Striptiisiklubi
-
Külaline
Striptiisiklubi
Pealkiri ütleb teema sisu ära. Paljudel teist on olnud kogemusi leida enda teine pool sellisest asutusest? Kuidas käitusite? Edaspidiste küsimuste välitmiseks on vist lihtsam öelda, et sõbra jaoks küsisin aga palun jagage muljeid.
-
Külaline
Mis mõttes "leida enda teine pool sellisest asutusest'? Et mees on kadunud ja kammid mööda striptiisiklubisid, et ta üles leida või?
-
Külaline
Noh, ma avastasin oma mehe pordumajas käimas, mis on veel hullem. Mees ei saanud kohe üldse aru, miks ma nii tühja asja pärast tahan lahutada.
-
Külaline
Ei käi kedagi kuskil otsimas, ja ei ürita mingeid ettekirjutusi ka kellelegi teha. Ei näe probleemi. Suhted on selleks, et elu toredam oleks, mitte üksteise kontrollimiseks ja piiramiseks.
-
Külaline
Sealt saab omale mehe leida vää?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 12:47 Paljudel teist on olnud kogemusi leida enda teine pool sellisest asutusest?
-
Külaline
Äkki on teemaalgataja mees ja tahab mõnda striptiisitari naiseks saada. Osadel meestel on arusaam, et sekstöötajad on väga seksuaalsed, nii et ajab üle kohe, sellepärast magavad paljude meestega ja hööritavad oma keha.
-
Külaline
Ma kunagi aastate eest ikka neli viis korda käisin stripiklubis. Midagi erilist ei olnud, slaavi tüdrukud tantsisid laval, lõpuks võtsid püksid jalast. Siis käisid lauast lauda ja nurusid raha püksivärvli vahele. Sai ka tellida privaatstrippi. Seksi sel ajal stripiklubist ei saanud, ma ühe käest ääri veeri uurisin, aga vastus oli eitav. Mina naist otsimas ei käinud. Üldiselt ma ei soovitaks abielluda mõne prostituudi või striptiisitariga.
-
Külaline
Hea küll jaa naine võib olla igati seksuaalne ja kena jne. Aga kuidas küll oma mees sellega leppida saab, et tema naise peale ilastavad kõiksugu teised mehed igapäevaselt...Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 22:17Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:22Äkki on teemaalgataja mees ja tahab mõnda striptiisitari naiseks saada. Osadel meestel on arusaam, et sekstöötajad on väga seksuaalsed, nii et ajab üle kohe, sellepärast magavad paljude meestega ja hööritavad oma keha.
-
Külaline
Pühi oma ila ära ja homme jälle uus päev.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 22:38Hea küll jaa naine võib olla igati seksuaalne ja kena jne. Aga kuidas küll oma mees sellega leppida saab, et tema naise peale ilastavad kõiksugu teised mehed igapäevaselt...Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 22:17Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:22
Äkki on teemaalgataja mees ja tahab mõnda striptiisitari naiseks saada. Osadel meestel on arusaam, et sekstöötajad on väga seksuaalsed, nii et ajab üle kohe, sellepärast magavad paljude meestega ja hööritavad oma keha.
-
Külaline
Mis ila
-
Külaline
Seksuaalne küll olema ei pea, tantsida peab oskama ja keha peab vormis olema. Enamus võistlustantsuga tegelejaid saaks suurepäraselt hakkama. Iseasi, kas nad tahaks/viitsiks.
-
Külaline
Kes jõuab alakaga võidu joosta, jookse ise.
-
Külaline
Arvad, et stripiklubides töötavad mingid erilised, "seksuaalsed" tantsijad? Ei tööta, see on töökoht nagu iga teinegi. Töötavad need, kel raha vaja ja kes piisavalt tantsida oskavad või suudavad piisava oskuse kiirelt omandada.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 22:48 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kle, tõmba hoogu maha oma suvalise diagnoosimisega. Sulle lihtsalt esitleti stripiklubide reaalsust.
-
Külaline
Selles kõiges puudub sul kogemus nagu kõiges muus siin elus.
-
Külaline
Milleks selline vaimne vägivald? Kas sul on mingi mega seksipuudus kui koguaeg räägid seksist? Seks ja seks ja seks... pubeka jutt....keegi ei taha seksida ja seksida.
-
Külaline
Arvad, et siis saad tasuta postitantsu igal õhtul seksikas pesus?
Mõni ikka otsib seda teist poolt jube valedest kohtadest ja siis kes süüdi on pärast...
-
Külaline
Kes sulle midagi pakkunud on? Mina ei pea elatise teenimiseks ka võõraste nilburite pilkude all pesus väänlema, ainult enda ja oma mehe lõbuks 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist