Küsimus sai juba esimesel lehel vastuse, et ei ole võimalik. Edasi tuli arutelu muudel sellega seonduvatel teemadel.
Kas olete vanuses 40 ja enam tingimusteta armastanud?
-
Külaline
-
Külaline
Ma mõtlen pidevalt sama selle mölamehe kohta siin... sa tead küll, kellest ma rääginKülaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 17:40 Või kellele üldse seda jama toodate? Internetis?
-
Külaline
Perekool on kinni. Varsti läheb ka see sinutaoliste pärast. Mis sa vaeseke siis pihta hakkad. Jääd siia maailma täitsa üksi.
-
Külaline
Kas sa oled üksi, et see sinu suurim hirm on? Nii kurb juhKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:02Perekool on kinni. Varsti läheb ka see sinutaoliste pärast. Mis sa vaeseke siis pihta hakkad. Jääd siia maailma täitsa üksi.
-
Külaline
Mulle tundub selle jutu põhjal, et ega sa tingimusteta abivalmis pole midagi. Nii selles, kui eelmises tekstis rõhutad oma teeneid ja tänuvõlga, sul need kõik meeles. Üldiselt kitsi inimene on kitsi igas valdkonnas (sina ehk ei ole).Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:22 Puutub otseselt, sest naine ju mulle appi ei tule kui mina paluks teda. Sest ta on naine. Mina jälle aitan naisi, sest olen mees. See ongi setaee vahu isee mida sa ise tõestad, ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama. Mehed aüksteisele appi minnes raha ei küsi, täna aitab üks, teinekord teine.
Hakkasin mõtlema, et mis teemadel üks mees naiselt abi võiks tahta. Mingid õmblustööd näiteks? Kuid siin oli jutt appi kutsumisest. Mehed teevad metsatööd, naine teeks süüa neile samal ajal? See oleks rohkem armastusega seotud.
Peaks tegema uue vastava teema lausa, huvitama hakkas
-
Külaline
Mina arvan, sinu elukogemus on nii mikroskoopiline, sellepärast sa siin foorumis oledki. Teiste elu on põnev, kuna enda oma pole, kas nii?Revolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:17Miks õmblustööd? Näiteks mees võib ju paluda naise abi näiteks lapse sünnipäeva organiseerimiseks.Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 14:14Mulle tundub selle jutu põhjal, et ega sa tingimusteta abivalmis pole midagi. Nii selles, kui eelmises tekstis rõhutad oma teeneid ja tänuvõlga, sul need kõik meeles. Üldiselt kitsi inimene on kitsi igas valdkonnas (sina ehk ei ole).Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 13:22 Puutub otseselt, sest naine ju mulle appi ei tule kui mina paluks teda. Sest ta on naine. Mina jälle aitan naisi, sest olen mees. See ongi setaee vahu isee mida sa ise tõestad, ei taha jääda võlgu ehk siis minna ise teinekord aitama. Mehed aüksteisele appi minnes raha ei küsi, täna aitab üks, teinekord teine.
Hakkasin mõtlema, et mis teemadel üks mees naiselt abi võiks tahta. Mingid õmblustööd näiteks? Kuid siin oli jutt appi kutsumisest. Mehed teevad metsatööd, naine teeks süüa neile samal ajal? See oleks rohkem armastusega seotud.
Peaks tegema uue vastava teema lausa, huvitama hakkas
Tee ikka oma lambi teemasid, sul on elukogemus nii pisike kui pead kõike rahvalt küsima.
-
Külaline
Minu tänane heategu on ühe vanakese lõbustamine. Good karmaRevolver kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:36Miks sulle nii oluline on minu elu? Käid ainult minu sabas tänitamas, milleks, kas minu elu on sulle nii põnev, kas nii?Külaline kirjutas: ↑22 Juun 2024 15:31Mina arvan, sinu elukogemus on nii mikroskoopiline, sellepärast sa siin foorumis oledki. Teiste elu on põnev, kuna enda oma pole, kas nii?
-
Külaline
[/quote]
Miks õmblustööd? Näiteks mees võib ju paluda naise abi näiteks lapse sünnipäeva organiseerimiseks.
Tee ikka oma lambi teemasid, sul on elukogemus nii pisike kui pead kõike rahvalt küsima.
[/quote]
Ma ka ei läheks perekondlikesse teemadesse appi üldjuhul.
Miks õmblustööd? Näiteks mees võib ju paluda naise abi näiteks lapse sünnipäeva organiseerimiseks.
[/quote]
-
Külaline
[/quote]
Muidugi ei lähe, sa ju käid siin ainult sõimlemas. Sul ei ole mitte mida muud öelda kui rippuda minu sabas ja sõimelda. Üks kord pead ikka psühhiaatrile minema.
[/quote]
Sa kirjeldasid ennast nii hästi, nõustun, mine. Mis tunne on olla hästi vana, sa peaksid teadma?
-
Külaline
Pakud teenuseid? Kas rahaga tõesti sul nii kitsas? Minu kaastunne.
-
Külaline
[/quote]
Muidugi ei lähe, sa ju käid siin ainult sõimlemas. Sul ei ole mitte mida muud öelda kui rippuda minu sabas ja sõimelda. Üks kord pead ikka psühhiaatrile minema.
[/quote]
1. Ole paikene, ära enam tulevikus soovita oma kaaslastele, südamesõbrannadele, koostööparteritele, toidupoemüüjatele ja pensionipakkujatele
psühhiaatrit külastada. Sa näid niimoodi hullema hulluna kui oled. Seda sa ei taha ju ometi kuidagimoodi. Psühhiaatri külastamine pole häbiasi, aga igaüks seda endale lubada ei või
2. Inimene annab sulle nõu ja leevendust - perekondlikesse teemadesse üks kõrvaline tuttavast naisterahvas viisakusest oma nina ei topi. See pole alati sobilik. Ehk sinu case puhulgi niimoodi
3. Tundub, et ärritusid. Võimalik, et sinu toodud näide hoopis vastupidise suunaline - keegi tuttav naisterahvas peab oma lapse sünnipäeva, ja ei leia sinu jaoks aega, ehk ei abista sind vaba aja veetmisel. Kah võimalik
-
Käguke2
Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:21 Kas olete tundnud tingimusteta armastust. Mehe naise suhtes. Kas oled armastanud oma kallimat tingimusteta või oled eeldanud temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, paksu rahakotti, haridust, välimust, iseloomuomadusi? Ehk siis vorst vorsti vastu kaup suhtes. Sina teed nii ja vot siis mina teen sulle ka nii.
Või sellises vanuses enam nii ei armastata? Oled endalt küsinud ausalt, kas armastad oma kaaslast tingimusteta. Või on sul ikka ootused, mis oled oma kallimale seadnud ja kui neid ei täideta siis.....Tinderisse, Amoremisse jne. Ennem kui tormad uutele jahimaadele mõtle. Armastades tingimusteta muutud ka ise armastusväärsemaks ja näed äkki, et ka sinu kaaslane ei sea sulle enam tingimusi vaid armastab sind lihtsalt sellisena nagu sa oled.
Ja ise armastad naist tingimusteta? Või eeldad ise ka temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, seksi, head välimust, koristamist, söögitegemist? Oskad ikka ausalt vastata, et sina suhtes vorst vorsti vastu kaupa ei tee?
-
Külaline
Ja nagu näha siin ja teemas paljud on ise endale elamise ostnud siis tguleb ilusti välja üks muster. Armastust ära üle 40-lt naiselt looda. Ta müüb sulle oma keha. Ja elamist ei suuda need nii iseseisvad naised ka ilma kõrvalise abita osta.Käguke2 kirjutas: ↑23 Juun 2024 10:55Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:21 Kas olete tundnud tingimusteta armastust. Mehe naise suhtes. Kas oled armastanud oma kallimat tingimusteta või oled eeldanud temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, paksu rahakotti, haridust, välimust, iseloomuomadusi? Ehk siis vorst vorsti vastu kaup suhtes. Sina teed nii ja vot siis mina teen sulle ka nii.
Või sellises vanuses enam nii ei armastata? Oled endalt küsinud ausalt, kas armastad oma kaaslast tingimusteta. Või on sul ikka ootused, mis oled oma kallimale seadnud ja kui neid ei täideta siis.....Tinderisse, Amoremisse jne. Ennem kui tormad uutele jahimaadele mõtle. Armastades tingimusteta muutud ka ise armastusväärsemaks ja näed äkki, et ka sinu kaaslane ei sea sulle enam tingimusi vaid armastab sind lihtsalt sellisena nagu sa oled.
Ja ise armastad naist tingimusteta? Või eeldad ise ka temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, seksi, head välimust, koristamist, söögitegemist? Oskad ikka ausalt vastata, et sina suhtes vorst vorsti vastu kaupa ei tee?
-
Külaline
Mine tee autoteemas oma hiilgavat statistikat. Keegi pole veel porachet maininud. Järelilult üle neljakümbiseid porsche omanikest naisi ei saa olla. 5 foorumitädi on piisav järelduste tegemiseks.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:06Ja nagu näha siin ja teemas paljud on ise endale elamise ostnud siis tguleb ilusti välja üks muster. Armastust ära üle 40-lt naiselt looda. Ta müüb sulle oma keha. Ja elamist ei suuda need nii iseseisvad naised ka ilma kõrvalise abita osta.Käguke2 kirjutas: ↑23 Juun 2024 10:55Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2024 11:21 Kas olete tundnud tingimusteta armastust. Mehe naise suhtes. Kas oled armastanud oma kallimat tingimusteta või oled eeldanud temalt teatud tegusid, käitumist, panust suhtesse, paksu rahakotti, haridust, välimust, iseloomuomadusi? Ehk siis vorst vorsti vastu kaup suhtes. Sina teed nii ja vot siis mina teen sulle ka nii.
Paku ennast statistikuks tööle. Sinu oskused on hämmastavad
-
Külaline
Kohutav kaotus inimkonnale kui sellised naisi enam ei tüüta. Oota lähen poetan pisara milline potentsiaal kumminaiste kasuks otsustab.Revolver kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:09 Hiinlased on nupukas rahvas. Nad suudavad kindlasti luua sellise silikoonist super roboti väga seksika välimusega ja see teeb süüa, koristab, läbi chatAI suhtleb meeldivalt, seksib ka. Polegi neid virisevaid naisi enam meestele vaja. Ostad kolm sellist robotit ja paned elutuppa omavahel suhtlema või seksima, vohh kus oleks elu![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Miks sa endast nii halvasti kõneled? Enesehinnanguprobleemid?
-
Külaline
See on päris huvitav küll, kuidas kõik, mida ta teiste kohta lausub, on tema enda peegeldus.
-
Külaline
Olen 46. Armastusse ei usu enam üldse. Ei tingimustega ega tingimusteta. Lapsena olin vanematel koormaks.
Nüüd koos mehega, kes ütleb juba aastaid, et koos ainult laste pärast.
Kui lapsed suuremad, siis elan üksi ja ei taha mitte midagi enam armastusest kuulda ega mõelda. See siis minu elu saatus.
Kui lapsed suuremad, siis elan üksi ja ei taha mitte midagi enam armastusest kuulda ega mõelda. See siis minu elu saatus.
-
Külaline
Ühtepidi küll. Teistpidi on sellel ka oma osa nt just armastuse puudumisel lapsepõlves. Kui keegi pole kunagi sinusse uskunud, siis on ka endal seda raske teha. Ja selline suhe ei ole mugavustsoon. Aga tunne on sama, mida terve elu oled tundnud - konstantselt väärtusetuna.
-
Külaline
Mu "mehe" pärast ei pea sa muretsema - tema elab oma elu vähemalt kahe eest. Armastuse tappis ka tema kui lapsed olid väiksed ja elas topeltelu vananenud kortsus kolliga. Aga jah, sealt tuli ka õelus ja meeletu pettumus.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 12:08Jälle üks kes ei oska elada. Ja ei lase ka teistel elada. Mis sa piinad sellest mehest? Oled tõenäoliselt tapnud mehe armastuse ja tunded oma õeluse, vingumisega. Oled kunagi ka millegiga rahul. Või mine otsi abi.Külaline kirjutas: ↑23 Juun 2024 11:40 Olen 46. Armastusse ei usu enam üldse. Ei tingimustega ega tingimusteta. Lapsena olin vanematel koormaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist