast.
Kui lapsed suuremad, siis elan üksi ja ei taha mitte midagi enam armastusest kuulda ega mõelda. See siis minu elu saatus.
Jälle üks kes ei oska elada. Ja ei lase ka teistel elada. Mis sa piinad sellest mehest? Oled tõenäoliselt tapnud mehe armastuse ja tunded oma õeluse, vingumisega. Oled kunagi ka millegiga rahul. Või mine otsi abi.
Mees kes ütleb, et on koos laste pärast
Väärib armastust? :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 11:40 Olen 46. Armastusse ei usu enam üldse. Ei tingimustega ega tingimusteta. Lapsena olin vanematel koormaks.
Kui lapsed suuremad, siis elan üksi ja ei taha mitte midagi enam armastusest kuulda ega mõelda. See siis minu elu saatus.
Jälle üks kes ei oska elada. Ja ei lase ka teistel elada. Mis sa piinad sellest mehest? Oled tõenäoliselt tapnud mehe armastuse ja tunded oma õeluse, vingumisega. Oled kunagi ka millegiga rahul. Või mine otsi abi.
Kas mehes pole piisavalt meest, et see suhe lõpetada? Ainult naises peab "piisavalt meest" olema? Sa ise teed oma suhte heaks midagi? Et poleks pärast tänitamist, et ainult lõhkuda oskavad.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:21
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:15

Väärib ju, väärtustab lapsi ja pere - kuigi naisega suhtes armastust enam ei ole. Vähemalt lapsed saavad elada oma kodus, oma pere keskel. Kas on vaja lõhkuda ära laste lapsepõlv mingi "lapsed koos ei hoia" targutamise nimel? Täiskasvanud inimestel ongi vastutus oma laste ees. Need kes peavad ennast olulisemaks kui oma laste lapsepõlve, need toodavad juurde neid õnnetuid lapsi kes pärast väidavad kuidas lapsepõlv oli õnnetu.
Nii? Naine on ju samuti laste pärast mehega koos. Kas tema väärib armastust? Või ainult mees? Siin lükatakse vastutus suhte ja laste eest ainult naise kaela, kes, lisaks kõigele, peaks ka väga allaheitlik olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:15

Väärib ju, väärtustab lapsi ja pere - kuigi naisega suhtes armastust enam ei ole. Vähemalt lapsed saavad elada oma kodus, oma pere keskel. Kas on vaja lõhkuda ära laste lapsepõlv mingi "lapsed koos ei hoia" targutamise nimel? Täiskasvanud inimestel ongi vastutus oma laste ees. Need kes peavad ennast olulisemaks kui oma laste lapsepõlve, need toodavad juurde neid õnnetuid lapsi kes pärast väidavad kuidas lapsepõlv oli õnnetu.
Minu arvates ei vääri,
Jhhh lapsed ei saa aru kui vanemate vahel pole hoolimist ja armastust. Mkm ei saa.
Kui vanemad hollywoodi a listi näitlejad ple siis saavad
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:27
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:25
Nii? Naine on ju samuti laste pärast mehega koos. Kas tema väärib armastust? Või ainult mees? Siin lükatakse vastutus suhte ja laste eest ainult naise kaela, kes, lisaks kõigele, peaks ka väga allaheitlik olema.
Miks sa koguaeg vastandud? Kui mees on perega koos, siis ju väärtustab naist. Muidu ta läheks ju ära kui suhtes enam tundeid, armastust ei ole.
Kogu sinu argumentatsioon on vastandumine ja madal enesehinnang nagu allaheitlikus, elatakse koos siiski laste nimel kuni nad on piisavalt suured ja saab lahku minna.

Pigem oled manipulaator ja väljapressija.
Ja sinu argumendid muidugi vastandumisele ei pretendeeri? /Meganaer saalis/
Külaline

Ausalt öeldes armastus ongi ülehinnatud. Armastus kui armumine ja liblikad kõhus.
Mul lõppes hiljuti üks suur armumine, sain natuke kõrvetada, aga üksiti sain ka palju targemaks. Arvan, et see oli viimane armumisega suhe minu elus. Lihtsalt pole väärt seda südamevalu, mis paratamatult tugevate tunnetega kaasneb. Järgmine kord kui ma tunnen, et liblikad on kõhus, joon pudeli tekiilat, et nad ära upuks.
Armastan oma lapsi, laste isa, vanemaid ja sõpru.. aga need on kõik kiindumused ja soov, et teisel inimesel läheks hästi, valmidus sellesse panustada, et neil oleks hea.. Aga seda meeletut pea pilvedes tundlemist - jäägu see noortele, kes veel ei oska paremini :)
Külaline

[/quote]
[/quote]

[/quote]

Oota-oota. Kibestunud on siin ikkagi naine. Ja läbi kibestumise on kodus õel nõid kes rikub kõigi elu. Kurdab ta ju siin. Õigemini tal on vabandused kohe varnast võtta miks ta selline on. Õnnetu lapsepõlv, mees oli kunagi siga jne, jne. Sellisetl on alati vabandused varnast võtat miks nad sellised on. Ja alati on teised süüdi.
Aga sina kull "õnnelikukene" vist tundsid ennast selles teemas ära ja viskusid raevukalt targutama kuidas ikka naisel on õigus.
Tõneäoliselt see mees kannatab ära kuniks lapsed suuremad ja lahkuminek.
Külaline

Krt, õppige tsiteerima, nii tüütu on lugeda seda joru ja otsida kust uus postitus hakkab.
Külaline

[/quote]

Ausalt öeldes armastus ongi ülehinnatud. Armastus kui armumine ja liblikad kõhus.
Mul lõppes hiljuti üks suur armumine, sain natuke kõrvetada, aga üksiti sain ka palju targemaks. Arvan, et see oli viimane armumisega suhe minu elus. Lihtsalt pole väärt seda südamevalu, mis paratamatult tugevate tunnetega kaasneb. Järgmine kord kui ma tunnen, et liblikad on kõhus, joon pudeli tekiilat, et nad ära upuks.
Armastan oma lapsi, laste isa, vanemaid ja sõpru.. aga need on kõik kiindumused ja soov, et teisel inimesel läheks hästi, valmidus sellesse panustada, et neil oleks hea.. Aga seda meeletut pea pilvedes tundlemist - jäägu see noortele, kes veel ei oska paremini :)
[/quote]
Nii. Turul jälle üks keskealine proua kes nagu tunneb, et hakkab armuma lõpetab ja lõhub kõik ilusa mis oli. Peaasi, et tema jumalapärast kunagi enam haiget ei saaks. Kuidas teine ennast tunneb pole tema asi. Pistab pea liiva alla ja siis teeb uue konto ja kõik algab uuesti. Lõpuks jääb maha murtud südametega meeste rodu kes ei usalda mitte ühtegi naist enam.
See kesealiste vallaliste naiste levinud probleem. Madal enesehinnag mida peidetakse kõige hävitamisega ja muidugi ka lärmamisega kui väärt ta ikka on ja kuidas tal kõigest ükskõik.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:32
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:30
Miks sa koguaeg vastandud? Kui mees on perega koos, siis ju väärtustab naist. Muidu ta läheks ju ära kui suhtes enam tundeid, armastust ei ole.
Kogu sinu argumentatsioon on vastandumine ja madal enesehinnang nagu allaheitlikus, elatakse koos siiski laste nimel kuni nad on piisavalt suured ja saab lahku minna.

Aiiii, sind naine ei armasta, et nii ärritusid? Ei imesta.
Sa oled väike vanainimene. See vanadele meestele teenuse pakkumine on sind selliseks muutnud.
Vanadele meestele teenuste osutamine nii hinge peal? Miks? Oma naine teenib sellega elatist ja nüüd kibe? Minul ajud muu tegemiseks. Kahju, teie perest ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:25

Ei väärtusta ja pole tundeid, on ainult ego. Lapsi armastab. Aga ise ära minna ei julge, ei taha negatiivset imagot tekitada. Ütleb mulle, et ma võin ise ära minna. Üürib mulle ühetoalise korteri, mul hetkel ametlikku sissetulekut pole, nii et keegi mulle midagi ei üüriks. Mingu ma mujale elama. Ja lapsed? Jääksid temaga? Tõesti. See paneb ka kahtlema tema armastuses laste vastu - kuidas ta üldse saab ettepaneku teha, et lapsed elaksid ilma oma emata.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:44
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:31

Vaata, sinu ealistel on ideaalid. Tutvutakse, hakatakse koos elama, ideaaliks ongi elada surmani koos heas ja halvas. Aga sina oled endas need ideaalid lõhkunud, sest vanematele meestele enda müümisega see kahjuks kaasnebki. Sa muutusid väikseks vanainimeseks ja nüüd ongi sinu tulevik purustatud. Seepärast vaidledki endast vanemate inimestega, sa vajad seda tõestust ja kinnitust nagu nii ongi. Aga teised noored kogevad neid probleeme alles ehk 25 aasta pärast kui üldse. Isegi siis kui nende suhe ei õnnestu, vähemalt täna elavad nad heas usus ja see ongi elus kõige tähtsam - usk. Sinul seda ei ole, seepärast ongi saalis meganaer. Aga elu naerab hoopis sinu üle.
Mis nõmedat segast sa ajad siin. Mis vanematele meestele enda müümist? Võib olla sa "räägid" üldse kellegagi, kes on ise 75-aastane mees. Absurd, et paned mingeid oma väljamõeldud silte kasutajatele külge, lambist, ise mitte halligi teadmata. See on väga madal.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:44
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:31

Vaata, sinu ealistel on ideaalid. Tutvutakse, hakatakse koos elama, ideaaliks ongi elada surmani koos heas ja halvas. Aga sina oled endas need ideaalid lõhkunud, sest vanematele meestele enda müümisega see kahjuks kaasnebki (tohutu madal enesehinnang, kompleksid, positiivsuse puudumine). Sa muutusid väikseks vanainimeseks ja nüüd ongi sinu tulevik purustatud. Seepärast vaidledki endast vanemate inimestega, sa vajad seda tõestust ja kinnitust nagu nii ongi. Aga teised noored kogevad neid probleeme alles ehk 25 aasta pärast kui üldse. Isegi siis kui nende suhe ei õnnestu, vähemalt täna elavad nad heas usus ja see ongi elus kõige tähtsam - usk. Sinul seda ei ole, seepärast ongi saalis meganaer. Aga elu naerab hoopis sinu üle.
Sportlikust huvist, mitu naist peab korvi andma enne kui mees sellist toodangut genereerima hakkab? 50?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:38

Nii. Turul jälle üks keskealine proua kes nagu tunneb, et hakkab armuma lõpetab ja lõhub kõik ilusa mis oli. Peaasi, et tema jumalapärast kunagi enam haiget ei saaks. Kuidas teine ennast tunneb pole tema asi. Pistab pea liiva alla ja siis teeb uue konto ja kõik algab uuesti. Lõpuks jääb maha murtud südametega meeste rodu kes ei usalda mitte ühtegi naist enam.
See kesealiste vallaliste naiste levinud probleem. Madal enesehinnag mida peidetakse kõige hävitamisega ja muidugi ka lärmamisega kui väärt ta ikka on ja kuidas tal kõigest ükskõik.
Sa mõtled ise välja mingid tegelased ja siis võitled nendega nagu Don Quijote :)
Mida ma just kirjutasin: ma ei ole turul. Ma just astusin turult välja, selles oli kogu mu jutu point ju.
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:54 Su jutu point oli rahulolematus?
Oled rahulolematu kuna armumine lõppes, sellega kaasnes südamevalu ja tegelikult on sul mees kodus, keda sa tegelikult petsid? Nüüd on süümekad?
Ta ju kirjutab seglelt "LASTE ISA" , kellest hoolib. 99.90 tõenäosusega ei ela nad ju enam koos!!!
Külaline

Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:57
Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:56
Revolver kirjutas: 23 Juun 2024 12:54 Su jutu point oli rahulolematus?
Oled rahulolematu kuna armumine lõppes, sellega kaasnes südamevalu ja tegelikult on sul mees kodus, keda sa tegelikult petsid? Nüüd on süümekad?
Ta ju kirjutab seglelt "LASTE ISA" , kellest hoolib. 99.90 tõenäosusega ei ela nad ju enam koos!!!
Ta kirjutas siiski armastab. Ära vääna sõnu
Point ei ole selles, ei öelnudki, et EI ARMASTA. Point on selles, et sina süüdistad teda petmises. Aga ta ei pruugi üldse laste isaga kooski elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 13:00

Ta ju kirjutab seglelt "LASTE ISA" , kellest hoolib. 99.90 tõenäosusega ei ela nad ju enam

Ta kirjutas siiski armastab. Ära vääna sõnu

Point ei ole selles, ei öelnudki, et EI ARMASTA. Point on selles, et sina süüdistad teda petmises. Aga ta ei pruugi üldse laste isaga kooski elada.
Sul on õigus. Kedagi ma petnud ei ole. Armastan oma laste isa, armastan ka oma vanemaid, oma lapsi, paari sõpra, oma kasse jne.
Lapsed on mul ammu suured, nii et laste isaga oleme väga head ja lähedased sõbrad. Koos ei ela.
Ja see minu viimane afäär tegigi mulle selgeks, et need püsivad vanad suhted on palju tähtsamad. Oma perele olen ma vajalik, nad hoolivad minust ja mina neist jne. Armumine ja liblikad kõhus, on nauding jah, aga mürgine ja ohtlik nagu alkohol.
Külaline

Segadust tekitabki ilmselt see, et ma kasutan sõna “armastus”. Ma ei tea, mis on eesti keeles see mõiste, kui hoolid kellestki nii väga, et oled nõus ta eest oma elu andma. Aga see hoolimine pole seksuaalne või romantiline.
See on see, mida ma tunnen kui ütlesin, et “armastan”. Oleme laste isaga terve elu koos olnud selles mõttes, et tuttavaks saime kui olime 16. Kasvatasime koos oma lapsed üles, kasvasime, arenesime ja mingil hetkel läksime romantilises/ seksuaalses mõttes lahku.
Sõprus ja side ja lähedus jäi ikka püsima, oleme ju nii palju koos läbi teinud.
Külaline

[/quote]

Ei väärtusta ja pole tundeid, on ainult ego. Lapsi armastab. Aga ise ära minna ei julge, ei taha negatiivset imagot tekitada. Ütleb mulle, et ma võin ise ära minna. Üürib mulle ühetoalise korteri, mul hetkel ametlikku sissetulekut pole, nii et keegi mulle midagi ei üüriks. Mingu ma mujale elama. Ja lapsed? Jääksid temaga? Tõesti. See paneb ka kahtlema tema armastuses laste vastu - kuidas ta üldse saab ettepaneku teha, et lapsed elaksid ilma oma emata.
[/quote]

Aga võidki ära minna. Keegi ei keela. Ahjaaa sul pole sissetulwkut ja ühetoaline teise inimese raha eest üüritud korter sulle ei sobi. Kui tahad suuremat peab ikka raha endal olema. Ja miks lapsed ei võiks isaga jääda? Peaksid emmega mina tema odavasse ühetoalisse uberikusse mille eest ta isegi ise ei maksa.
Lühidalt asi siis nii. Sissetulekuta naine vegeteerib mehe pinnal. Õelutseb. Teeb kõik endast oleneva, et mees tema kõrval saastana tunneks. Ise ei seksi ja mees ka ei saa kuna on nn kooselus. Puuk välja ka ei koli.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Juun 2024 12:33 Tõneäoliselt see mees kannatab ära kuniks lapsed suuremad ja lahkuminek.
Ei, NAINE kannatab ära ja siis on lahkuminek ja üks kibestunud mees juures, kuidas "hea" mees minema vistai ja naised paremaid karjamaid otsima tormavad. See, et mees ise pettis ja oma naise ja suhte sellega hävitas, niiet sest ainult laste hoolitsemise kest alles jäi, see on mehikesel ammu meelest ära läinud!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu ja 7 külalist